+1 oy
199 göst.
önce Aile kategorisinde (4,148 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar hayırlı geceler uyudumu bebeler uyumayan bacılar neden ayaktasiniz sohbet edelim azıcık 

Benim bebe uyumuyor asla 2 ye kadar ben uyudum kalktım eşimi uyuması için yolladım geçenin bu saati cıt cıt krizine girdi beyfendi bende kendime 1 demlik çay yaptım gider gelir içerim artık :woot:

Dolabida süsledik o ara 

image

image

9 Cevaplar

0 oy
önce (5,588 puan) tarafından
Size kolay gelsin canım bende bebişimi emziriyorum ondan uyanığım 
önce (4,148 puan) tarafından
Şifa olsun inşallah cnm ♥️

Teşekkür ederim alıştım artık zorlamıyor :)
önce (5,588 puan) tarafından
Rica ederim Allah yardımcın olsun canım❤️
-Reklam-
0 oy
önce (1,903 puan) tarafından

Yirim ben bunuuu :) maşallah Rabbim acısını göstermesin <3 sabah kızın 18 ay aşısı var onun stresinden ben uyuyamıyorum ya valla hissetmiş gibi bugün çok huzursuz uyuttuğumdan beri 3 kere uyandı şuan uyuyor ama huzursuz bi sağa bi sola dönüp duruyor anlamadım gitti valla :angel:

Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️ rabbim kimseye evlat acısı vermesin gerçekten çok Zor

Hissetmiştir yavrum ben bebeklerin ve çocukların birşeyleri hissettiklerine inanıyorum
Aminn çiçeğim amin ♥️♥️  Kesinlikle yaa masum yavrular ☺️ 18 ay aşısında her hangi sorun yaşadınız mı canım kimisi bacakta şişlik oluyor falan diyor bi korktum yaa
Hiç bir sorun yaşamadım canim benim oğlum hiç bir asidada huysuzluk yapmadı ateşlenmedi ilk 4 5  saat huysuzluk yaptı sonra eski neşesine döndü ama aşıdan 1 saat önce ebemiz bize calpol içir diyordu onunda faydası olduğunu düşünüyorum
Çok şükür benim kızda da hiçbir aşıda sıkıntı yaşamadık canım inşallah bundada öyle olur bebek bakımı bölümünde kimin postunu okusam bacağı şişti kızardı falan okuyunca bi tedirgin oldum ya..Ya benimde aklıma geldi olmazsa bende veriyim valla iyi ki söyledin canım sağolasın ♥️
Sende sağol canım kimileri fazla abartıyor maalesef
Sende durumlar nasıl canım sayılı gün kaldı heyecan var mııı ☺️
Çok şükür canım son 5 gün korkularım heyecanımı bastırmış durumda canim
Ayyy valla bizler sabırsızlıkla bekliyoruz seni hiç düşünemiyorum yeminle sanki kendim doğuma gidecekmişcesine heyecanlıyım ☺️ korkuyu bir kenara bırak sakin ol 5 gün sonra küçük prens sağlıklı bir şekilde kucağında inşallah çok amiiinnn ♥️♥️
0 oy
önce (1,971 puan) tarafından
Aksilik ya hiç uyku yok yarım saat ya uyudum yada uyumudam o kadar  3te de benim oğlan uyandi şimdi zor zar uyudu 1 saate yakın ayakta salladım  yine bende uyku yok  o kadar  iş yaptım sabahtan gece 12 ,1 kadar qma uyku banamsin demiyor inşallah  senin oglanda uyur 
Öğleyi bulur uyuması canim
0 oy
önce (124 puan) tarafından
Canim oglun kaç aylık 
3 buçuk yaşında cnm
0 oy
önce (3,547 puan) tarafından
Yuh o saatte ne pıt pıtı kızz:Ddd cocuk kaç yaşında cNım
İyi dayana biliyor canım yaramaz mı oğlun ikinciye cesaret edebilmişsin
Benimki de 31 aylık aklıma geliyo yap bitane dahada yaramaz diye geri cekiliyom yaa
Aşırı derecede yaramaz ve tam bir anne baba bağımlısı bu sabah bebeğin beşiğinde yatmak için 1 saat ağladı düşün

Benimki biraz mecburi oldu cnm yoksa okula başlayana kadar niyetimiz yoktu ilk 3 gebelikte yüksek tansiyon gebelik zehirlenmesi görüldü aşırı derecede kilomda vardı sonra şeker ameliyatı oldum kilomu verdim doktor 1  .  1 buçuk yıl kadar tansiyon sorunun olmaz niyetin varsa yap fırsatı değerlendir dedi bizde ona istinaden yapalım dedik sonra dış tedavisine başladım yine vaz geçtim ama iş işten geçmişti anne ben geliyorum dedi
önce (9,222 puan) tarafından
Büşra seker ameliyatı olduktan sonra istediğin gibi tatlı vs yiyebiliyorun dimi
Anladım canım saglıkla doğsun bebiş tekrar rahatsızlanma sende kız mı erkek mi dogacsk olan
0 oy
önce (4,156 puan) tarafından
Uyuyup uyandık tekrar kızımı uyuyuyorum şimdi 
Oh ne güzel maşallah biz hayla ayaktayız
önce (4,156 puan) tarafından
Bende gece geç yattım çok şükür ki kızım zırt pırt uyanmadı da aldim uykumu. Onu besigine koyup evi toplamaya basliycam
Kolay gelsin cnm
0 oy
önce (2,985 puan) tarafından

Aleyküm selam hayırlı sabahlar. 3 5 kişiyi 3 buçuk kişi varmı diye okudum:D heheh

Allah yardımcın olsun canım uyumayan bebe zor. Akılları hep oyunda afacanların 

Fazlasıyla öyle canim bu saat oldu biz ayaktayız
önce (2,985 puan) tarafından
O uyuduğu anda sende yat uyu dinlen :)
Uyuya bilirsem uyuycam canim 4 gözle bekliyorum şuan
0 oy
önce (2,702 puan) tarafından
Afiyet olsun senin oğlan hep nöbetçi :) bizde aynı durumdayız uykusu çok ama dalamıyor bir türlü bebek egzeması var sürekli kabarıyor kaşınıyor uyuyamıyor 4 yaşına kadar geçer dedi doktor inşallah geçer 
0 oy
önce (53 puan) tarafından
Afiyet olsun canım ben alıştım artık uyumamaya sürekli uyanigim bu gece sadece 1 saat 20 dakika uyudum o kadar 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 513 göst.
8 Aralık 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 197 göst.
11 Nisan 2021 Aile kategorisinde Cimri kaynanam (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 571 göst.
8 Mart 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
57 cevap 2,045 göst.