+1 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (5,961 puan) tarafından
Kızlar İstanbul dayken kapıya kadar getrdiler internetten başvuru yapmıştım smdi Tekirdağ kapaklıda yasyorum buyik şehir belediyesine interneten başvurdum mesaj attım niye gelmedi dye Tekirdağ belediyesine gelmeniz lazım çok uzak taa merkezde burdaki belediye de illa anne baba başvuracak dyor hava soğuk gidemiyorim bebekle eşimde sabit calisyor öyle kaldı oda kaymakamliga doğum parası için ablamı gönderdim basvurduk ondada daha ses seda yok siz naptınız aldinizmi 

4 Cevaplar

+1 oy
(1,948 puan) tarafından
Yukarı firla pooooassst
-Reklam-
0 oy
(5,751 puan) tarafından
Diğeri hakkında bilgim yok ama. Doğum parası 40 gün sonra yatıyor mus memur bana öyle dedi. Bende 19 gün oldu doğum yaptım.
(5,751 puan) tarafından
Bilgiler yazıyor yoksa ekran atardım sana.
(5,961 puan) tarafından
Bakiyorim cnm ordan kayıt bulunamadı dyor bakalım ne olacak
(5,751 puan) tarafından
Kayıt bulunamadı diyorsa başvuru alınmamış demektir bilgin olsun. 144 du ara pazartesi bir sor.
(5,961 puan) tarafından
Ablam basvurdu kız hata formu doldurdu bütün tcleri hepsini doldurdu demişler üç ay içinde yüklenecek ben aradım dedi e devlete yazmazki sizin PTT gidip öğrenmeniz lazım
(5,751 puan) tarafından
Yok canım bak üstte attım resim böyle çıkıyor. Diğer cocuklariminda aynı şekilde. Ben 1 Aralıkta doğum yaptım.17 sinde başvuru yaptım.
0 oy
(5,961 puan) tarafından
Yokmu bilennn
0 oy
(5,751 puan) tarafından

image

Bak böyle çıkması lazım.
(5,961 puan) tarafından
AA oulemi benimde ödenecek kayıt bulunamadı dyor ne alaka yaa 144 mu aramam lazım ben bide kaymakamligi aradım buranın kaymakamligi bna oule dediler sadece 400 TL dogum parası veriliyor dimi sen başka yere basvurdunmu
(5,961 puan) tarafından
Smdi bdaha baktım doğum yardım sorgula dye e devleten 400 TL başvuru aşamasında demiş yani cekeblicekmiym yatmişmi
(5,961 puan) tarafından
Benimde byle yazıyor cnm
(5,751 puan) tarafından
Yok canım şuan cekemezsin. Ödeme alabilmen için ödenebilir yazması gerekiyor.
(5,961 puan) tarafından
Çok çok teşekkür ederim cnm bu doğum parası dimi çocuk ve emzdrme parası 850 tlmi verliyor blgin var mi
(5,751 puan) tarafından
O konuda bilgim yok canım.
(5,961 puan) tarafından
Peki cnm çok teşekkür ederim normalde oda veriliyor çok uzak bende hiç başvurmadim daha
(5,751 puan) tarafından
Bilmiyorum ki vaktin olduğunda onuda halledersin.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 183 göst.
6 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Prens-prenses annesi (545 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,579 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...