+4 oy
718 göst.
Diğer kategorisinde (161 puan) tarafından
Kızlar merhaba eşimle 1 aydır sorunlarımız var, 2 haftadır da psikoloğa gidiyoruz. Sorun onun ailese, eşimin annesine ablasına para göndermesi önceliğinin bu olması vs. Dün psikologdan dönerken arabada iyice tartıştık, birbirimize bağırdık sonra o da bana çok kötü bağırdı yan koltuğundaydım bacağıma böyle yumruk attı gibi oldu anlamışsınızdır tam yan koltuğundayım. Sonra daha sinirlenip bir şey yapmasın diye hiçbir şey demedim, sonuçta baş başayız. Kızlar ne yapacağım bilmiyorum sizce surata vurmak ve böyle vurmak aynı şey mi yani şoktayım olayı yorumlamaya çalışıyorum. Sonuçta bana fiziksel temas etti. 

15 Cevaplar

+6 oy
(4,381 puan) tarafından
Bugün buna ses cikarmazsan eğer yarın daha fazlasini yapar sesin çıkmıyor diye. Ayrıca şimdi adamı bıraksan koşa koşa anasına gider, anaci erkekten hiç birşey olmaz ömrünü onun için curutmeden kararını ver canım.
(161 puan) tarafından
Çok doğru söylüyorsun
-Reklam-
+5 oy
(12,595 puan) tarafından
şiddet illa yüze tokatla olmuyor 
+4 oy
(4,495 puan) tarafından
Terapiye giderken bile ders almayıp tartışmanın şiddetini arttırıp vuruyorsa o adamdan bir sonuç bekleme bence. Belli ki bir kulaktan girip diğerinden çıkıyor terapide konuşulanlar ve düzelmek gibi bir çabası yok. Karar senin ama şiddet düzelmez. 
(161 puan) tarafından
İlk kez böyle bir şey oldu çok şaşkınım
(4,495 puan) tarafından
Şiddetin biri de bini de aynıdır benim gözümde ama herkes aynı düşünmeyebilir. Güya düzelmek için gittiğiniz terapide tartışmanın dozu artıp şiddete dönüyorsa o adamın düzelme çabası yoktur.
+2 oy
(17,897 puan) tarafından
Şiddetin azı çoğu olmaz şiddet şiddettir ve tepki görmezse çoğalır 
+2 oy
(1,107 puan) tarafından
Bağırmakta şiddet vurmakta ha koluna bacağına vurmuş ha tokat atmış hepsi aynı kapıya çıkar ailesine neden yardım ediyor durumları yoköu bakacak babaları felan yokmu eğer durum öyleyse bakmalı bencede iki tarafta idare etmeli ama bakacak birisi varsa evlerine sizin kadar para gidiyorsa gerek yok 
(161 puan) tarafından
Babası yok, fakat annesine ve ablasına aylık 40 bin gelirleri var üstüne 10/20 bin ekliyor
(1,107 puan) tarafından
40bin neylerine yetmiyor acaba
(161 puan) tarafından
Birde işin tuhafı psikolog onu haklı buluyor diyorki bana vefa borcu ailesine karşı
(1,107 puan) tarafından
20 bin mi vefa borcu :D
+2 oy
(2,620 puan) tarafından
Terapi aldığı halde böyle olan adamdan boşanıp donuna kadar alacaksın bak bakalım anasına bacisina para verebiliyor mu 
(161 puan) tarafından
Benim eşim İstanbul’da bilinen çok ünlü avukatlardan bir tanesi canım bırak donuna kadar almayı o benimkini komple alabilir
(2,620 puan) tarafından
avukat olmuş ama adam olamamiş
(161 puan) tarafından
Evet gerçekten de öyle yazıklar olsun ona inşallah belasını bulur
(5,039 puan) tarafından
Eşin çok iyi bi avukatsa çok iyi bi maaşı da vardır 10 bn koymaz heralde. Kavga kaçınıkmazsa ve bosanamıyorsan sipneye cekmek en iyisi
+2 oy
(66 puan) tarafından
Terapiye giderken bile bu derece de olan biri demek ki değişmiyor, değişmek istemiyor. Sana numara yapıyor. Şuan bu şiddete karşı sessiz kalırsan devamı artarak gelir.
+1 oy
(129,343 puan) tarafından
acile gidicen dr darp raporu istiyom diyce dr hastane polisini cagiricak rapor alip sikayetci olcan prosedur boyle
(161 puan) tarafından
Böyle iz kalacak darp raporu alınacak kanıtlayacak tarzda vurmadı :(
(9,916 puan) tarafından
Sevda postuma bak :)
(129,343 puan) tarafından
yinede alabilirsin
+1 oy
(717 puan) tarafından
Öncelikle sana vurması asla kabul edilemez bi durum ne tepki verdin eve gidince... Daha sonra senden kısıp ailesine para mı gönderiyor ki bu kadar büyük sorun oldu aranızda
(951 puan) tarafından
Çocuklarınin geleceği için birikim yapsın kız kardeşinin lukslerini karşılayacağına bence post sahibide benzer şeyler düşünüyor ki deliriyor uzaktan konuşmak kolay olanı kocasının geliri 40 binden fazla olsa bile vermek zorunda değil eğer ki erkek ailesinin ihtiyacı yok sırf luksleri için veriyorsa gelin kendi ailesine yapincada sorun oluyor bazisina
(717 puan) tarafından
Eşi avukatmış anladığım kadarıyla çok iyi bi geliri var gelecek için çocuklar için birikim yapıyordur heralde ama dediğim gibi hane içine her şeyiyle dört dörtlük bakıyorsa herşeyi karşılayıp ayarlıyorsa kendi ailesine yardım etmesinde bana göre sorun yok tabi hane içini bilemem Eğer gelin kendi ailesine yapınca sorun oluyorsa bu durum o zaman haklıdır hane içine bağlı hersey
(951 puan) tarafından
Doğru haklısınız , hayırlı akşamlar
(161 puan) tarafından
Ablasının yaşı 28 kızlar öğretmen ablası kendi geliri var, annesin de 15 bin geliri var evleri kira değil kendilerinin. Eşim avukat ama bu devirde geçinmek çok zor mesleğe bakmıyor. Eşimin ailesi muhtaç ya da hasta değil
(951 puan) tarafından
O zaman kesinlikle vermemeli ailesi diye kazancının yarısını vercek diye bişey yok
+1 oy
(2,813 puan) tarafından
Eşinin yaptığı kabul edilemez bir durum ama eğer durumu var ve ailesine de destek çıkıyorsa buna karşı çıkmak doğru değil ha senden kısıp aç bırakıp ihmal edip sadece ailesine bakıyorsa o zaman durum ayrı tabi 
(161 puan) tarafından
Babası yok, fakat annesine ve ablasına aylık 40 bin gelirleri var üstüne 10/20 bin ekliyor
(2,813 puan) tarafından
Dinimize göre baba da yoksa hele evin reisi kocan oliyor kız kardeşine ve annesine bakmakla yükümlü. Sizden kısıp perişan etmiyorsa karışamazsın uzgunum.
Amaaaa ese kaldırılan el de taş olur bu belki d3 daha büyük bir günah öyle kocaya da yazıklar olsun bir şey diyemiyorum Allah kolaylık versin
+1 oy
(2,485 puan) tarafından
Qyni seyi yasadim zamannda biz kizimla ac evde kuflenmis ekmek temizleyip yerken o annesine kardesine yediriyordu sonuc terkettim onu boyle yapmaya devam edersn bosanmak olcak dedim inanmadi gityim evden sonra kopek gibi geldi ozurler diledi derken bu sekilde adam ettim onu.simdi cimrinin teki annesine kardesine kurus kiyamiyor keske zamnnda boyle olsaydm die kafasini vuruyor taslara.aklin varsa korkut yoksa vazgecmiyorlar
(161 puan) tarafından
Artık ne yaparım bilmiyorum
+1 oy
(370 puan) tarafından
Olayı sadece senden bildiğimiz için bişi diyemeyiz. Kimsenin seni gaza getirmesine müsaade etme. Eşinin ailesine para göndermesinin objektif, hakkanıyetli ve vicdanen göndermesini sebebi vardır belki. Belki senın bu duruma verdıgın tepki çoktur dile getirme üslubun yanlıştır. Belki de sen adamı çıldırttın da sinirle vurdu ki bacağına fiske vurmuş belki bu kadar buyutulecek bişi değildir huzurunuzu bozmaya deger mı? Benim eşim ilk evlendiğimiz yıl çok kazanıyordu ailesine gönderiyordu hiç de sorun etmedım. Bizim durumumuz daha ıyıydı onların o kadar degildi öğrenciydi çocukları vs anlatabiliyor muyum insan kalbinin ekmegını yer
(161 puan) tarafından
Haklısın ancak ailesinin geliri 40 bin
+1 oy
(1,612 puan) tarafından
Seans sonrası tartışmaya girmemeye çalışın mümkünse ayrı dönün evinize. Çünkü orda yaşadığı duygu yoğunluğu öfke olabilir, pişmanlık olabilir, geçmişle ilgili bir konu irdelenmiş olabilir, suçluluk olabilir her neyse ayyuka çıkmış olabilir. Böyle durumlarda yalnız kalmak duyguyu sindirmek daha önemlidir. Üstüne tartışmayın o ânda konuşmayın oraya dair. Yaptığı doğru değil ama normalde yapmayıp böyle bir zamanda yaptıysa başka bir açıklaması olamaz 
(161 puan) tarafından
Normalde çok sakin bir adam yani kendi hayatında da aşırı sakin çok az sinirlenir trafikte hiç kavgacı değildir çok tatlı dillidir ben de çok şaşırdım
+1 oy
(3,843 puan) tarafından
Terapiste gidip duzelmiyorsa çok da sonuç bekleme bacım o adamdan . Allah sonunu hayır etsin 
0 oy
(951 puan) tarafından
Yapman gereken o anda aynı şiddetle seninde onun bacağına vurmandi altta kaldıkça daha fazlasını yapacak çünkü 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 272 göst.
4 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 630 göst.
0 oy
26 cevap 815 göst.
28 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde sinem8omer. (153 puan) tarafından soruldu

408,354 soru

12,268,314 cevap

37,528 kullanıcı

Kategoriler

...