0 oy
79 göst.
Diğer kategorisinde (19 puan) tarafından
Kızlar bugün doktora gittim ve yumurtalıklarımin iki tanesi 17 mm bide 15 mm olduğunu ve çatlatma iğnesi verdi cuma günü vurul cumartesi vuruldugun saatte ilişki dedi ama cumartesi de benim misafirim var ve gece yarısına kadar otururlar büyük ihtimal sorum şu mesela ben iğneyi 11 de vurulsam 12 bir gibide ilişki olsa sorun işgal edermi fikirlerinizi alabilirmiyim 

3 Cevaplar

0 oy
(3,246 puan) tarafından
1.si yumurtanin 18 veya 19 mm olması gerekiyor onun ardına catlatma ignesi yapılır 

2. Ulaşması gereken boyuta geldiğinde göbek deliğinin orayi dört parmak ölçüp kasiginin oraya doğru iğneyi vuracaksın sakın omzundan vurma kasiginin oraya vurunca daha etkili oluyor 

3. İğneyi vurduktan 36 saat sonrası catlama olur ve ilişkiye girersiniz. İlişki sonrası kalkma 1 saat kadar bekle ayakların havada dursun ardına yine yıkama dusta alma 

Üç gün ardı ardına ilişki sonrasında gün aşırı ilişki olmalı 

Biz sabah akşam girdik ilişkiye zaten hemen tutmustu iki kızımda da 

Sadece anlamadigim yumurtalarin yeterli boyuta gelmemis ki nasıl vurul catlatma ignesini dedi onu anlamadim 
(19 puan) tarafından
Valla bilmiyorum ama bu devamgi gittigin profesör doktor özel geçen gebelik tedavisinde o verdi hamile kaldım şimdide tekrar başladık yumurtalıkların gayet iyi dedi ama bilmiyorum kafam allak bullak oldu herşeyin hayırlısı diycem artık
(3,246 puan) tarafından
Bende hep özele gittim de inşallah nasip olur tekrardan canım
Hani ben yasadiklarimdan söyledim sasirdim da acikcasi
Gönlüne göre olsun hersey kuzucum
(19 puan) tarafından
Aminn cümlemizin inşallah cnm verdiği ine bu arada Gonapeptyl internette yumurtalari olgunlastiriyor  yaziyordu
(3,246 puan) tarafından
Benimki menopurdu büyütme iğnesi
Gonal f kullandım ama olmamisti onda

Çatlatma iğnesi olarakta ovetrello verdi
(19 puan) tarafından
İnşallah bu ine iyi gelir rabbim yüzümüze baksin hayırlısıyla güzel haberler almak nasip olur sağlıklı sihatli
-Reklam-
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Biz bi özele gitmiştik gerizekali doktor bana 13mm ile catlatma ignesi vurduruyordu 

Ben tabi bu konuya yabancı olmadığım için bildim sahtekarlık yaptigini başka bi doktora gittim o da 13 milim ile yumurta çatlamaz en düşük 18 milim olması gerekiyor dedi sagolsun onun sayesinde ikinciyi de dogurdum
(19 puan) tarafından
Allah'ım inşallah sağlıklı ve hayırlısi olur benim için iki gün bekletti şu anda vurulmuyorum cuma günü yani daha yarın vurulacam gece ertesi gün gece ilişki dendi belkide o yüzden iki gün bekletti en azinda 18 19 mm olması için olabilir mi
(3,246 puan) tarafından
Büyütme iğnesini vurulursan istenilen milime ulaşır yumurtan
Ama vurulmazsan ulaşmaz onu soyleyim

Ben bu tedaviyi adım gibi biliyorum artık
(19 puan) tarafından
Büyütme iğnesi kullanmadım hap vermişti onu kullandim şimdi ise catlatma iğnesi verdi bakalım ne olacak
(3,246 puan) tarafından
O milimle yumurta catlamaz istersen bi yere danis öyle vuruldum yazik olmasın canikom
(19 puan) tarafından
Gonapeptyl bu ineyi vermiş googleye yazdım yumurta geliştirici diye yazıyor tüp bebek tedavisinde kullanılıyormuş yumurta büyüyor ve catlatiyormus
0 oy
(4,248 puan) tarafından
İğneden 36 saat sonra ilişki olacaktı yanlış hatirlamiyosam
(19 puan) tarafından
Bana 24 saat dedi doktorum
(4,248 puan) tarafından
36 olması lazım ben öyle kullanmıştım
(19 puan) tarafından
Yaşayıp göreceğiz inşallah bir umutla çıktığımız yoldan suprizlerle dönmek nasip eder
(4,248 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun
(3,246 puan) tarafından
Kimisinin 24 saat sonra kimisinin 36 saat sonra çatlar
Benim iki kızımda da 36 saat sonra catladi ve hissettim
(4,248 puan) tarafından
Bende catlamayi hissediyodum yumurtlama döneminde sancim oluyodu
(19 puan) tarafından
Gonapeptyl iğne verdi ilacın içeriği yumurta en son olgunlaşma seviyesine getirebilmek mis ikitane büyük ihtimal acaba 24 saat sonra çatlaması için mi iki tane verdi diye düşünüyorum
(3,246 puan) tarafından
Catlatma ignesinimi iki tane verdi

İki tarafta büyüdü dedin ya ikisi birden catlasin diye vermiştir
Benim hep soldaki büyüdü sagdakiler küçük kaldi
(19 puan) tarafından
İki tane Şi 17 mm biri 15 mm büyümüş solda sag büyüme yok zaten onada ayrı aklım karıştı bidahaki rendevumda onuda sorucam neden gelişmiyor sag diye üç yumurta toplamış tedavide iki si 17 mm biride 15 mm mis şimdide Gonapeptyl bu ineyi verdi nette araştırdığımda beklenen olgunluğa gelebilmesi için olduğu yazıyor bu inenin
(3,246 puan) tarafından
Gelismemesi normal canım doktorum 2 yumurta bile büyüse yeterli bizim için demisti
Benim de sağdaki yumurtalar büyümüyor mesela
Sagdakiler azmis solda baya var yumurtan dedi 2 tanesi büyümüştü 21 milime ulaşmıştı iğneyle
İki günde bir kontrole cagiriyordu ve ignenin milimini yukseltiyordu
(19 puan) tarafından
Hani yumurtanın milimi şu anda düşük dediler bı kaç arkadaşımız onun için inenin icerigini araştırdım olması gereken büyüklüğe gelebilmesi için miş bu ine hem olgunlastiriyormus hemde catlatiyormus umarım güzel sonuçlar aliriz
(3,246 puan) tarafından
Seninki farklı olmuş canım benimki gibi değil ben adetin 3. Gün gittim 14. Güne kadar farklı milimlerde vuruldum kendim vurdum göbekten her akşam aynı saatte 14. Gün çatlatma iğnesi vuruldum gobegimden.
36 saat sonrada yumurtam çatladı
İki kızımda da aynısı oldu
(19 puan) tarafından
Allah'ım hayırlısını versin gönlümüzdeki ninallah nasip etsin inşallah

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 25 göst.
+1 oy
5 cevap 88 göst.
1 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 32 göst.
+1 oy
7 cevap 153 göst.

408,337 soru

12,267,632 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...