+1 oy
283 göst.
önce Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından
Merhaba kızlar buyuk oglum kucuk bebegimi koltuktan cekti 1san boslukla oldu deminden beri icim icimi yiyor nasil tek birakrim diye normalde hicbizaman tek birakmam ikisini bebegim 5 bucuk aylik sırt ustu koltuktan dusurdu ayaklarindan cekerek koltuk 40 42 cm yukseklikte.cok aukur kusma falan yok agladi sustuktan sonra normale dondu ama icim niyeyse rahat deyil ya ilerde bisey olursa diye

11 Cevaplar

+2 oy
önce (642 puan) tarafından

Bişey olmaz inşallah canım bazen böyle durumlar olabiliyor benim büyük oğlumda 2 aylıkken düşmüştü ama bi sıkıntı olmadı çok şükür abiye de kızmadın değil mi annesi muhakkak o da küçüktür aklı yetmiyordur :) Kusma uyku hali yoksa bişeu olmaz canım 

önce (16 puan) tarafından
Kusma olmadı çok şükür2saat uyutmamaya calistim ama olmadi düsmeden 1bucuk saat sonra uyudu simdi başındayım
Bişey olmaz inşallah annesi hem daha çok düşüp kalkacaklar gece takip edersin yine boşuna kafaya takma benimkiler kaç kefe koltuk yataktan düştüler bilinçli değildi ama gece emzirmeye alınca mesela yataktan düştü bir kaç kere oğlum 5.6 ay civarında bi sıkıntı olmadı şükür
Allah razı olsun deminden beri kendimi suçluyorum obur oglumda zaten kucuk.oda anlamadı zaten ne yaptığını ona kızamamki kucuk oda ne bilsin
Abi kardeş arasında olur :) benimkiler 3 ve 1 yaşında bazen bakıyorum birbirlerine giriyorlar bazen çok iyi anlaşıyorlar büyük abi kal yalında bilmiyorum ama 3 yaşındaki oğluma kardeşi ilk doğduğu zaman yani 22 aylıktı o zaman anlattım hep herkes güldü şu kadarcık çocuk ne anlasın diye ama ben hep kardeşi olduğunu onun korunması gerektiğini anlattım şimdi kardeşiyle kavgaları çok az vuracak olsa bile yavaş vurur ve belki inanmazsın doğduğu günden beri 10 kere bile vurmamıştır kardeşine ama bu aralar ikisinin de aklı yetiyor bağırmalı kavgalar oluyor :)
Benimkiler arasinda 19ay fark var.buyuk oglum daha yeni 2yasıni doldurdu araligin birinde.bende sizin gibi anlatiyorum normalde hep sever vurmasi falan hic yok .kucuk agladiginda guldurmeye oynatmaya calisir ama nedense hep ayaklarindan tutup cekmeye calisir.bunu nasıl ondan uzaklastirayim bilmiyorum
-Reklam-
+1 oy
önce (1,691 puan) tarafından
Gece takip et 

Cegmis olsun
+1 oy
önce (15 puan) tarafından
Canım sikma canını çok düşüp kalkıyo çocuklar benim 3 aylık bebeğimde yüzüstü cekyattan düştü şuan 5 yaşında bir sıkıntı yok çok şükür. Kusma falan yok diyosun. Bebekler zaten düşme tehlikesi için esnek yaratılmış kafatasları korkma bişey olmaz Allah'ın izniyle 
Tesekkurler insan ister istemez kafaya takıyo
+1 oy
önce (48 puan) tarafından
Bebek çok küçük canım mutlaka Dr görmeli ama 
+1 oy
önce (1,656 puan) tarafından
Eşim pusetteki bebeğimin battaniyesine takildi bebek arabasini devirdi 15 günlük bebeğim 1 metreden düştü. Eşim tutmaya çalıştı falan çok yavaş battaniyenin yanına düştü. İlk oğlum da 5 aylıkken yüksek yataktan düştü. Kimsem yoktu yorgunluktan bayılmışım. İnsan çok korkuyor ama daha kaaaaaç kere düşecek. Takip et ama canını sıkma olan olmuş artık 
Doktora falan goturdunuzmu yoksa annelik ic gudusuylemi hareket etdiniz
önce (1,656 puan) tarafından
Bebeği takip ettm canım goturmedim
+1 oy
önce (370 puan) tarafından
Oğlum 3 aylıkken koltuktan düştü nasıl korktum önce göz hareketlerine baktım sonra uyutmadım kusma vs var mı diye sürekli konuştum işte bebek ne anlayacak ama bakıştık şükür bir şey olmadı hastaneye götürsen röntgen isteyecekler küçük daha gözlem odasında tutacaklar saatlerce hem sana hem bebeğine yazık yani tecrübe edindiğim için böyle konuşuyorum 14 aylıkken de merdivenden yuvarlandı hastaneye nasıl gittim bilmiyorum röntgen çektiler şükür bir şey olmadı ) saat bekledik 

Allah ın izniyle bir şey olmaz 
Tesekkrler canım amin allahın izniyle bişey olmaz
önce (370 puan) tarafından
Rica ederim :)
+1 oy
önce (4,155 puan) tarafından
Benim oğlumda Bi kaç kere yataktan düşmüştü Bi sıkıntı cikmadi çok şükür üstelik benin yatağım bayağı yüksek yerden senin ki yine alcakmis yine de dikkat et ama bisey olmamıştır korkma 
+1 oy
önce (1,168 puan) tarafından
Kusma, uyku hali vs olmayabilir ama Allah korusun daha sonradan ya beyin kanamasi geçirirse? Kimseyi dinleme hemen doktora götür film vs çeksinler. 
+1 oy
önce (420 puan) tarafından
1 yaşa kadar olan düşmelerde yükseklik ne olursa olsun doktor görmeli. Tomografi çektirmeye bilirsiniz ama doktor tam muayene etsin
+1 oy
önce (334 puan) tarafından
Doktora gotur  ihmal etme canım Allahın izniyle bi sıkıntı olmaz inşallah benimki de kucukken bikac kere dustu oyle ama sıkıntı olmadı sukur 
+1 oy
önce (1,505 puan) tarafından
İnan 4 gozlede gozlesek olacağı oluyor .oncelikla 24 saat gozetkeyin kusma gözlerinde kayma bilinç olarak sizi takip edebiliyorum siz anne iç güdüsüyle anlarsınız zaten aksi takdirde gidersiniz röntgen çekerler  çok geçmiş olsun...gozetime alın 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 84 göst.
0 oy
30 cevap 234 göst.
0 oy
3 cevap 100 göst.
0 oy
7 cevap 148 göst.
9 Mart 2024 Aile kategorisinde Mai (492 puan) tarafından soruldu

406,465 soru

12,189,028 cevap