+3 oy
368 göst.
Aile kategorisinde (24 puan) tarafından
Kızlar son donemlerde boşanmalar iyice arttı falan bunları düşünürken aklıma geldi. İlk 100 kişi arasından kocasını seven mutlu kaç kişi var ve sevmeyen mutsuz olan kaç kişi var onu yazalım ne durumdayız görelim. Sadece mutluyum seviyorum mutsuzum sevmiyorum kisa kisada cevap versek olur hadi bakalım sonuclara göre görüşelim 

25 Cevaplar

+5 oy
(1,266 puan) tarafından
Mutluyum seviyprum . Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum sjsjsj
-Reklam-
+3 oy
(4,207 puan) tarafından

Rabbime şükürler olsun ben eşimden her konuda razıyım Allahta razi olsun ♥️ rabbimin en güzel mükafatı bana eşim 

+2 oy
(555 puan) tarafından
Kocamı seviyorum çünkü bizim için göğüs gerdiği şeyler az buz şeyler değil . Özellikle babalık konusunda bu kadar beklemezdim. Eş olma konusunda da çünkü 5 yıl kankaydık  eşimle ve bu şekilde bir eş ve baba olacağı aklımın ucundan geçmezdi oğluma bana karşı davranışları düşünceleri çabaları sorumluluk bilinci beni ona her gün aşık ediyor . 
(24 puan) tarafından
Mutlu ve seviyor listemiz =100 kişide 1
İnşallah burası çok artar mutsuz kısım az olur..
Maşallah canım benim Allah daim etsin ♥️
(555 puan) tarafından
Amin teşekkür ederiz ❤️
+2 oy
(6,596 puan) tarafından
O zaman MUTLUYUM ❤SEVİYORUM ☺
(24 puan) tarafından
Vee 100 kiside 2 ncisi maşallah canım Allah daim etsin mutluluğunu ♥️
(6,596 puan) tarafından
Amin amin inşallah canım ❤☺
+2 oy
(162 puan) tarafından
Mutluyuz seviyoruz çok şükür 
+2 oy
(31 puan) tarafından
Seviyorum çok şükür mutluyuz maşaAllah ❤️
+2 oy
(1,047 puan) tarafından
Mutluyum seviyorum (ama bazen boğasım geliyo:)
(174 puan) tarafından
Bence o herkeste var
+2 oy
(21 puan) tarafından
Keşke seviyorum diye bilsem bitek konu cinsellik olunca yanımda belirir bişekilde istemiyorum dememe rağmen affetiriri yeminler eder tamam söz sanada vakit ayırcam der ama yine aynı onun harici telefon televizyon uyku yeme iş bişey söylerim bazen duymaz tınlamaz bile hiçbişeye muhtaç bırakmıyor maddi açıdan ama manevi olarak boşluktayım ama 1 yaşında oğlum var sabır edebildiğim kadar edicem artık stresten içime armaktan biçok hastalığım çıkıyor şaçkıran baş dönmesi ve dahası ama içime atmasamda bişey degişmiyor aksine bana bagırıyor küfür hakaret oğlum etkileniyor bu durumdan oyüzden ben vazgeçtim herşeyden benim için bitek oğlum oda biraz toparlanıp kreşlik yaşa gelinceye kadar düzelirse düzelir düzelmezse boşanıcam ne bi gezme ne bi hediye herşeyi geçtim ne bi ev içinde destek bişey yap diyorum 2elden halledelim oturalım birlikte çay kahve içelim  diyorum yorgunum dursun diyo  ha ben onu kendimde yaparım ama düşünmesini istiyordum sadece uzun oldu zaten morelim bozuktu içimi döktüm kısmen kusura bakmayın
(95 puan) tarafından
Bizimde öyle iki cocuk var gelir bn derim başım ağrıyor bnim senden daha kötü ağrıyor der uykusuzum desem o hic uyumamiş telefon veya televizyon başında gece yarısına kadar takil ama cocuğu uyut veya sala desem yarın işi var işe gideceği aklına gelir ama yokmuşuz gibi davranmaz konuşur eder ama bazı konularda aynıyız.
(326 puan) tarafından
Aynıyız. Bende çalışıyorum. Eve gelir dana gibi yatar. Elinde hep telefon. Çocukla 5 dk oynamayı ilgilendim sanıyor. Sürekli tartışma bıktım sinirlerim altüst birbirimize saygımız yok. Onu görmeye dahi tahammülğm yok o yokken daha sakinim. Çocuğum için idare ediyorum.babasını arıyor. Maddi olarak onsuzda devam edebilirim
(21 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun
(21 puan) tarafından
İnşallah düzelirler
+2 oy
(1,043 puan) tarafından
Çok şükür varlığına 10 yıla gidiyoruz seviyorum hemde çok <3 :) 
+2 oy
(3,065 puan) tarafından
Bi nevi mecburiyet ama seviyorum da 

İkinci evliligim ayrıca 
+1 oy
(34 puan) tarafından
Genel olarak bu aralar boşanmaların sebebi geçimsizlik birbirini severek evleniyorlar ama belli bir süre sonra geçimsizlik oluyor bunlar eşler arasında tartışma, ailelerin etkisi veya maddi durumun etkisiyle oluyor ama genellikle severek evleniliyor boşanırken de sevgi oluyor ama birbirine saygı kalmamış oluyor 
(24 puan) tarafından
Doğru severek ayrilanda çok valla
+1 oy
(315 puan) tarafından
Gençler severek evleniyor düğüne altın eşya ev dizme bir dünya borcun altına giriyorlar eee kiralar zaten başını aldı gidiyor, o yüzden artık çok zor evlilik çünkü kendilerine zamanları kalmıyor, eğlenmeye para kalmıyor, her dakika hesap hesap nereye kadar birde çocuk eklenince, çoğu kişi kaldıramıyor bunu , bide aile karışır herşeye işler iyice çığrından çıkıyor 
+1 oy
(11,130 puan) tarafından
Mutsuz sevilmiyorum ( sevdiğini iddaa etsede yok öyle birşey ) 

Seviyor muyum?(Şüpheli)
tarafından
Evliliğinde mutsuz olman psikolojini etkiliyomu hayttan zevk keyif alabiliyomusun
(11,130 puan) tarafından
Hayır alamıyorum sadece öyle gözüküyorum.iki çocuğum.var çünkü
+1 oy
(1,628 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ben kimsenin 100/100 mutlu herşey   yolunda olduğuna inanmıyorum ✓  Mutluda olunacak Mutsuzda ben  bu iki duygu bilincinde Evlendim ki severek evlendim ailelerimizi biz tanıştırdık. O yüzden mutlu yada mutsuz birhayat yok ...

Önemli olan Denge ✓

[DENGELi BiR HAYAT' a ]  EVET diyorum ✓
+1 oy
(1,696 puan) tarafından
Mutluyum ama artık sevmiyorum çok şeyler yaşattı bana
+1 oy
(34 puan) tarafından
Çok şükür eşimle sevgi ve muhabbet içerisindeyiz fakt her çiftte olduğu gibi benim onda sevmediğim özellikleri var onunda bende onun haricinde güzel bir evliliğimiz var çok şükür 
0 oy
(4,207 puan) tarafından
Bazen sevip mutlu oluyorum bazen sevmeyip mutsuz oluyorum Kocamın davranışlarına bağlı. Hele küs olduğumuzda hemen kafamda kurmaya başlıyorum boşanırım alırım çocukları girer Bi ise çalışırım o da ne b.k yerse yesin diyorum:)) sonra gidiyorum eşimin yanına öpüp barışıyorum halbuki küs değilim bahane öpmek olsun :))))
0 oy
(2,858 puan) tarafından
Mutluyum seviyorum iyiki hayatımda var
0 oy
(51,174 puan) tarafından
seviyorlardir cogu da kaynana esin anaci olmasi sorumsuzlugu etkiliyordur
0 oy
(4,844 puan) tarafından

26yila doğru giderken sevmiyorum desem carpilirim coook seviyorum hemde :D<3

(3,221 puan) tarafından
Maşallah sübhanallah Allah daim etsin inşallah ablam ❤️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 143 göst.
0 oy
7 cevap 738 göst.
31 Temmuz 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Annemnerdeeee (1,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 290 göst.
26 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Arzuylcn41 (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 286 göst.
19 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

407,229 soru

12,223,712 cevap

36,824 kullanıcı

...