+1 oy
456 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (24 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kizlar kocama geçen gün dedim ki bqk kaynima dedim karısına doğum günü için yüzük yaptırıyo dedim benimde hiç yok yüzüğüm bir gün aklına gelmez bu incelik dedim. Ve şuan anladığım kadarıyla bana yüzük yaptırıyo ve ben istemiyorum böyle birşeyi ben dedim diye yapiyo ve ben nefret ediyorum bundan ne yapmalıyım sizce lütfen akıl verin hiç istemiyorum ama anladım yaptiriyo bişey de demiyo ben kabul etmek istemiyorum ne yapmalıyım etmeliyim susup konuşup istemiyorum demelimiyim

35 Cevaplar

+17 oy
(4,295 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

ben söylemiş bile olsam sonuçta istiyorum diye ilgilenmesi bile beni mutlu eder 

Naçizane tavsiyem evliliklerinizi ve eşlerinizi başkalarıyla kıyaslama yapmayın hem evliliğiniz zedelenir hem psikolojik olarak çöküntüye girersiniz 

-Reklam-
+3 oy
(789 puan) tarafından

Ben kabul ederdim bu yüzden de evliliğimde sorun çıkarmazdım çünkü yapmayacak olan adam hiç yapmaz sonuçta elimizdekilerin bazen kıymetini bilmek gerekiyor sana laf sokup sen hakketmiyorsun falan derse ne yapacaktın ? Bence böyle küçük şeyler için çokta kalp kırmamak gerek bak ben eşime bana çiçek almıyorsun diye kafasının etini yedim en son bana saksı gülü almış :D sonra bozuldum tabi ama ses etmedim yine de düşünmüş ama o da anlamış ertesi gün gülle gelmiş içine not yazmış nasıl mutlu oldum :)

(24 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevabiniz için doğru diyorsunuz aslında
(789 puan) tarafından
Rica ederim canım bazen hırslarımıza yeniliyoruz bazı konularda ama evlilik çok farklı bir boyut oluyor :)
+1 oy
(320 puan) tarafından
Keşke kıyaslama yapmadan deseydiniz 

Erkekler zaten düz mantık çoğu demeden istemeden yapmazlar böyle incelikler
(24 puan) tarafından
Sorma canım ya ama konu o kadar baskaydiki mecburen demek zorunda kaldım maalesef ki
+1 oy
(17,884 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Madem yaptırılanı kabul etmeyeceksin o zaman da başa kakar gibi eşini başkası ile kıyaslamayacaksın düşünüyorum ben dedim diye aldın deyip reddetse götürüp çöpe atarım 
(17,884 puan) tarafından
Kabul etmezsen bundan sonrasında isteyerek bile yaptıramazsın bunu göze alarak reddet
+1 oy
(779 puan) tarafından
Yani alsada almasada illaki kavga edip huzursuzluk cikaricam diyosun anladığım kadarıyla. Söylemişsin oda gönlünu almak için yapmış yani daha ne istiyorsun. Söyleyip almayan adamlarda çok var. Ben buyum begenmiyosan kapı ordada diyebilirdi mesela.
+1 oy
(795 puan) tarafından
Kıyaslamak çok yanlış hele ki abisi ile sakın bu hataya dusme istiyorsan aşkım bende istiyorum de
+1 oy
(1,948 puan) tarafından
Bence sevinmelisin canım. Bak ne güzel eşin yaptiriyor. Bu kadar küçük şeyleri düşünüp de mirelini bozma . 
0 oy
(3,242 puan) tarafından
Bende kabul etmelisin 

Sonuçta eşin kendi aklıyla yapmamış yapmayacakmisti da o zaman aklina dusurmeyecektin
(24 puan) tarafından
İşte benimde bu canımı sıkıyo benim sitem ettiğim yer dusunmemesi ve ben sadece bunu demedim o gün hiç hediye almiyo diye girdim bu konudan çıktım. Sırf ben dedim diye yapıyo oysa ki ben bunu istemiyorum kendi dusunseydi bu zamana kadar.
(3,242 puan) tarafından
Erkeklerin geneli odun valla
Benim eşim de söylersem alır soylemezsem yok
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Canım bende bazen böyle yapıyorum yani istediğim birşeyi söylüyorum eşim yapınca gıcık oluyorum saçma ama böyle oluyor aslında ya hiç demeyecez yada söyleyince yapınca ses etmeyip mutlu olacağız :) belki eşinin almaya durumu yoktur o yüzden yapmıyordur? 
(24 puan) tarafından
Sorma ya bende aynı oluyo ya zaten tartışma başka yerden başladı buraya saptı yani direkt konu bu değildi. Sonu böyle oldu maalesef ama gerçekten hiç istemiyorum
(1,107 puan) tarafından
Yaptırıyormuş madem hiç bişi demeyin alın çok mutlu olun çünkü bu sefer adamda üzülebilir hem istedi yaptırdım hemde yok diyor diye
0 oy
(1,178 puan) tarafından
Seni mutlu etmek istiyor akıl edemiyorlar yapmak istemese desende yapmaz zaten 
(24 puan) tarafından
Haklısınız gerçekten yapmak istemese hiç yapmaz
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Adam alsa suç almasa suç 
0 oy
(1,801 puan) tarafından

Almıyor olmuyor alıyor gene olmuyor bazen biz kadınları anlamak gerçekten çok zor:D

Canm olur böyle şeyler almak ister denk getiremez olur olmaz borca girmek istemez gerek duymaz ama böyle ufak şeylere takılma söylemişsen ne olmuş sanki eşin sonuçta eğer almak istemezse sen söylesen de almaz merak etme oyuzden hiç takıntı yapma getirdiği zaman mutlulugunu göster göster ki bidaha böyle şeyler düşünüp yapsın bende istedim mesela şuan onu alacak durumum yok ama aklımda başka bişey var dedi sadece bende hatırlatma yaptım doğum hediyemi unutma ha diye canları sağolsun bunlar işin gırgır şamatası onun varlığı gölgesi benim üstümde olsun o bana yetiyor <3

0 oy
(417 puan) tarafından
Sonuçta seni mutlu etmeye çalışıyor neden almıyorsun hiç çabalamasa dahamı iyi bence kabul etmelisin 
0 oy
(1,729 puan) tarafından
Almayıp tınlamasa bu sefer de istiyorum almıyor diyeceksin amaann zor bee böyle şeylere takılmak ben daha sevinirim senin yerinde olsam beni mutlu etmek istiyor diye 
0 oy
(275 puan) tarafından
Benim hoşuma gider demekki söylediklerimi önemsiyor diye düşünürüm. 
0 oy
(2,019 puan) tarafından

İşte erkek milleti canım.

Yine de düşünmüş.

Bak 3 yıl önce kayınım eltime airfryer almıştı. Ben çok beğeniyordum istiyordum o zamanlar görünce çok şaşırdım. Benim kayınım çalışmıyordu işe girer girmez almıştı. 

Ben de eşime kayınımın aldığını çok beğendiğimi kayınım çalışmaz genelde şimdi yine çalışmıyor. Ama ona rağmen evine eltime hediye aldığını söyledim. 

O da bana almak istedi gibi oldu ama iki gün sonra kaynanam kayınbabm eltimler hepimiz oturuyoruz

Herkese Benim kayınım eltime almış benim de istediğimi söyledi. Bende ona bana al demişim 

Ben orda biraz bir şeyler söyledim ama ne fayda

Başıma kaynar su döküldü resmen hiç öyle bir insan değilim. Hiç sevmem. eltim öyle ve bu huyundan nefret ederim.  O da herkes de farkındadır 

Eve gelip kızdığımda Ben sana ne zaman söyledim diyorum yok hem öyle söylediğini kabul etmiyor hem de ne olmuş diyor. 

En son bana almak istedi asla kabul etmedim kaç defa alacağım dedi kesinlikle kabul etmeyeceğimi söyledim.

Eğer o lafı söylemeseydi kabul ederdim belki 

O laf yüzünden kabul etmedim.

Şimdi artık kendime kendim alacağım 
0 oy
(3,631 puan) tarafından
Ben takarım valla yeterki alsın Ajda istiyom :)) 
(4,295 puan) tarafından
Dimi dimi bu ara benimde gözüme çarpıyorlar
(3,631 puan) tarafından
Severim güzel duruyolar ya
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Esin nerden bilsin ki kardeşi karısına yüzük almış. Benim eşim de hiç hediye alıyım demez doğum günümde falan bana ne hediye alacaksın diye sorarım:) zorla aldırırım hiç almamasindansa zorla almasına bile razıyım;))
0 oy
(202 puan) tarafından
Canm benim eşim de öyle aslında yüzük istiyordum eskisi parmağıma olmuyordu 1 yılı geçmiş takamiyordum en son başka bir nedenden tartışma sırasında söyledim 1 yıldır yüzük takmıyorum 1 yüzük almayı bile kendin düşünemiyorsun dedim amacım aldırmak değildi kendim de alırdım istesem ama ondan beklemiştim düşünmesini. Tartışmadan 1 gün sonra gidip alıp gelmiş alıp takasim gelmedi hiç ben söyledim diye aldın kendin düşünmedin ve ayrıca bunu takarsam hep o tartışmamiz aklıma gelecek diye düşündüm ama o özür dileyip bir şekilde taktı parmağıma yüzüğü.  Benimki de odun maalesef geçen de doğum günüme az kalmış beni mağazaya götürüp sen seç doğum günü hediyeni alalim diyor :) ben sürprizleri severim bana söylemeden alıp gelmesini isterdim ama artık bir beklentim kalmadı düz mantık adam 5 yıldır böyle seçtim bende beğendiğim ayakkabıyı napim
0 oy
(2,566 puan) tarafından
Kabul ederdim ve çok mutlu olurdum ne güzel düşünmüşsün diye overdim böyle olunca erkek daha çok yapıyor 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 679 göst.
0 oy
15 cevap 568 göst.
0 oy
6 cevap 131 göst.
0 oy
24 cevap 845 göst.
11 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mavi-beyaz (2,353 puan) tarafından soruldu

408,335 soru

12,267,544 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler

...