+1 oy
461 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (24 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kizlar kocama geçen gün dedim ki bqk kaynima dedim karısına doğum günü için yüzük yaptırıyo dedim benimde hiç yok yüzüğüm bir gün aklına gelmez bu incelik dedim. Ve şuan anladığım kadarıyla bana yüzük yaptırıyo ve ben istemiyorum böyle birşeyi ben dedim diye yapiyo ve ben nefret ediyorum bundan ne yapmalıyım sizce lütfen akıl verin hiç istemiyorum ama anladım yaptiriyo bişey de demiyo ben kabul etmek istemiyorum ne yapmalıyım etmeliyim susup konuşup istemiyorum demelimiyim

35 Cevaplar

0 oy
(3,125 puan) tarafından
Beş parmağın beşi birmi aklına gelmiyordur süpriz yapmaz seni önemsemese kulak arkası yapar hediye yaptırmak için uğraşmaz bence almamazlık yapma hata edersin eş kıyaslamak zaten iyi bir şey değil 
-Reklam-
0 oy
(17,243 puan) tarafından
En azından yaptırıyor. Benimki ben söylesem bile duymamazlıktan gelir 
0 oy
(743 puan) tarafından
Ya dediğini yapıyo daha ne istiyosun benimkine yüz kere desen yine yapmaz küçük süprizleri var ama benim istediğim bi süpriz hediye hiç görmedim kaç kerede dedim 
0 oy
(448 puan) tarafından
Erkekler biraz değişik söylemeyince bir şey yapmak akıllarına gelmiyor ( hepsi için söylemiyorum ama geneli böyle). Ne güzel sen söyleyince yaptırmaya karar vermiş umursamayıp hiçbir şey de yapmayabilirdi bence mutlu olmalısın
0 oy
(6,892 puan) tarafından

Bende bunu anlamıyorum istemiyorsunuz madem niye dile getiriyorsunuz beni düşünüp birşey alması bile yeter ben deyim demeyim dediğin halde almaması mı daha güzel 

Eşim birde bana kalkıp bak şu kocasına şunu yapmış dese kızarım banane başkasından bende demem 
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Adam fark etmemiş olabilir emin ol senle aynı konumda yım yüzükleri mi kaybettim...deli dana gibi nere koydum parmağından mi düştü inan bilmiyorum alyans im yok görenler kız çocuğu sanıyor eşimin de sınırı bozuluyor bu duruma...velhasıl kelam bana hediye bı yüzük alabilirsin dedim param yok dedi tamam dedim bilirim ki maaşı yatınca alıp gelecek istiyordun diyecek . En azından eksiğinin  isteğinin farkında iş yorgunluğu evin giderleri de onlara ait onları da anlamak lazım ✓ # tavsiye # fikir
0 oy
(951 puan) tarafından
Bunu söyledikten sonra umursamasaydi daha çok üzülürsünüz bence hediyeyi kabul edin sizi onemseyip ilgilenmesi çok güzel bir hareket amaaaan bananede diyebilirdi kıyaslama yapmayın bir de evliliğinize zarar verir
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Öncelikle laf arasında  kardeşin senden daha iyi demişsiniz (siz istemeseniz de erkekler böyle anlar bunu) benim eltimde sen gibi eşi odun benim eşim hediye alınca herkein içinde abin yengene hediye almış sen neden almadın diyor kaynım rahatsız oluyor. Onjn yerine alttan alttan neden hiç hediye almıyorsun bana gibi kelimeler daha doğru olur. 

Ben istediğim bir şeyi eşime ufak ufak çıtlatırım gidip başka şey alacağına benim istediğimi alsın diye oda her seferinde benim istediğime göre hediye alır. Seve seve de takarım veya kullanırım
0 oy
(338 puan) tarafından
Adam söylemişsin yaptırıyor. Benim eşim bana kendim söylesemde hediye almıyor. Almazmışta. Sevgililik dahil 2 kere hediye aldı kullanmadığım için almazmış. Bu nasıl mantık ister kullanırım ister kullanmam. Bu engelmi eşine bişeyler almak için. Bahanesi
0 oy
(38 puan) tarafından
Canım bazı erkekler gerçekten hediye konusunda romantik olamıyorlar onların yapısında var bu sen söyledikten sonra da hiç önemsememiş olabilirdi bence şu an yaptırıyorsa hiç haberin yokmuş ve çok mutluymuşsun gibi davran yüzüğü de bir güzel tak parmağina belki bundan sonra daha düşünceli olur bu konularda öyle düşün 
0 oy
(1,549 puan) tarafından
İstemişsin yaptırmış ne var bunda yahu hicbirsey yapmaması daha mı iyi 
0 oy
(3,171 puan) tarafından

Eşiniz aynı şekilde eltim abime şunu yapıyormuş sen bana yapmıyorsun sen de incelik yok dese bu kadar rahat karşılar mısınız? Buna alınıp triplenmek yerine sizin gönlünüzü yapmanın derdine düşmüş. Bence artık siz de güzel karşılık verin. Kıyas hiç hoş değil zamanla bıktırır aklınızda bulunsun. Canım yüzük istiyor bana yaptırır mısın diyebilirdin mesela. Hediye almıyorsa tribini de yap ama kıyas gereksiz. Aklımızı okuyamazlar ya :)

0 oy
(2,561 puan) tarafından
Dediğiniz halde umursamayıp duymazdan gelebilirdi. Ne güzel sizi önemsemiş
0 oy
(516 puan) tarafından
Erkekler böyle şeyleri düşünemiyor biz istiyoruz ki kendi düşünsün ama imkansız aslında söylemeliyiz ben geçen eşime öylesine ne güzel çiçek diye gösterdim doğum yaptım gidip ondan almıs yani sende teşekkür et seni mutlu etmek istemiş önemli olan o
0 oy
(41 puan) tarafından
Herşey hediye mi? Benim eşimde bana çok sık hediye almaz alsa da ben ne istersem onu alır hediye diye sarılır öperim teşekkür ederim kimseyle de kıyaslamam çünkü başkasını kıskanmam elinde olanla mutlu olmayı bilmek gerek bence.. 17 yıllık evliyiz ve hala çok mutluyuz elhamdulillah  

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 679 göst.
0 oy
15 cevap 568 göst.
0 oy
6 cevap 131 göst.
0 oy
24 cevap 845 göst.
11 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mavi-beyaz (2,353 puan) tarafından soruldu

408,354 soru

12,268,275 cevap

37,528 kullanıcı

Kategoriler

...