Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Evliyim hamdolsun bir bebeğim var. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin insAllah Ancak en başa dönmek gerekirse eşimle evlenmeden önce nişanlılık vs donemlerinde eşiminde ailesininde tanidigi senelerdir tanıdığı komsulari var onun kızı eşime daha önce birisini bulup gorusturmus. Eşim o kişiden sonrasında istememiş ayrılmış. Ancak bu kızı ayarlayan arkadaşı yani komsu kızı nisanliligimizds sürekli o kızdan bahsediyordu çok rahatsız olmuştum eşimle bu konuda ciddi tartışmalar ve ayrılma aşamasına dahi geldik biz ama kopmadik ayrılmadık. Sonrasında benim gorumcemle arası oldukça iyi kanlı yani.. Onu zamanında doldurup üstüme saldı bu komsu kızı çok tartışma yaşadık sonra yine o kız bizdeykende tartıştık eşimle hatta iş şiddete variyordu ve yine o kız yüzünden şimdi çok şükür evlendide kurtulduk hamdolsun Rabbime iyiyiz gorumcemle de aynı şekilde çok şükür. Şimdi bugün bana yazmış nasilsin işte bebeği ruyamda gördüm vs ( her ne hikmetse doğum günü yaklaşıyor çocuğumun ondan yazıyor rüya bence bahane) bende hayırdır gündüz niyetine işte sana da nasip olsun sen nasılsin vs yazdım görmüş cevap yazmamış tahmin ettiğim gibi bir cevap bekledi galiba ( doğum günü var gel istersen vs) yani bunca yaşanmış olaylar varken senin yuzunden ciddi boyutlara gelen bir sürecim olmuşken bak yine de ben evime çağordim seni ama benden daha fazla samimiyet ne bekliyorsun yani hayırdir. Benden uzak dur yani..
408,412 soru
12,270,535 cevap
37,577 kullanıcı