+1 oy
41 göst.
önce Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
Kızlar daha önce de bebegim emzik tutmuyor diyepost açmıştım 1.5 aylık olduk hala emziğe alıştiramadim bebegimi kullanmadığım bi tek kauçuk uçlu emzik kaldı öneren tavsiye eden var mi ve sutüm bazenleri azalıyor mama takviyesi yapmak istiyorum çok ağladığı zamanlar biberonu da tutmuyor direk cikariyor mama aptamil almıstım biberon da lansinoh başka bi önerisi olan var mı 2 si içinde yardımcı olur musunuz lütfen

3 Cevaplar

0 oy
önce (579 puan) tarafından
Emzik tutmayan bebeğe yapacak bişey yok biberon reddi ise her biberonu denemen gerekiyor market biberonu bile denemen gerekiyor birini mutlaka kabul eder illaki eğer tersi olursa kaşık biberon veya şırınga dene en etkili çözüm
önce (6 puan) tarafından
Kendi gögüs seklime  benzemiyor lansinoh bende ondan olabilir diye düsündum mesela göğüs uçlarim çok kücük philips avent daha yakin bide onu deniycem önce olmazsa bibs varmıs onu deniyim diyorum
Market biberonuda dene bazen sadece onu bile kabul eden bebekler oluyor
önce (6 puan) tarafından
Akısı çok hizli degil mi onlarin bilmiyorum ki ya 2. çocugum ama ilkinde 1 ay yoğun bakimda kaldi evde de hep mama ve biberonla devam ettik hiç sorun yaşamadim emzikte de bibrronda da benim sutümu enfeksiyondan dolayi yasaklamışlardi
Evet hızlı ama bazı bebekler sadece onu kabul ediyor tabi önce anne gögsüne en yakın olanları denemelisin eğer hiçbirini kabul etmezse son çare olarak onu dene gögüs Ucum benimde küçüktu süt saçma makinesi ile 1 2 defa cekince belirginlesiyordu o zaman rahat tutuyordu memeyi sende dene istersen
-Reklam-
0 oy
önce (3,942 puan) tarafından
İlk ay ne kadar aldı? Belki size öyle geliyordur sütünüz az değildir. Atak dönemlerinde ya da sütün tazyikli geldiği zamanlar mı oluyor bilmiyorum benimki de pek güzel emmiyor bazen. Hatta bu ay 500 gr aldıysa iyi demiştim geçen ay ama yine iyi almış.

Bazı bebekler kauçuk emziği beğeniyor bazısı rastgele alınmış ucuz emziği. Dene yine sen. Benim bi tanıdığımın bebeği 3 ay emzik tutmadı 3.ayda başlamış emmeye. Biberonla ilgili bilgim yok. Kaşık uçlu biberonlar var istersen onlardan dene
önce (6 puan) tarafından
Kaşık uçluda kimisi çok gaz yutuyor diyor o sebepten ondan korkuyorum biberon olmasi daha iyi diyorum tazyikli dedin ya aynen öyle bir goğsümden az geliyor diğerinden de dolu oldugu zamanlar hele aşiri bi fışkirir gibi oluyor o yüzden güzel rahat rahat ememiyor biberona alıştırsam onda bende çok rahat edicez hiç olmadi tutsa sütümü de biberonla verirdim emzik de şimdiye kadar philips avent 2 tane aldim tutmadi kiraz uclu emzik aldim tutmadi marketten damakli aldim onu da tutmadi
0 oy
önce (1,697 puan) tarafından
Philips avent biberon ile hiip1 mama al cnm. Biberon anne memesine en yakın olanı çünkü. 

İlgili sorular

+2 oy
0 cevap 8 göst.
0 oy
6 cevap 146 göst.
31 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 48 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kader2127 (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 59 göst.

406,425 soru