0 oy
165 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (8,335 puan) tarafından
Kızlar bugün sbah kahvaltıda domates rendeliyordum sol elimle rendeyi tutuyordum elim birden uyuştu buz gibi oldu. Haraket ettirdim oan biraz zaman sonra geçti ama ardından dudağımın kenarına uyuşma geldi sonra geçti ama tuhaf oldum ilk defa yasıyorum. Sonra bugün pazara gittim orda yine sol elim uyuştu bu sefer ardına dilimin ucunda da uyuşma oldu anlık bişeydi. Çok korktum bugün ve sol baldırımda çok ağrıyor dokununca acıyor sabahtan beri değişik şeyler yasadım hangi bölüme randevu almalıyım ve başına gelen varmı daha önceden. 

2 Cevaplar

+1 oy
(4,981 puan) tarafından
Yaş kaç  Başka şikayet var mı
(8,335 puan) tarafından
25 yasındayım suan yok sadece bu kadar sabah kalktım sol bacağım ağrıyordu baldırlarıma dokununca acıyor, sonra birden rende yaparken sol elim uyustu ve ardından bu problemleri yasadım çok korktum ilk defa oldu
(4,981 puan) tarafından
O zaman direk nörolojiye randevu alın o sizi yönlendirsin altında birçok sebebi olabilir
-stres
-alerji
-soğuk
-nörolojik rahatsızlıklar
-vitamin eksikliği
(8,335 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim ❤ alerji olcak bişey yoktur heralde ya sabah karnım actı daha hiç. Bişey yememiş tim :D bişey yedim de dokundu desem
(4,981 puan) tarafından
İhmal etme ama
(8,335 puan) tarafından
Gidicem inşallah bulunduğum yer kücük bir ilçe olduğu için nöroloji yokmuş burda 1 saat uzaklıkta var ona bir randevu alabilirsem
-Reklam-
0 oy
(5,976 puan) tarafından
benim ac kalarak diyet yaptigim dinem eller yuz ayaklar uyusuyordu. kan degerlerim yerle bir olmus. sknra yiyerek toparladim hergun et tavuk balik protein yumurta ekstra priteinli sut  yaban mersini pancar kirmizi meyveler falan yiyorum.  saglikli beslenerek duzeldi
(8,335 puan) tarafından
Aslında yiyorum et balık vs ama sürekli yediğim şeyler değil tabi ama sağlıklı beslenmm gerekiyor haklısın çok karbonhidrat tüketiyorum ve spor feln yapmam lasım en asından yürüyüş gibi çok hareketsiz kaldım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 70 göst.
14 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 156 göst.
27 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Hawa (1,552 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 114 göst.
8 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dilos (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 78 göst.
24 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Buket0606 (322 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,608 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...