0 oy
608 göst.
Aile kategorisinde (106 puan) tarafından
Selâm kızlar her kes kaldığı şehiri söyle sin benim kız uyudu çok şükür artık uykum kaçtı 

12 Cevaplar

0 oy
(695 puan) tarafından

Ben Bayburt’ta yaşıyorum şu sayfada 1 Bayburt’ta yaşayan kişi yok arkadaş :D 

(21,638 puan) tarafından
Ev yemeklerine hasretler:)
Bizim yemeklerimiz ağır yemekler ama idiltoşkom yapamazsın sen '))

Elektrikli ocak almışlar gece 3te makarna sarma patates çorba yapıyorla4 bazen
Yakalansalarda direk ceza ')

Yurdun yemeği berbatmis açlıktan yiyorlar
Ama okulunki çok güzelmiş ucretliymis
Ama ücreti iyi geldi bana çok iyi hemde

Tatlı meyve iki çeşit yemek ve bulgur yada pirinç pilavı 25 TL idi sanki
Çok çok iyi dedim hep ordan ye kardeşim dedim yiyor anam'))
(695 puan) tarafından
Evet ben ağır yemekler yapamam :D hafif yemeğe gelsinler dndnnd valla benim eşimde ben hamileyken okul yemeğinden yiyordu :D
(21,638 puan) tarafından
Atıyorlar bana okul yemeğinin resmini güzel valla
Tatlıda her çeşit var hee '))

Tşkler cnm ama raharsizlik vermezler sana gelmezler ♥️
(695 puan) tarafından
Doğrudur  ben hiç görmedim :) Bayburt çok soğuk karlı ve çok sıkıcı :D sadece güzel olan tarafı ucuz olması birde insanları çok iyidir yabancı yok güvenli hayırlısıyla okulları bitirmeleri nasip olsun  Allah ın izniyle /)
(21,638 puan) tarafından
Amin kuzum Allah razı olsun ♥️
-Reklam-
0 oy
(658 puan) tarafından

İstanbul'da yaşıyorum canım , benim her gece uykular haram ya şu çabucak uyuyan insanlara hayranım daha 2 saat yatakta dönüp dolanıp en son uyuyup sabah 7de kalkmanın hüznü var şuan üzerimde :'(

(695 puan) tarafından
Peki ben ? Yatınca bütün düşünceler beynimi yerken aynı zaman da kendi kendimi sinir edip neyse İdil uyu artık sabah mesaisi başlıyor eşliğinde sabah kalkınca da geç yatma pişmanlığı yaşamam :D
(658 puan) tarafından
Her sabah yaşadığım pişmanlık ve gece olunca o pişmanlıktan eser kalmayan ben , selamlar :D
0 oy
(1,865 puan) tarafından
 Bı çilginlik yapıp Önce sen mi baslasan 
(658 puan) tarafından
Belli değil mi siirrli olduğu:D
(1,865 puan) tarafından
Kız uykusuzluktan şu an beyin fonksiyonlarim devre dışı biraz daha açık yazaydin keske anlamadım hahahahab
(658 puan) tarafından
Sende sorun yok ki Siirt'li yazacaktım yanlış yazmışım :D
(1,865 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️☺️
(106 puan) tarafından
Kim Siirtli
0 oy
(3,047 puan) tarafından
Eskişehir'de yaşiyorum eşim izinli tv keyfi yapalım dedik yatıcam artık sabah erken kalkıyoruz inşallah uyuya kalmayız
0 oy
(3,601 puan) tarafından
Bursa'da yaşıyorum Eşim yok uyuyamiyorum aklım onda babasını yeni kaybetti bebegimizi yeni kaybettik çok zor bir süreç malaesef üstü ede dişim ağrıyor ben nasıl uyuyayım be bacim 
(2,349 puan) tarafından
Başınız sağ olsun cnm benim bebeğine gelince tekrar başın saolsun ama şöyle düşün bende kürtaj oldum bana doktorum o zaman şunu demişti üzülme biliyorum senin için, zor ama üzülme çünkü eğer o bebek dünyaya gelseydi ya uzuvlarindan biri yoktu yada engelli doğacaktı genelde anne ve bebek için ilk 3 ay çok önemlidir hatta bazen soylemeyiz nazar olur mu diye çünkü o 3 ay içinde bebek anneye anne bebeğine tutunmaya çalışır Rabbim oyle uygun görmüş ki bebeğinin gelişimi durmuş Allahtan geldi yine Rabbime emanet ettin bir imtihana girmişsiniz ailecek sabret ama şükret eşine de zaman ver ben babamı kaybettiğimde belki inanmican ama deccal gibi olmuştum ev ev üstüne durmuyor eşime çocuğuma hic bisey gözümde kalmadı dünya yanmış umurumda olmadı boşanma aşamasına kadar geldik düşün çok zordu çünkü babam gitti benim o yüzden bolca Allahı zikret ve şükret sana anca bunları diyebilirim
(3,601 puan) tarafından
Teşekkürler canım çok güzel anlatmışsın ve yazmışsın Allah razı olsun
0 oy
(1,801 puan) tarafından
Ben Bursa'da yaşıyorum eşim geç geldi yemek çay derken bu saat oldu uykusuzuktan gözlerim sızlıyor uyicam bende şimdi 
0 oy
(334 puan) tarafından
İstanbulda yaşıyorum oğlum uyumadi daha uyumasını bekliyorum doktora gitmem lazım icime bir korku var 
0 oy
tarafından
Antalya.       ❤️
0 oy
(4,259 puan) tarafından

İstanbul kartal kurfalidayim misafirlerimi beklerim km 32 km 36 benim evin önüne getirmektedir son duraktan önce ki durakta inmeniz gerekiyor :woot: Durağın adı aklıma gelmedi 

0 oy
(1,271 puan) tarafından
Kütahya da yaşıyorum. Benim kız geceleri mamaya uyanıyor onu yediriyorum ondan sonra uyu uyuyabilirsen. Eşime de kahvaltı hazırladım yedi içti işe gitti ama ben şimdi yine uyuyamicam :( 
0 oy
(4,247 puan) tarafından
Erzurumda yaşıyorum 
(106 puan) tarafından
Dayım onlarda orda kalıyor
(4,247 puan) tarafından
Neresinde
(106 puan) tarafından
Valla Cnm bilmiyorum küçük kenn annemle dayım onlar gelmiştim
0 oy
(3,315 puan) tarafından
Vanliyim ama Ankara'da yasiyom