0 oy
98 göst.
önce Diğer kategorisinde (568 puan) tarafından
Mide bulantiniz ne zaman başlamıştı kızlar ? 7.haftadan sonra bulantı başlar mi yoksa şimdiye kadar başlar miydi baslayacak olsa? İlk kızımda bulantılarım olmuştu ama ne zaman başladı hatırlamıyorum 

11 Cevaplar

+1 oy
önce (312 puan) tarafından
Benim 9cu haftada basladi . 11ci haftada bitti☺️
-Reklam-
0 oy
önce (52 puan) tarafından
İlla olmak zorunda mı
önce (629 puan) tarafından
Olabilir kadin merak etmiş sormuş bunda ne var benimki 2 3 aylıkken başladı canım
Yani 2. Gebeliği biliyor zaten mesela ilk kızımda hiç bulantı yaşamadım ben olmak zorunda degilki
İşte merak bide insan o heyecanı birileriyle konuşmak istiyor tavsiyeler almak istiyor
Olabilir tabi haklısın
Şahsen bende öyleyim
0 oy
önce (2,259 puan) tarafından
7. Haftada başladı 5. Ayın sonunda bitti benim
0 oy
önce (1,443 puan) tarafından
Değişir kız bazılarında hiç olmaz bazılarından baştan sona kadar olur yani etrafımda böyle farklı farklı gördüm 
0 oy
önce (4,793 puan) tarafından
4. Haftamda başladı çocukların hepsinde 12. Haftada bitti ama gelinim iki doğum yaptı gram bulantısı olmadı 
önce (568 puan) tarafından
İnşallah benim de olmaz ya :) bulantıdan çok korkuyorum :) çalışıyorum bide zor oluyor sürekli lavaboya git öğür falan :)
önce (4,793 puan) tarafından
Ayyy hiç aklıma getirme kuzum çok zordu
0 oy
önce (9,593 puan) tarafından
İlki 4 haftalikti başladı 

ikinci 7 haftalıkken başladı 

Buda 6 haftada başladı şuan 9 haftalık hala devam öyle böyle değil 
0 oy
önce (579 puan) tarafından
Olmak zorunda değil maaşallah de hiç olmasın ben 9 ay boyınca hiç bulantı kusma filan yaşamadım
önce (9,593 puan) tarafından
Cnm sen bana Özelden msj mi atmışsın bildirim var ama açılmıyor kapatmissin özel msjlara
önce (579 puan) tarafından
Şimdi bak
0 oy
önce (1,038 puan) tarafından
Benim de ortalama 7.hafta başladı öncesinde hiç yoktu hatta bn bnde mi bı anormallik var diye düşündüm düşünmez olaydım prilam etki etmiyodu artık şimdi 20. Haftadayım azaldı tabi ama hâlen var parfüm sigara  vs midemi bulandırıyor 
Ayy inşallah olmaz bazısının hiç olmuyormuş
0 oy
önce (4,654 puan) tarafından
7. Haftada başladı benim aman başlamasın ne kadar çektim o bulantı dan klozet yanına tabure koyup oturuyordum her dakika git gel zor oluyor diye :)
Şu klozete bi ben kusamıyorum her halde yaa:(( daha çok midem bulanıyor:(
önce (4,654 puan) tarafından
Benim kocamın sırtındaki kıldan bile midem bulandı o derece :) mecbur poşet kova vs daha kötü yaptı beni :(
Bn poşetle geziyodum evin içinde ayy ćok kötüydü gerçekten:((şuan baya azaldı ama yine var bulantım özellikle bnm de kocama karşı sigara içtiği için tahammül edemiyorum ona:((
0 oy
önce (4,154 puan) tarafından
6. Haftada basliyodu benim 8 9 haftada siddetleniyodu 
Ayy inşallah olmaz benim ya
İnşallah olmasın çok kötü yerlerde sürünüyodum
Lavaboya yetisemiyodum elime ne gelirse oturduğum yerden kusuyodum ki üstelik tansiyonum düştüğü için kusarken bayiliyodum
0 oy
önce (13,473 puan) tarafından
Bende hiç olmadı canım bulantı belki de olmaz her gebelik farklı oluyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 48 göst.
28 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sifanurr (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 56 göst.
0 oy
1 cevap 26 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,435 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 60 göst.

406,425 soru

12,187,447 cevap

36,698 kullanıcı

...