+3 oy
546 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ben sürekli yemek tatlı yerdim kıyafet alırdım siz???

40 Cevaplar

+1 oy
(2,326 puan) tarafından
Eşim ve oğlumla güzel bir tatile gitmek isterdim 
-Reklam-
+1 oy
(8,662 puan) tarafından
Evim olsun yeter bana eşimin hayeli ilk önce büyük şehre gitmek sonra parayı altına bağlamak iş kurmak şeyler istiyo ben sadece ev bulunduğum şehirden de gitmek istemem
+1 oy
(1,880 puan) tarafından
Umreye gitmek yani hacca gitmek ilk onu yapardim 
+1 oy
(3,603 puan) tarafından
Borçları sıfırlayıp evime dönmek istiyorum 
+1 oy
(2,570 puan) tarafından
Mağaza mağaza dolaşıp fiyatına bakmadan alış veriş yapmak isterim
+1 oy
(17,914 puan) tarafından
Denize yakın bahçeli müstakil ev 
+1 oy
(2,025 puan) tarafından
İhtiyacı olana yardım ederdim 

Kendi ailemede anneme kardeşlerime.

Ama kendim için  önce Eşimle beraber hacca. 

sonra da eşim ve çocuklarımla beraber dünya turu yapardım. 
+1 oy
(5,022 puan) tarafından
Paramın miktarına ve nerden geldiğine göre değişir. Helal para ise borçlarımı ödeyip kendim ve ailem için biseyler yaparım.

Kaynağı belli olmayan bana helal olmayan para ise yardım yaparım. Hastanelere yeni cihazlar,okullara yeni cihazlar felan alırım. Hatta çok param olursa okul yaptırırım,özellikle anaokulu ya da kreş.
+1 oy
(17,241 puan) tarafından
Yatırım amaçlı ev alır kiraya verirdim. Malum çocuklar var onların geleceğini düşünmek lazım. 
+1 oy
(408 puan) tarafından
Kendime guzel bi arazi alip cok guzel bi akıllı evler oluyo ya oyle guzel bi ev yaptirirdim is yeri acardim kizima evimin onune kucuk bi kulube gibi kizima oyun odasi yapardim yazlari oynasin diye 

Bide esimle hayalimiz var boyle poset poset erzak giysi falan alip durumu olmayan kisilerin kapisina birakip kapiyi calip kacmak icine minik bi not iyi gunlerde kullanin gibi bide hacca gitmeyi isterdim
+1 oy
(467 puan) tarafından
Bulunduğum yeri değiştirirdim ilk bebeklerimle
+1 oy
(575 puan) tarafından
Önce villa alırım Bahçeli:)
+1 oy
(51,338 puan) tarafından
ev alirdim direkt ☺️☺️☺️
0 oy
(10,303 puan) tarafından
Kendime sıfır otomatik vites araba alirdim daha büyük daha güzel konumda bir ev ve çocuklarım için birer ev :D sonra bir paylaşım çal oynasın 
0 oy
(4,246 puan) tarafından

Kocamı bosardim:D

0 oy
(6,895 puan) tarafından
Şimdi ne kadar zengin olacağıma bağlı ilk aklıma gelen camiye yardım çocukların okuduğu cami var bizim evin yanında oralar gibi yerler sonra hasta çocuklar evim yok birde kendimize ev alsak 
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Tek sorum şu olurdu aklımda Çok para mı dahaçok para mı :D 

Realist düşünmek gerekirse hiç düşünmedim ruhumuza işlemiş garibanlik :)
0 oy
(5,501 puan) tarafından
Havuzlu ,luks,mustakil bi ev alirim. Temizlik,yemek ve cocuk icin yardimci tutarim. 

Sonra yatar uyurum. Sabah mumkunse kimse kaldirmasin 11-12 ye kadar uyumam lazim. Sonra temiz eve uyanmak isterim. Kahvalti hazirlanmis olmali. Genis bi kahvalti olmali. Cay taze olmali. En az 2 saat kahvalti ederim. Sonra cam balkonda ki salincagim da denize karsi kahvemi icmek isterim. 

Masayi toplasinlar, aksam yemegi hazirlansin. Ev temizlensin. 

Bende cikip sahil de yuruyus yapayim. 

Cok bisey istemiyorum aslinda istedigim saatte yatip istedigim saatte kalkmak istiyorum :)
0 oy
(5,748 puan) tarafından
Önce ihtiyaç sahipleri ve sma hastası bebeklere yardım ederdim. Kalırsa bana hacca gitmek isterdim.
0 oy
(1,377 puan) tarafından
Annemin tedavisi için harcardim. En iyi yerlere götürürdüm

Ve hayalim Hacca gitmek 

İlgili sorular

+1 oy
31 cevap 611 göst.
9 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
25 cevap 959 göst.
9 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 58 göst.
19 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde esrausen676 (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.

408,436 soru

12,271,694 cevap

37,613 kullanıcı

Kategoriler

...