+1 oy
603 göst.
Diğer kategorisinde (1,333 puan) tarafından
Kızlar kanım dondu izlerken ya anne baba kavga ediyor anne evden çıkıyor baba olacak veledi zina da 4 yaşındaki çocuğunu balkondan sallandırıyor atıyormuş gibi yapıyor çocuk bide kıyamam nasıl yalvarıyor baba atma beni nolur diye sonra diyor ki adam bende büyü var büyünün bozulması için atacağım toprağa kanı dökülecek siz büyü bozulmasın diye atma diyorsunuz dimi diyor 

Adamın da psikolojik sorunları varmış yersen

Üremeseymiş orr çocuğu anne kapıda ağlıyor eve giremiyor çocuğu atar da tutamaz diye

Ya gerçekten çocuk yapma ehliyeti diye bişey çıksın ya sınavdan kalan üremesin

14 Cevaplar

+3 oy
(3,893 puan) tarafından

Allah'ım kalbim bu asrın dengi değil :'(

(1,333 puan) tarafından
Maalesef öyle bir de böyle bir dünyada sağlıkla çocuk büyütmek istiyoruz
(3,893 puan) tarafından
Rabbim cümlemizin evlatlarını her türlü kötülükten kötü ahlaktan korusun amin amin amin
(1,333 puan) tarafından
Amin inşallah böylesi kızımı gelir bulur diye korkuyorum o yüzden küçük yaşta boks tekvando ne kadar savunma sanatı varsa yazdırmak istiyorum
(3,893 puan) tarafından
Eşimde aynı şeyi söylüyor kızıma tüm dövüş sanatlarıni öğreteceğim diyor bu devirde anca böyle kimseye güven olmaz
(1,333 puan) tarafından
Aynen öyle maalesef küçük yaşta kendisini korumayı öğrenmeli ki dünya bizim çocukluğumuzu yaşadığımız dünya değil
(3,893 puan) tarafından
Dünya değil de insanlar çok ama çok değişti akıl sıra erdirmek zor oldu
(1,333 puan) tarafından
Çok zor çokkk
(3,893 puan) tarafından
(⁠´⁠;⁠︵⁠;⁠`⁠)
-Reklam-
+2 oy
(717 puan) tarafından
Sevişirken hiç psikolojik sorunları yok herşey güllük gülistanlık çocuk büyütürken ne hikmetse o psikoloji bozuluyor
(1,333 puan) tarafından
Aynen zevki yaşarken psikolojik sorunlar çözülüyor galiba
+2 oy
(3,790 puan) tarafından
Allah'ım ne günlere kaldık 
(1,333 puan) tarafından
Etimle kemiğimle nefret ediyorum bu devirden
+2 oy
(1,948 puan) tarafından
Offf yaaaaa.. böyle seylerden uzak kalmaya calisiyorum ama olmuyor iste. Dunyamiz ne hale geldi Allahım . Neden bu devrde dogduk . ☹️☹️☹️
(1,333 puan) tarafından
Bu devir hadi böyle ya çocuklarımızın büyüdüğü dünya ne olucak Allahım çocuklarımızı korusun inşallah böyle pisliklerden uzak büyürler inşallah hep
(1,948 puan) tarafından
İnşallah. Çok düşünmek psikolojimi ciddi anlamda bozuyor. Çok kötü oluyorum☹️
(1,333 puan) tarafından
İşte insanız başkasının acısını kendimiz yaşamış gibi hissediyoruz bu bizi insan yapıyor ama o adamı benim elime verseler onu insanlıktan nasibi alamamışlar gibi diri diri yakardım
+2 oy
(720 puan) tarafından

2 hafta önce X'de izledim, 26 yaşında kucağında 1 yaşında bebeği ile kaldırımda yürürken kamyonet geliyor kadını eziyor, ezmeden önce kadın fark ediyor ve 1 yaşında ki çocuğunu kucağından fırlatıyor ezilmesin diye. Sonuç ; Kadın maalesef vefat ediyor. Eşi ve bebeğinin çığlık çığlığa ağlayışları hâlâ daha kulağımda . Allah'ım o kadar çok etkilendim ki . Anneler keşke ölümsüz olsa :'(

(1,333 puan) tarafından
Ah keşke keşke ama işte burda anne yaşıyor tek sorun evden çıkarken kızını almaması o pisliğin böyle bişey yapacağını tabiki tahmin edememiştir ama o çocukta o travma çok çok kötü etkiler doğuracak
(720 puan) tarafından
Evet tabiki. Hangi anne babadan şüphe eder ki mantıken . Allah hayirli insanlar çıkarsın bebeğin karşısına inşallah . Umarım annesi de onu alıp gitmiştir
(1,333 puan) tarafından
Umuyorum çocuğa bişey olmamıştır gerçi olayın etkisini uzun süre atamaz da umrum bundan sonra hep güzel insanlar tanır
+1 oy
(3,081 puan) tarafından
Görmedim haberi . Ama inşallah o çocuğun yaşadığı korkuyo ölmeden önce 10 katı yaşasın .yalvarsın beni öldürmeyin die.Aminnn aminn amiiinn
(1,333 puan) tarafından
Amin inşallah ya bende şimdi gördüm arkadaşım attı haberi bana
0 oy
(12,583 puan) tarafından
bu haber çok eski gibi geldi bana
(1,333 puan) tarafından
Bilmiyorum bana da arkadaşım attı az önce ama ysni yorumlarda yeni eski diye bişey yazmıyordu
(12,583 puan) tarafından
bazen etkileşim almak için eski şeyleri ısıtıp  milletin önüne sunuyorlar. e bu da bizim damarımıza basan bir konu. sayfalar bu tarz şeyleri yapıyorlar maalesef.
(1,333 puan) tarafından
Eski de olsa yeni de olsa aslında büyük bir problem ve bu problem çözülmedikçe kaç ikbal Ayşenur daha ölücek bilmiyorum
(12,583 puan) tarafından
maalesef bu sorun kolay bir şekilde çözülmeyecek. caydırıcı ceza şart. 3 sene yatar çıkarım kafasında bu tipler.
bir de ailelere iş düşüyor. sen evladının nasıl olduğunu bilirsin, böyle şuursuz kafada olan evladını bir kızla evlendirip kızın başını yakmaman gerekiyor. ama kimse evladına toz kondurmuyor işte
(1,333 puan) tarafından
Aynen öyle caydırıcı ceza yok kimse bişey yapmaya çekinmiyor anneler düzen Tutmaz iş bilmez oğullarını evlensin düzelsin kafasıyla evlendiriyor kadına da çocuk yap düzelir baskısı yapıyorlar işte sonuç bu
0 oy
(4,672 puan) tarafından

Anne niye oğlunu almadan çıkıyor :angry: böyle bir hayv.anla çocuk baş başa bırakılır mı 

(1,333 puan) tarafından
Oğlan çocuğu değil kız çocuğu ama gözlerindeki o korku varya içim yandı sinir krizi geçirdim izlerken
(4,672 puan) tarafından
Offfff allahın cezası pislik
(1,333 puan) tarafından
İnşallah içerde de onu öyle yalvartırlar
0 oy
(2,322 puan) tarafından
Görmedim nasıl korkmustur çocuğu elinden aldılar mi yaa

Kurban olsun o çocuğa ya aynısını ona yapsınlar hatta daha beterini
(1,333 puan) tarafından
Sadece o sallandırdığı kısımı haber yapmışlar komşular eve çıkıp o adamı gebertmek yerine video çekmişler işte
(2,322 puan) tarafından
Devir öyle olmuş bişey olunca hemen telefonlara saldırıp o anı çekmeye çalışıyorlar
(1,333 puan) tarafından
İnsanlığımızı Kaybetmişiz ne büyük acı
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Ben gordum baba kendine buyu yapildigini ve buyunun cocugunun kani akarsa anca bozulacagina inaniyo. Hatta atma diyenlere atmiyimde bozulmasn dmi diyor. Yani adam kafayi yemis. O yemiste bu durumunu gorup hala nasil yanlarinda tutmuslar hayret bisey gotursene kardesim bi doktora. Yazik o cocugun yalvarmalari aklimdan cikmiyor gordugumden beri.
(1,333 puan) tarafından
Benimde maalesef birde o kadın neden boşanıyor mesela hala adamla aynı evde belli yani adamda Bişeyler var arasana sağlık hizmetlerini akıl hastanesine kapatsınlar yazık o çocukta büyük travma kalıcak
(4,248 puan) tarafından
Kapatmasi oyle kolay degil malesef ama ailelerden yardim isteyebilir ve onlarin yanina gidebilirdi
(1,333 puan) tarafından
Her türlü bir çözüm bulunabilirdi tabiki çocuğa öyle yapacağını düşünmemiştir ama sonuç olarak o çocukta travma oldu bu olay
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Cokmkorkunc çocuk kurtulmus mu
(1,333 puan) tarafından
Haberin devamını bilmiyorum bu kadarı lanse edildi
(19,483 puan) tarafından
Allah'ım korusun yavrucugu
(1,333 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(2,019 puan) tarafından

Çok korkunç

kıyamam ya şimdi ne kadar üzülmüştür :'(

(1,333 puan) tarafından
Üzülmesi apayrı o korkuyla dili bile tutulabilirdi çocuğun
(2,019 puan) tarafından
İnt açmak istedim açmadım
Yüreğim dayanmaz

Kim bilir o yaşarken ne hissetti
(1,333 puan) tarafından
İşte öyleleri evlat sahibi oluyor ya sinir basıyor beni herkes kolayını bulmuş zarar ver ver sonra akli dengem bozuk
0 oy
(1,641 puan) tarafından
İşte burada iş devlete ve bu tarz hasta insanların yakınlarına düşüyor. Gidip şikayet edecekler. Bunlar akıl hastanesine kapatılacak başka çözüm yok..
(1,333 puan) tarafından
İşte biz millet olarak bunu düşünebiliyoruz ama devlet o kadar kişi oturup bu fikri beyan etmiyor salıyorlar bunları
0 oy
(1,178 puan) tarafından
Adanalym canım sayfalarda hiç görmedim nasıl insanlar var ya rabbim çocuklarımzi korusun 
(1,333 puan) tarafından
Amin inşallah rabbim den başka kimimiz var ki 4 yanımız canilerle dolmuş taşmış rabbim onları ıslah eylesin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 620 göst.
31 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Dunyabosturloo&04 (1,880 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 553 göst.
15 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Prenses annesi23 (1,610 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,183 göst.
31 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Duruduru (6,046 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 19 göst.
28 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ayferodemis (87 puan) tarafından soruldu

408,335 soru

12,267,529 cevap

37,506 kullanıcı

Kategoriler

...