+3 oy
548 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ben sürekli yemek tatlı yerdim kıyafet alırdım siz???

40 Cevaplar

+5 oy
(29,123 puan) tarafından

Bütün kas hastası ve her türlü tedavi bekleyen  çocuklarin tedavilerini karşıladım öncelik olarak hep diyorum Gerçekten çok zengin olsam hepsine yetsem hasta çocuk kalmasa tedavileri yapılsa o para toplansa Rabbim hepsine şifa versin 

(1,109 puan) tarafından
Ahh bu yorum❤️❤️❤️ne güzel kalp keşke para sizin gibi düşünenlere olsa
(29,123 puan) tarafından
Rabbimin verdiği kadarıyla yanlarında olmaya çalışıyoruz gönül ister hepsine yetmeyi☺️
(1,109 puan) tarafından
Bende öyle .. gönüllüsü olduğunuz bir bebek var mı yoksa denk gelen bebeğimize mj yardim edersiniz
(29,123 puan) tarafından
Denk gelenlere elimden geldikçe
-Reklam-
+4 oy
(2,636 puan) tarafından
Allahim ac bebeklerin karnini doyururdum . Birde 1 adet ev alırdım baska hic bir şey istemem 
+3 oy
(1,825 puan) tarafından
Vallahi ben dağıtırdım yeterki olsun ben dagitiyim rabbim bana verseydi ben millete çoluk çocuğa yardıma ihtiyacı olana 
tarafından
Aynen fakir fukaraya
+3 oy
(618 puan) tarafından
Çok şükür evimiz arabamız  ve eşimin düzenli bir işi var ama fazla param olsa sma lı bebeklere harcardım 
+2 oy
(752 puan) tarafından
Borçları sıfırlayıp yiyip içip gezmek :) 
tarafından
Aynen bndeee
(6,055 puan) tarafından
yemek tatli zengin olmadan da yenir kiizz :)
(4,352 puan) tarafından
Cümleyi yer, içer , s... Diye okudum ilk hakkını helal et:D
(752 puan) tarafından
Haha :)
+2 oy
(807 puan) tarafından

Çok paradan kasıt ne kadar mesela ?:D

tarafından
20 30 maaş gibi
(807 puan) tarafından
Yani maaşım bundan fazla ama fuzuli harcamak haram, o yüzden çok dikkat ederim harcamalarıma. İhtiyacım olduğu kadar kıyafet / ayakkabı / çanta alırım . Fazlasını almam
Dışarıdan da çok nadir yeriz
(6,055 puan) tarafından
:) 20 bin 30bin  maas cok parami la:)  yada asgari ucretin 20 kati falan mi demek istedin:) bide yemek okadar paraya degil tek maaslada tatli yemek yenir yani:)  allah seni. nebilim dunyayi turlamak degisik yerlerde farkli otellerde farkli yerlerde tatil yapmak  paraya para karmak arttirmak her istediginin şip diye alinmasi. birkwre heraeyden ote cok paranin verdigi haz bile yeter insanin nefsini doyurmaya:)  hic duaunmeden hop diye biraeyi almak. atiyorum dunyanin bir ucunda bir ada satin alabilecek bir ulkenin tamamina sahip olabilecek gucte olmanin verdigi haz.  20 maas cok bisey degilki ticaret yapan cogu kisi kasaniyor zaten
(807 puan) tarafından
Canancım zamanında 50 TL bile bana çok ve lüks geliyordu, inan yoklukta bunların hayalî bile çok başka güzel bir duyguydu o yüzden çok birşey değil demek haksızlık olur sanki ya
(1,887 puan) tarafından
Gülüm maaşım normalde 50 bin eşim de o kadar alıyordu ne yiyip içip gezebildim. Ne de borçsuz bir ay gecirebildik. Benim ailem yakamizi birakmadi. Bir 0 araba parasi yedirdim. İşten ayrıldım ben de bari çocuğuma kendim bakayim dedim. İnan gelirin kadar giderin oluyor o zaman. He elime çok para geçse bahçeli müstakil bir ev isterim bir de güzel bir araba. Balayından sonra da tatile gidemedim çocuklarımla tatile gitmek isterdim :)
(807 puan) tarafından
Ailenize ne sebeple o kadar para yedirdiniz canım ? Yanlış anlama ailedir Allah razı olsun Allah kabul etsin inşallah ama öncelik eşin çocuğun değil mi ?
(3,375 puan) tarafından
Bence anlattığı 20 30 tane maaş yani ben öyle anladım. Öyle olsa yatırım yapardım ben
(7,773 puan) tarafından
20-30 bin değil milyon mu demek istedin o kadar param olsa hem kendime hem anneme güzel bir ev alırım gerisini yatırım yaparım
(6,055 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
tabi yoklukta 50 tl bile degerli orasi ayri. 20 bin maassa zaten o da cok degil kitin kitina yeter . asgari
ucretin 20 katini diyorsa   gelire gore goder de oluyor. beni
 esim. bazi aylar kazaniryor 400 500 bin .  ama mesela bu u kazandiracak musteri ve calisanlariyla bir aksam yemege vikiyor samimimiler hem arkadas hem genel mudur is yaptigi firma. 80 90 bin hesap oduyorlar mesela bir aksam yemeginde. kazaniyorsa gider de ona gore oluyor yani malesef. gayrirei ortak oldugumuz baska isyerimiz var orda da baya kazaniyor ama gelire gore gider oluyor mesela is yaptigi firmalara kiytirik bir araba ile gitmek var bide lux arac ile gtmek var . firma der ulan bunlarin kendine hayri yok kullandiklari araba bile prestijli olmasi gerek.  satinalmacilarla falan gorusuyorlar genel mudurler fabrika sahipleri vs vs. misal lcwwiikikisen alinan montla gimlekle kazakla geilmez atiyorum kinetix spor syskkabiyla gdilmez girusmeye. yani gelir iluyorsa gider de iluyor .
(3,375 puan) tarafından
Orası doğru. Bizim sülalede çok yüksekten uçan var. Yani bir şeyleri abarta abarta anlatırlar. Babam da hep der arabasi evi güzel olsun. Üstten uçtuklarina bakmayın diye. Sizde cevabınızı ona göre verin der
+2 oy
(1,482 puan) tarafından
Borçları sıfırlayıp ailemin yanına kış tatili yapmaya gitmek isterdim bir de arkadaşım var düğünü olucak annesi ve babası hayatta değil onun tüm eksiklerine yardım ederdim 
+2 oy
(1,287 puan) tarafından
Direk ev araba kıyafet tatil şöyle en güzelinden:) sevdiklerimin sıkıntılarını giderebilmeyi isterdim 
+2 oy
(5,063 puan) tarafından
Bunun sonu yokki canım  ev olsun araba olsun çocuk için daha iyi bir gelecek olsun 
+2 oy
(339 puan) tarafından
Kocamı parayla satın alırdım anca kıymetimi anlar herhalde 
(1,982 puan) tarafından
Kız ALLAH iyiliğini versin çay burnumdan geldi
(339 puan) tarafından
Allah daha çok güldürsün:)
+2 oy
(606 puan) tarafından
Ye iç gez bacım napılır parayla ailece daha çok vakit geçirebilirdik işte en güzel yanı o olurdu. Hoş adam evdeyken de delirtiyor da neyse :D
+2 oy
(733 puan) tarafından
Ay ben ankara abisi var ya ona çok özeniyorum çok param olsa bi ev alırdım bi de kendime araba sonra da dediğim gibi muhtaç insanlara dolu dolu yardım etmek isterdim gerçekten bazen çok param olsa naparım düşüncesi gelince aklıma ilk yardım yapmak geliyor inşallah rabbim o günleri gösterip hayır yapmayı muhtaç insanlara dolu dolu yardım yapmayı nasip etsin bana 
+2 oy
(373 puan) tarafından
Kendime tekel açardım clup gibi
+2 oy
(695 puan) tarafından

Çocuklarımın geleceği için yatırım yapardım. 

Kendim içine gelecek olursak da araba hastasıyım araba alırdım :D bir de mutfağı ve balkonu geniş bir evv

+2 oy
(2,005 puan) tarafından
Dünya turuna çıkardım 
+1 oy
(2,222 puan) tarafından
Annemi özel şirketle Hacca yollardım. Çok hevesine var ,yıllardır kurası çıkmıyor. maddi sıkıntım yok ama para eşimin. Bu nedenle elimden bu konuda birşey gelmiyor 
+1 oy
(3,424 puan) tarafından

Cocugumla kendime harcardim 

Ardına aileme ve ihtiyacı olanlara yardım ederdim
+1 oy
(1,329 puan) tarafından
Hayalimdeki evi yapardım annem babam kardeşlerim bebeğim kocam hepimiz hep beraber yaşayalım isterdim.

Meyve ağaçları olan sebze de ekebileceğim kocaman bahçesi olan havuzlu bi tripleks villa kış bahçesi de ayrı olsun :))
+1 oy
(1,307 puan) tarafından

Daire alırım.Hepsini kiraya veririm.

Vasıta alırım taksi ,otobüs gibi ticaret yaparım.
+1 oy
(4,378 puan) tarafından
Kocamın asla bitmeyen borçlarını sıfırlamak isterim borçtan nefret ediyorum çünkü 

İlgili sorular

+1 oy
31 cevap 614 göst.
9 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
25 cevap 966 göst.
9 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 58 göst.
19 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde esrausen676 (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 77 göst.

409,029 soru

12,293,955 cevap

38,281 kullanıcı

Kategoriler

...