+1 oy
213 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
yeniden gösterildi
Olmuyo yapamıyorum sürekli ilaçmı kullanıcam ne yapacağımı şaşırdım 

9 Cevaplar

0 oy
(17,239 puan) tarafından
Ne diyor ki? Bende kendi kendime çok tartışırım sanki karşımda biri varmış gibi. Allah'tan içimden tartışırım biri duyarsa deli sanar
-Reklam-
0 oy
(10,302 puan) tarafından
Piskolojik ilaçlar mi kullaniyosun? Kullanıyorsan devam et çevremde 2 3 kişi var ilaç uyutuyo ilaç öyle yapıyo böyle yapiyo diyip ilaç icemyi bıraktılar. Sürekli intihara kalkışıyorlar biri bu sebepten eşiyle boşandı biri şuan 15 20 gündür hastanede yatıyor 
(3,165 puan) tarafından
Bence yorumunuzu düzenleyin. Psikolojik sıkıntılı olan birisine böyle şeyler söylenmemeli. Bir de bırakırsam intihar ederim hastanede yatarım düşünceleri mi eklensin. Herkesin seviyesi farklıdır demekki onlar fazla ağır hastalarmış.
(10,302 puan) tarafından
Hiç böyle dusunmemiştim yazarken ama çevredesindeki insanların ilacı bırak ilaç uyutur uyuşturur vs. Laflarına inanarak ilacı bırakmak ister diyerek yazdım bunu
tarafından
Neden eşinden ayrılmış
0 oy
(654 puan) tarafından
canim sorunun ne hic bi potta aciklama yapmamissin ki tani konuldu mu kac yasindasin evli mi bekar mi hic bi bilgi yok ama ilac kotu bisey degil omur boyu kullanmazsin ama boyle basla birak yaparsan hic bur ise yaramaz
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Ankebut Sûresi dinle. İlaçlara öcü gözüyle bakma. Bir şifası var demekki çaresiz dert vermemiş mevlam ilaçlarını kullan. 
0 oy
(4,250 puan) tarafından
Kader gecen gunde bunla ilgili post actin. Surekli olmasa da bi sure kullanman sart. Yoksa bu gidisle surekli kullanmak zorunda kalir ve hastaligini ilerletirsin. Durumu kabullenip tedavini dogru uygulaman lazim eger ilerleyip hastaneye yatmak istemezsen. Lutfen bunu dusunme artik. Miden bozulmus gibi dusun ve ilaclarini aksatma. Bu cok normal bi durum. Tedavi devam ederken de kendine hobiler bul. Spor olur, belediyenin halk evlerinde varsa orgu nakis vs gbi kurslarina katil. 
0 oy
(1,335 puan) tarafından
Bende öyle. Bı ara ilaç kullandığında iyiydim gibi. Ama hemen etki göstermiyor. 1 seneye yakın kullandım sonra ilaç fayda etmemeye basladi. Başka ilaç kullandım o da çok acayip uyuşukluk yaptı hiç bı iş yapamıyorsun kafama göre biraktim ilacı. Yani ilaç da biyerden sonra etki etmemeye basladi. Hala kafamın içindeki sesler susmaz. Sinirim öfkem dinmez. Sürekli zihnim meşgul dolu . Hayattan hc bı zevk almıyorum gerçekten. Sadece yaşıyorum günü akşam ediyorum çocuğa bakıyorum öyle. Ne bı yere cikasim ne gezesim ne insanları göresin geliyor. Neden böyle olduk bilmiyorum da nasi gecicek onu da bilemiyorum 
0 oy
(606 puan) tarafından
İlaç kullanmak kötü birşey değil nasılki tansiyon , şeker, kalp rahatsızlığı olanlar içiyor tedavi amaçlı , bu da bir tür rahatsızlık gibi düşünerek tedavi amaçlı içmelisin. Bir dönem benimde senjn gibi hiç susmuyordu beynim ben hem ilaç hemde psikolog ile tedavi oldum , terapi alabilirsin. Birde bunun gećiceğinj düşün yani bu bir dönem geçicek . Mutlaka altında yaşadığın bir sıkıntı neden olmuştur. Psikolog burayı çözüyor.
0 oy
(148 puan) tarafından
Olsun canım ömür boyu bir ton ilaç yutacak insanlar var tansiyonu olan var şekeri olan var kalbi olan var midesinde rahatsızlığı olanlar var bunlar da ömürlük ilaçlar akciğer rahatsızlıkları var 

Senin de  böyle bir rahatsızlığın var Rabbim böyle uygun görmüş demek ki 

Teyzem de senelerce kullandı ondan sonra düzeldi şimdi bıraktı ilaç falan kullanmıyor gayet de iyi durumu biraz kendini toparla öyle birden olacak bir şey değil ki canım bunlar 

Derdi veren mutlaka dermanı da verecektir Yeter ki sabret ❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Bende aynıyım bugün doktora gitmeyi düşünüyorum randevu alabilirsem alamazsam en yakın zamanda gideceğim inşallah
tarafından
Sürekli telkin mi veriyosun kendine
İzzet güllüyü dinledinmi pek çok insan onunla iyileşti dinle bak belki senin hayatinı değistirebilir bende onu dinliyorum telkin veriyorum kendime
(1,543 puan) tarafından
Yıllardır dinliyorum kitaplarını dahi aldım sen nasıl ondan fayda görüyormusun
tarafından
Bende daha dinleme aşamasındayım telkin veriyorum kendime
(1,543 puan) tarafından
Doktora gitmeyi düşünüyor musun birde fiziksel ağrın var mı
tarafından
Ağrılarım oluyo ama bu şiddetli takıntı anında oluyo  şimdi kollarımda ağrı var bakalım inşallah doktora gitmeden düzelirim Allahın izniyle
Sende düzelirsin Allahın izniyle Allah şafi ismiyle şifa versin cümlemize

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 860 göst.
1 Ocak 2020 Diğer kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,724 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 44 göst.
12 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 205 göst.
3 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Tugba3101 (1,417 puan) tarafından soruldu
0 oy