+1 oy
227 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Evliyim hamdolsun bir bebeğim var. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin insAllah Ancak en başa dönmek gerekirse eşimle evlenmeden önce nişanlılık vs donemlerinde eşiminde ailesininde tanidigi senelerdir tanıdığı komsulari var onun kızı eşime daha önce birisini bulup gorusturmus. Eşim o kişiden sonrasında istememiş ayrılmış. Ancak bu kızı ayarlayan arkadaşı yani komsu kızı nisanliligimizds sürekli o kızdan bahsediyordu çok rahatsız olmuştum eşimle bu konuda ciddi tartışmalar ve ayrılma aşamasına dahi geldik biz ama kopmadik ayrılmadık. Sonrasında benim gorumcemle arası oldukça iyi kanlı yani.. Onu zamanında doldurup üstüme saldı bu komsu kızı çok tartışma yaşadık sonra yine o kız bizdeykende tartıştık eşimle hatta iş şiddete variyordu ve yine o kız yüzünden şimdi çok şükür evlendide kurtulduk hamdolsun Rabbime iyiyiz gorumcemle de aynı şekilde çok şükür. Şimdi bugün bana yazmış nasilsin işte bebeği ruyamda gördüm vs ( her ne hikmetse doğum günü yaklaşıyor çocuğumun ondan yazıyor rüya bence bahane) bende hayırdır gündüz niyetine işte sana da nasip olsun sen nasılsin vs yazdım görmüş cevap yazmamış tahmin ettiğim gibi bir cevap bekledi galiba ( doğum günü var gel istersen vs) yani bunca yaşanmış olaylar varken senin yuzunden ciddi boyutlara gelen bir sürecim olmuşken bak yine de ben evime çağordim seni ama benden daha fazla samimiyet ne bekliyorsun yani hayırdir. Benden uzak dur yani..

7 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Ailene zarar veriyo siddete girecek kadar evliligini sarsiyo ve hala beden numarasi var sende neden cevap yazmaya bile tenezzul ediyosun bes belli zarari var iste sana neden yani ben olsam coktan yoksaymisttim oyle birini yazdi mj aninda engellerim benim icin su hayatta en onei sey cocugun sonra esim sonra ailelerimiz gerisinin hic bi onemi yok tek kalemde silerim heleki boyle zarar verecek 
tarafından
İşte ses atmış bana işte büyümüş böyle hayır pekde anlatamadi açıkçası güldüm biraz sesi dinlerken ama yazidigim su
Hayırdır gündüz niyetine ( rabbim sana da nasip etsin insAllah) dedim
Öyle çok laubali olmadım zaten sonra mesaj attı ben mesajları toptan silince bildirim mi gitti noldu yazdı. Bende okumadan direk sildim mesajını
tarafından
Hic muhattap olma derim yanasmaya calisiyo
tarafından
Aynen tammdir olmam zaten  teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canim Allah askina nolursun dedigimi yanlis anlama da evine barkina yaklastirma cocuga falan oyle insandan hersey beklenir
tarafından
Yok yok bir daha olmaz yani evlendi eşiyle ilgilenmiyor kaç ay geçmiş ne ilginçtir doğum günü geldi çocuğumu rüyasında görüyor bak bak yaklasamaz zaten izin vermem eşimde bende bir kere görümceme onu sormadik yani ilgilenmiyoruz Instagramdan eşimde ekliydi ordanda çıkardı eşim çok oldu cikarali öyle yani
-Reklam-
+1 oy
(3,932 puan) tarafından
Açık belli mesafeli olacaksın uzak duracaksın 
0 oy
(2,037 puan) tarafından
Niye senin fake hesap olduğunu düşündüm ☺️☺️

Cidden garip tipler var canım. Mesafeni koy. Ven yerinde olsam cevap bile yazmazdım.
tarafından
Mecbur yazıyorsun bu sefer gider görümcem söyler ben yazdım cevap vermedi bana diye o öyle bir tip napican mecburen yazıyorsun iste
(2,037 puan) tarafından
Garip durum . Ben olsam gorumcemin hatrina esimin eski sevgilisiyle konusmazdim yani .
tarafından
Eşimin eski sevgilisi değil canım öyle birşey olabilir mi bu eşimin eski sevgilisini ayarlayan kişi
(2,037 puan) tarafından
Ay şimdi anladim canim ☺️
0 oy
(2,588 puan) tarafından
Mesafeli cvp ver, hatta yine yazarsa goruldu at ggec cevapla. Dpgum gununden bahsederse, evet aile arasi ufak bi kutlama dusunduk bakalim hayirlisi de kisa kes
tarafından
Cevap yazmış görüldü bile yapmazdım direk sildim ben yazdıktan sonra gördü cevap yazmadı ben mesajları sildim WhatsApptan bildirim mi gidiyor anlamıyorum mesaj atmış görüldü bile yapmadım yani
0 oy
(4,656 puan) tarafından
Size bu kadar zararı dokunan birinin sende hala neden numarası var diye düşündüm sadece. Numarasını sil engelle canım yapacağın tek şey bu yani.
0 oy
(1,295 puan) tarafından
Canım yavaş yavaş hayatndan çıkar. Böylesi yuva da yıkar. 
tarafından
Aynen ya gorumcemle konuşuyor irtibatta hergun sanırım demiş doğum gününü o da rüya ayağına kendini davet ettirmeye çalışıyor şimdi de görümcem yazmış resimlerini çıkartıyorlarmis ani olarak kalması için sanırım bu ona göndermis bana attığı mesaj farklı birinden geldiği belli istemedim bende sağol dedim düşünmen yeter biz zaten düşünüyoruz yani farklı bir hediye alabilirsin yani işte o kızin fikirleri bunlar farkindayim
(1,295 puan) tarafından
Aslında bütün suç gorumcende abisnin evliliğine çomak sokan bir kızla niye konuşuyor ki
tarafından
Ooo kankiler komşularıydi ya toz kondurmaz hiç beni kırar geçer onu korur o derece onun için dünyada sayılı iyi insanlardan bir tanesidir
(1,295 puan) tarafından
Ne diyelim inşallah bir darbe yerde ondan kırar dizini oturur
tarafından
İnsAllah Allah'ın sopası yoktur
0 oy
(2,324 puan) tarafından
Bence hiç muhattap bile olmamalisin direk engelle sana bu şekil zarar veren bir insanla hiç bağın kalmamalı diye düşünüyorum nerden bilebilirsin zamanında onu yapan şimdi niye yapmasın 
tarafından
Engellemem de sonra ben suçlu olurum eşime hemen duyururlar ortalık karıştırmaya bayılıyor zaten bir daha yazarsa zaten görmem cevapta vermem anlar zaten
(2,324 puan) tarafından
Ne suçlusu ya o kadar şey yapmış eşin hala bu yüzden sana mı kızacak eşim kızamazdi yaptıkları ortada asıl ben kızardım onun için bana kızsa sonuçta huzurum için yapıyorum bunu

İlgili bir soru bulunamadı

408,412 soru

12,270,535 cevap

37,577 kullanıcı

Kategoriler

...