+2 oy
193 göst.
önce Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Kizlar merhaba. Beş senedir evliyim bir buçuk yaşında kızım var. Eşim sadece kira ve elektrik ödüyordu senelerdir bir tane kazak tişört almıyordu. Beni geçtim kızımın mamasını bile ben network yaparak alıyordum milletin verdiği ile idare ediyordum. Kavgamız yok gurltumuz yok ama bizde yokuz. Ev otel gibi kullanıyor. Kavga gürültü harçlık vermeye başladı günde yüz TL. Baktım olmuyor ben ise girdim 33 bin maaş alıyorum kızım da bir bakicida 18 bin lira ödüyorum geri kalan bana kalıyor. Başka yakın bir şehirde belediyeye başvuru yaptım onayladı siz olsa ne yaparsınız ?

9 Cevaplar

0 oy
önce (11,868 puan) tarafından
koca burda bir işe yaramıyor anladığım. tekmeyi basardım. bana hadi beni geçtim çocuğuna bakmayan adamı napayım ben
önce (2 puan) tarafından
Gidicegim şehirde kreş desteği de var
-Reklam-
0 oy
önce (17,271 puan) tarafından
Hangi gerekçe ile sizin ihtiyaçlarınızı karşılamıyor yetiremiyor mu umursamıyor mu en önemli detay bu. Bunu yazmamışsın yapmaya gönlü yoksa ona da gerek yok parasını karısından kızından esirgeyenden ne baba olur ne eş olur. Bakmayacağı ihtiyacını karşılamayacağı kadınla neden evlenmiş çocuğu neden yapmış derler adama 
Sorumsuz kocalar bitmiyor ne yazık ki. Çocuk benim kırmızı çizgim ona babalık yapmayan bir adamdan kocalık beklemem bu şekilde sürdürülmesi de ancak size yük olur en fazla çocuk okul çağına gelene kadar bekleyip o zaman ayrılabilirsin ama bu gidişin sonu ayrılık
önce (2 puan) tarafından
O zamana kadar kahirdqm ben ölürüm
önce (3,046 puan) tarafından
Evet önceden yazmıştın sen başka bir hesabı n vardı.arkadaşın destek çıkıyordu size yıllardır
Yapılmadığımı biliyorum da işte peki deyip geçmek kolay geliyor
önce (12,811 puan) tarafından
Evet ben de anımsıyorum.
0 oy
önce (88 puan) tarafından

Benimde 1.5 yaşında bebeğim. 

Maddi açıdan inanılmaz gideri oluyor. Formül mama hala alıyoruz. Besin takviyeleri ( OMEGA, D vitamini gibi) eksik olmuyor. Kıyafet adam akıllı alayım desen 400-500 TL cidden. Hani ucuza olan yerler oluyor ama yıkayınca çekiyor ya da esnek değil. İlla fark ediyor. 
Hasta olunca ilaç parası, bezi , oyuncağı, özel aşıları vs derken ciddi anlamda bir gider oluşturuyor çocuklar. (Hakkıyla bakayım dersen). Eşinin bunları görmemesine çok üzüldüm. Ama en çok merak ettiğim, evlenir evlenmez çocuk yapmamışsın, bebekten önce fark etmedin mi eşinin boyle cimri ve düşüncesiz olduğunu? Hangi motivasyon ile çocuk yaptın ? Sakın yanlış anlama. Maddi olarak tek başına yüklenmek çok zor. O yüzden soruyorum.
önce (2 puan) tarafından
Çocuğu istemedi. Benim ailem yok. Bende aile olmak için anne olmak istedim. Bebeğim prematür doğdu çok zorlandım bir yakın arkadaşım destek çıktı sağ olsun. Hala da arada çıkıyor. Ama ne yapammam gerektiği konusunda fikrkm yok
0 oy
önce (13,473 puan) tarafından
Esin çalışmıyor mu yani bu maddi zorluk değil de cimrilik sanki çalışır ama yetişemezsin bunu anlarım. Çalışıp da olduğu halde yok diyorsa ve giderleri ustlenmiyorsa bana da yük olmasın bi zahmet.
önce (2 puan) tarafından
Vallahi bana baya baya yük yok haliyle veresiye alıp yemek yaptığım çoktur çalışmasam açım
0 oy
önce (465 puan) tarafından
Ensesinden tutar kapı önüne koyarım herifi. Ama tekrar evlenmek gibi bir niyetin yoksa yap bunu. Yine başka birinin kahrını çekeceksen otur en azından kızının babasının kahrını çek. Ama kızımla ben gül gibi yaşlanır gideriz diyorsan bas tekmeyi
önce (2 puan) tarafından
Banq diyor ve eşyaları ben aldım al özel eşyalarını git diyor
önce (20 puan) tarafından
Çocuguda mi al git diyor birde yanlış anlama ama başka biri olmadigindan eminmisn
önce (2 puan) tarafından
Yok aldatmiyorum diyor
0 oy
önce (20 puan) tarafından
Giderim ya eşin varla yok arası o maaşını ne yapıyor çok merak ettim hetseyinsen ödüyorsun 
önce (2 puan) tarafından
Sabah işe gidiyor. Taksici kendisi 8 de işe başlıyor bir saat sonra çay içiyor sonra berbere sonra kmayınların ile çaya sonra eve al sana çalışma
0 oy
önce (418 puan) tarafından
Ne babalık ne kocalık parayla olmuyo. Zenginin ekmeği acı olur derler de azıcık aşım ağrısız başım döneminde de yaşamıyoruz malesef. Maddiyati bir yana atın da bebeğiyle oynamayan bir baba bir koca sevgisini çok gören bir adamla benim işim olmazdi. Kendi ayaklari üzerine basan bir kadınsın, tek korkun golgen olsun kreş desteği de varmış ben olsam giderim 
önce (2 puan) tarafından
Gidicem ama esyam yok ev tuta bileceğim bir param yok ve bakıcı İstanbul gibi bir yerde Şubat'ta 26, bin istiyor nasıl yapicam :(
önce (418 puan) tarafından
Kreşte zaten yok mu neden bakıcı. Kocanizda o kadar adam olsun eşyaları sana versin canım. çocuğu sen annenin evinden mi getirdin ?
0 oy
önce (2,688 puan) tarafından
Bu durumda olsam büyük ihtimalle gidebilirdim kazancının çoğunu bakıcıya veriyorsun eşin zaten sadece kendine bakıyor ne evin ne de çocuğun sorumluluğunu azda olsa almamış sen bide bu adama bedava otelcilik Hizmet'i veriyorsun her türlü ihtiyacı karşılanıyor 
önce (2 puan) tarafından
Aynen öyle bacim
0 oy
önce (97 puan) tarafından
Aimaitini sozlerini umursamazligini en ince ayrintisina kadar kanıtla sonra mahkeme aç. Gerisini boşver. 
önce (2 puan) tarafından
Hepsi kanıtlı. Hepsi. EFT lerim yazişmalar bir sürü şey

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 223 göst.
24 Eylül 2024 Aile kategorisinde Mirayin annesi (2,852 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,101 göst.
31 Ocak 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 197 göst.
0 oy