0 oy
65 göst.
Diğer kategorisinde (1,224 puan) tarafından
Gecen sene aldık ana kartı yandı yaptırdık ama ben anlamıyrm dolu dolu koymuyorum ama mesela pamukluya atıyorum 1.25 saatlik program normalde 2.30 3.30 gösteriyor yani anlayamadım giysilerin türünden dolayı mı öyle oluyor doluluk oranından mı niye böyle bi sorun oluyor kullananlarda da var mı böyle bir sey 

6 Cevaplar

0 oy
(128 puan) tarafından
Yani alakart 1 elektrik gidip gelişinden yanıyor bide kömürleri bitince diye biliyorum. 

Ĺ
-Reklam-
0 oy
(717 puan) tarafından
Samsung elektronik eşyaları kronik arızalıdır hep ben evlenirken alacaktım tüm beyaz eşyalarımı ordaki görevli önermedi bi kaç teknik servis personeli ile konuştum onlarda aynı şeyi söyledi kronik oldıgu için bu tarz bişey yapiyor olabilir
0 oy
(9,916 puan) tarafından
Bende Samsung 9 kiloluk kullanıyorum seviyorumda:) ben o kdr dikkat etmedim çünkü kolay kolay uzun programlarda çalıştırmam zırt pırt çalıştıriyorim yani öyle çok kirlenmiyo kıyafetler onuda 1.40 dakika yapıyorum tabi 2 saate amca bitiyo 
0 oy
(630 puan) tarafından
Benimki Samsung 8 kilo. O saat olayı, içine koyduğunuz çamaşırın kilosuna göre değişiyor. Siz çamaşırları koyunca makîna önce kendi dönüp kiloyu tartıyor, sonra saat belirleniyor. Benimde başta 3 saat gösterir ama az çamaşır koymuşsam 1 saatte de yıkadığı oluyor. 
0 oy
tarafından
Valla 1 saat 4 dklik program var camasirlari gep onda yikiyorum havlu ve beyazlari 60 renkli ve siyahlari 49 derecede nevresim battaniye falan atarsam 1.54 dklik program var ona atiyorum ama hic basini beklemedim kac dkda yikiyo bilmiyorum yazdigi gibidir heralde 
0 oy
(3,927 puan) tarafından
Ana kart yanması elektrikle alakalı çamaşır çok koymakla az koymakla alakası yok. 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 127 göst.
24 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Busra1416 (207 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 79 göst.
1 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 221 göst.
0 oy
1 cevap 100 göst.
3 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Bulut gamze (26 puan) tarafından soruldu

408,335 soru

12,267,544 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler