0 oy
520 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,330 puan) tarafından
Hayata karşı bı bezmişlik bıkkınlık var hangi yöne gideceğimi ne yapacağımı bilmiyorum eşimin hem seviyorum hem nefret ediyorum o da hem çok seviyor hem ağzı durmuyo hem kavga ediyo hem durup sarılıyor seviyorum diyor sonra yine kavga saçma sapan bi filmin içinde gibiyim birbirimixle de olmuyor ayrı da olmuyo.Boşannak istiyorum bitsin istiyorum bu gelgitlerden bıktım artık pişman olmaktan korkuyorum saatlerdir atışmaktan çok yoruldum ağlamaktan yoruldum eşyalarımı topladım ama gidemiyorum da napıcam bn yeni evli sayılırız zamsn geçtikçe düzelir miyiz kalp olarak iyi bi adam ama olmuyor anlaşamıyoruz aynı dili konuşmuyoruz biz 

Muhtemelen silicem sonra bu postu ama birileriyle konuşmaya ihtiyacım var kafayı yemek üzereyim 

21 Cevaplar

+2 oy
(883 puan) tarafından
Evliliğin oturması zaman alır. Ortada ciddi bir sorun yoksa şayet, zaman verin derim. Biz de çok kavga ettik başlarda ki kaç senelik mazimiz var. Daha geçen gün eşim söyledi hatta, erkeğin evliliğe alışması en az 1-2 sene alıyor diye. Biraz uzak kalmayı deneyebilirsiniz. 
(883 puan) tarafından
Zarar derken fiziksel zarar da var mı
(1,330 puan) tarafından
Şuan kolum mor evet
(883 puan) tarafından
Yavrum o zaman iş değişir. Darp raporu al, elinde bulunsun. Herşeyi geçtim hamilesin sen. Dediklerimi unut ben şiddet olduğunu bilmiyordum
(1,330 puan) tarafından
Darp raporum var zaten daha öncesinden aldığım 29 Ağustosda biz baya kötü kavga ettik bn acilde o nezaretteydi şikayetçi oldum uzaklaştırma aldım darp raporu....İki ay yoktum bebeğim için şans verdim geldim dünde çekip gidecektim engel oldu yapıyor yapacağını ama sonra pişman seviyo mu ölüyo resmen ama dediğim gibi sinirliyken o o değil.Dün de gitmeme engel olmaya çalışırken morarttı geldiğimden beri vurmadı hiç
(883 puan) tarafından
Eğer hala bir umudun varsa, evliliğini kurtarmak istiyorsan eşinin profesyonel bir destek alması şart. Anladığım kadarıyla öfke kontrolü problemi var ve fazla sevgisiyle ne yapacağını bilemiyor. Kontrollü ve sağlıklı sevmeyi öğrenmesi gerekiyor
-Reklam-
+2 oy
(5,023 puan) tarafından
Biz de böyleydik ilk zamanlar,hele lohusalıgımda. Ama yeni yeni farkedeiyorum benim aklımda hep gitmek ve boşanmak vardı. Ne zamanki bu düşünceyi bıraktım o zaman toparladık.
(1,330 puan) tarafından
Benim aklımda da hep bu var çocuk doğsun bebeğimi alıp gidicem diyorum o da farkında ve bana guvenmiyo beni bırakacaksın diyo
(5,023 puan) tarafından
Aslında bütün sebep bu. Zaten beni bırakıp gidecek diye korkudan saçmalıyor. Normal insanın umursamayacagi şeyleri büyütüyor.
Sen önce şuna karar ver bu adamla geçinmeye;bir ömür geçirmeye niyetin var mı?
Bu sorunun cevabini net bi şekilde verdiğinde yolunu çizmiş olacaksın.
+1 oy
(23 puan) tarafından
Bizde siz gibiydik 2dk olmadı kava edeli dayak yedim sinir oldum tv kırdım tekrar vurdu  4senelik evliyiz yolun sonu kötü ben boşancam oğlum var 1 yaşında onun için gidemiyorum yol yakınken dön
(1,330 puan) tarafından
Hamileyim bnde
(23 puan) tarafından
Offff offff salagız biz ben korunmayı bilmiyordum kaldı keşke bilseydim onu bu tartışmalara maruz bırakmak istemezdim
(2,067 puan) tarafından
Siz hamileyseniz çocuğa geçiyor biliyormusunuz çocuk doğunca kolik olucak sizi zorlayacak  bu sorunlar? Ve hormonlardan dolayı böyle olmanız normal eşiniz anlayışlı olmalı.yada bu süreçte ailenizin yanına gidin yada yakınınız gelsin yolda işiniz zor
(3,329 puan) tarafından
Dayak atan erkek kimseye acimiyordur her zaman söylerim bacım
(1,330 puan) tarafından
Ben anlatmaya çalışıyorum zaten bak bizi duyuyo artık bebeğimiz kordon yüzünden kan yoluyla da stresi hissediyor onu da olumsuz etkiliyor erken doğuma bile sebep diyorum yok anlamıyor izin vermiyor da gitmeme keşke gidebilsem
+1 oy
tarafından
Herkes evinde sıkıntısı oluyor niye anlasamiyeosunuz mesela bende 6 senelik evliyim ilk zamanlar çok kavga ederdik yine öyle sabırlı ol bence 

Emin ol kimse dört dörtlük değil ama 
(1,330 puan) tarafından
Bugünkü kavgamız mesela bnm mide bulantım yüzünden oldu hamileyim ve sigarasından parfümünden midem bulanıyor diş macunu midemi bulandırıyor fırçalarken mahvoluyorum zaten o dişini fırçaladıktan sonra da izin vermiyorum öpmesine ya öğürüyorum direkt zaten bu da biriktirip biriktirip duruyo ve bugün patladı ara ara böyje oluyo zaten huyu bu hem seni anlıyorum diyo hem zoruna gidiyor ama napabilirim ki bn önce böyje mıydım diyorum hayır işte ordan başlıyor artık dinlene dinlene resmen saatlerxe sürüyo tartışma
+1 oy
(7,435 puan) tarafından

Hamile degilmisin. Onunda etkisi var yani alınganlık hassaslik gibi

(1,330 puan) tarafından
Zaten hamilelik ikimizi de daha çok zorluyo
+1 oy
(1,958 puan) tarafından
Ah canim benim . Senigercekten seviyorum.  Çok üzülüyorum sana. Rabbim yardimcin olsun . Bebişin var acaba evliliginiz yeni diyemi tam alışamaamışsiniz bir birinize. Evliligin ilk bir yılı cok zordur. 
(1,330 puan) tarafından
Ya sen biliyosun az çok yemin ederim pişman oldum geldiğime korkuyodum gelmeye bugün yaşadıklarımı anlatamıyorum burda işin kötü kısmı nefret doluyken sırf zarar görmemek adına gücümde yetmiyor sarılmasına izin vermek o kadar zoruma gidiyor ki psikolojim iğrenç bi halde
(1,958 puan) tarafından
Offf canım benim ☹️☹️
+1 oy
(1,783 puan) tarafından
Samimi söylüyorum ilk bı kaç yıl bocalama dönemi sen saniyormusjn  herkes çok mutlu sonra oturuyo ilk başlarda kedi köpek gibiydik...şükür gecdi giddi 5 yıl olacak ilk 3 yıl çöp oldu...severek evlendik ama sabr en büyük ilaç sonra kendiliğinden oturuyo göreceksin ✓
(1,783 puan) tarafından
Sizin bakış açınız öyledir benimki böyle .herkesin bi yasayis tarzı var içimize attığımız yok bu kriz yönetimi zamanla olaylar oturuyor.algilayip algilamadiginiz beni ilgilendirmez fikir sordu söyledim irdelemek yerine sizde fikir soyleseydiniz !keşke...
(1,330 puan) tarafından
Ben mesafeliyim zateb ama o öyle değil küs olmaya ayrı uyumaya bile lüxüm yok halbuki izin verse biraz gitsem kafamı toparlasam birbirimizi özlesek ama nerde
(1,783 puan) tarafından
Niye olmasın ayrı yatın bir süre çok gerkemedikce konuşmayın inan yoluna giriyor.siz çok iç içe kalmışsınız
(1,330 puan) tarafından
Evet bide iş yok şuan günlerdir evde önümüzdeki hafta da yine öyle olucak
(1,783 puan) tarafından
Adamlar genel olarak parası olmayincada cebinde daralır çok üstüne gidmeyin yasadigim tecrübelerden diyorum kimse dörtlük dörtlük değil ne bacım
+1 oy
tarafından
Ne kadarlık evlisin 
(1,330 puan) tarafından
4 gün önce bi sene oldu ama tanıştıktan sonra bi ay içinde evlendik biz ailem yüzünden tanıma fırsatı olmadı bile aynı evin içinde yaşadıkça tanıdık birbirimixi
tarafından
Esinin karakterini tanimissin kotu biri olmadigini biliyosun ama iki kisi evlenince illaki kultur ve yasam farkliligi az da olsa oluyo ve catismalar oluyo ben corumluyum esim kirsehirli ayni kulturle buyuduk nerdeyse ama bizimdd anlasamadigimiz o kadar cok sey oldu ki bizde gorucu usulu evlendik 1 sene nisanli kaldik buna ramen yeterince taniyamadik birbirinize biraz zaman vermeniz gerekiyo o seni istedigi gibi olmayinca zorlaniyo sen o istedigin gibi olmayinca zorlaniyosun daha cok tazesiniz cicim aylari bitmis alisma sureci baslamis bu sureci atlatabilenler uzun yillar omurluk iliskiler surdurebiliyoken atlatamayanlar bosaniyolar sana tavsiyem esimi disardan bi goz olarak gor iyi bi es iyi bi baba mi oyleyse sabret duzelecek
(1,330 puan) tarafından
İkimizde ayrı ayrı kişiler olarak iyi insanlarız ama sinirlenince birbirimize karşı o kadar kötüyüz ki sonra pişmanlık oluyo ama sinirlenince daha önce denilenler yapılanlar da akla gelince daha da büyüyo ya insan gün boyu kavga eder mi bizim öyle mesela.Ya bak baba olarak mükemmel bi baba olucak kızıma eminim o kadar aslında iyi kalpli bi insan ki ama öfke problemi var bunun önüne geçemiyo ve bnde onun yüzünden asabiyim artık
tarafından
O atesken sen su ol o kizsin bagirsin sen sus sessiz kal bi sure sonra donup dolasip gelip ozur dileyecek o zamanda kisacik cevap ver degdimi de mesela ya da boyle mutlu musun de kirdigin yerden kirilacaksin de InsaAllah vicdanin rahattir de o ona yetecek insn bana o bagirip cagirirken sende ayni sekilde cevap verince olay sadece buyuyo pire deve oluyo ve hic bi ise yaramiyo bak bunu bi dene sen
+1 oy
(3,894 puan) tarafından
Ne kadar süredir evlisiniz gülüm 
(1,330 puan) tarafından
Bi sene oldu canım
(3,894 puan) tarafından
Gülüm Allah'ın izniyle bunlar zamanla çözülür sadece birbirinize karşı sabredin
+1 oy
(691 puan) tarafından
İlk iki yıl oturmuyor evlilik alışma süresi bu süre içinde önemli olan ne kadar kavga ederseniz edin yinede bir arada kalabilmek 
(1,330 puan) tarafından
Evet farkındayım bunun ama bn çok yoruldum
+1 oy
(3,843 puan) tarafından

Çanak tıngırdamadan evlilik olmaz yuva olmaz derler canım . Burda anlatmiyoruz diye hepimizin evliliği dört dörtlük değil biz 6 yıl bitirdik ama nasıl bitirdik o sinirli oldu mu ben sustum ben sinirli oldum mu o sustu. Yeri geldi aç kaldık yeri geldi yoklukla imtihan olduk sağlıkla imtihan olduk en yakın tarih geçen yaz ben hep diyorum eşim destek olmasa asla atlatamazdim o kadar sağlık sorununu . Başlarda ailesinin lafına bakiyordu hele o annesi bizi ayirsn diye neler etti neler . Aldım eşyaları anamın evine kızım 3 yaşında köpek gibi geldi peşimden o günden beri ne anasına ne ablasına bakar bana laf söyler. 

Evlilik zor zanaat inişli çıkışlı beraber omuz omuza yürüyünce aşılmayacak yol yoktur <3

(1,330 puan) tarafından
Bizde baya badireler atlattık bu bı sene içerisinde aslında ikimizin de yorulmasının nedeni bu..Daha geçen hafta adliyedeydik mesela şikayetçi olmuştum ondan 29 Ağustosda iki ayda babamlarda kalmıştım geri döndüm gidip şikayeti aldım hem birbirimizin ağzına yemek veriyoruz yemek yerken bazen oluyo ki ölmesini istiyorum o da bana acımıyor nolcak böyje bilmiyorum düzelir belki ama bn yoruldum
(3,843 puan) tarafından
Kız nasıl ilişki bu . Ama sizinki ömürlük benden demesi :)
(1,330 puan) tarafından
Bak iki gündür aşk yaşıyoruz sanki o gün kanlı bıçaklı değilmişiz gibi
(3,843 puan) tarafından
Ömürlük aşko sizinki :D
(1,330 puan) tarafından
♥️☺️
Ya sevgiden aşktan yana sıkıntı yok ama işte ikimiz de çok sivriyiz
+1 oy
(4,173 puan) tarafından
Ortak bir bebeğiniz olacakmış hep seni anlamasını hemde aynı dili konuşmasını sağlamak için konunun hazir.

Hafta hafta hamilelik ve bebek gelisimi bu durumu daha çok kanullenmenizi ve hayatınızdaki yeni rollere alışkanlığı ve sorumluluklarınızi birbirinizi anlamanızı sağlar.

Zaten bunlara baktıkça konu hamilelik sürecinde olabilecekler va pek çok şey öğrenir davranışa dökersiniz.Deneyin..

Size hem tatsız hem kopurmeyen ama acayip etkili ve  içinde olumsuz sağlıksız madde içermeyen Glimo dis macunu tavsiye ederim mavi renk olan probiyotikli.Ikinizde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
(1,330 puan) tarafından
İki ayrı gebelik uygulaması kullanıyorum gün gün anlatıyorum gösteriyorum ona bazen bildirim geliyor diğer uygulamadsn ben babamın neyiyim diye hemen prensesim yazdı mesela...Çok iyi bi baba olucak kızıma biliyorum eminim ama sorun ikimizde sinirliyim o zaten öfke problemi olan biriydi bn de onun yüzünden agresif birine dönüştüm ve gebelik bnm için zor geçiyor onu da zorlayan noktaları var offff ..... Allah yardımcım olsun artık sessizliğe ihtiyacım var sadece gibi hissediyorum
Tavsiye için çok teşekkür ederim bu arada ♥️
(4,173 puan) tarafından
Bak canım sana küçük bir tavsiye ne kadar sakın ılımlı bir hamilelik geçirirsen bebegine merhaba dediğinde ve sonrasında o kadar uyumlu olur.

Birbirinize bilenmeyi bırakmalısınız her birbirinize kizdiginizda öfkenizi birbirinize kusmak karşı tarafın süngerlemesini beklemek en hatalı (karşılıklı) olanı.sungerleyen ve sungerleten içinde.

Neyin öfkesi bu spor salonuna kayıt olsun tüm enerjisini atsın gelsin eve pamuk gibi olur .

Sende herseyi gorme duyma bu alttan almak demek değil insan az da kendi konforunu düşünür zaten biliyorsun mavi yada lacivert her türlü mavinin tonu..
(1,330 puan) tarafından
Anlatım tarzın o kadar güzel ki defalarca okudum ve teşekkür ederim tekrardan ♥️
Ben anlatıyorum ona zaten yaşadığım tüm duygu durumu kordon yoluyla ona geçiyor ilerde psikolojik sorunlara dahi yol açabilir diyorum ama öfke anında duymuyo beni kurt adam var sanki karşımda normali normal ama değiştikten sonra hiçbişeyi gözü görmeyen biri.
+1 oy
(398 puan) tarafından
Dışarıda yürüyüşe çıkın sık sık. Hava almak iyi gelir kısa yürüyüşler bi çay için. Evden kıştan da insan bunalıyır 
(1,330 puan) tarafından
Evet bide eşim kış olduğu için adam akıllı işe de gitmedi hep evde yağmur yağınca dışarı çıkınca da kıskançlık krizleri nerden tutarsan elinde kalıyor yaa
(398 puan) tarafından
Sen hamileymişsin biraz sakin ol iç huzurunu koru mesela eşin ne derde desin cevap verme. Bence sürekli didiştiğiniz için bu sizin normaliniz haline gelmiş.
+1 oy
(79 puan) tarafından
Bizde aynıydık hem çok kavga ederdik hem baglıydık birbirimize şimdi 2 tane cocugumuz var gene ederiz ama o zmnlar ki gibi degil 
(1,330 puan) tarafından
İşte çok saçma değil mi hem çok seviyorsun hem boğaZlamak istiyosun
+1 oy
(261 puan) tarafından
Daha çok yenisiniz zamanla oturur evlilikler canım.
(1,330 puan) tarafından
İnşallah teşekkür ederim
+1 oy
(3,329 puan) tarafından
Öncelikle sakin ol. Sorununuzu düşün yani büyük bir meseleyse evet tartışılır ama ufak tefek seylerdense bir kendinize çekidüzen verin esinle sakin bir şekilde konuş sevmediğin ya da istemediğin şeyleri dile getir belki bir şeyler çözüme kavuşur 
(1,330 puan) tarafından
Biz sakın konuşamıyoruz herşeyi çok uçlarda yaşıyoruz sanırım kavgalarımız o kadar korkunç ki ve saatlerce sürüyo birbirimize dediklerimix zaten hiç bahsetmrk bile istemiyorum çok kırıcı şeyler ha bana aileme asla küfretmez ama dedikleri ağır oluyor ama bi bakıyorum sonra sarılmaya çalışıyor vs vs bu bnm psikolojimi o kadar yıpratıcı ki
(3,329 puan) tarafından
Bak anahtar kelimeyi kullanmissin KONUSAMIYORUZ. Yani evet suçlu taraf o ama bağırdıkca olaylar buyur belki onun da kırıldığı yerler var ama gelip sarılıyor demişsin. Bak çevremde kadına küfür edip üstüne piskin pişkin kadından adım bekleyen insanlar var. İğrenç ötesi sakinligi deneyin
+1 oy
(9,916 puan) tarafından
Bende dün akşamdan beri eşimden nefret ediyorum. Halbuki dün çok iyiydi gel gitlerinden sıkıldım 
(1,330 puan) tarafından
Bn dün ölmesini istiyodum beddua okudum hepsini duydu hatta o da kızımı doğur ve öl dedi bana bugün daha sakiniz mesela işte bi öyle bi böyle yoruldum artık
(9,916 puan) tarafından
Bizimki o kdr kötü değil ya arada gecinemeyiz ama olmemizi isteyecek şekilde değil
+1 oy
(29 puan) tarafından
Düzelmiyor ya düzelir dedikce daha çok çıkmaza giriliyor sonra çocuk oluyor bazen daha kötü oluyor ve elin kolun bağlı kalıyor mecburluk zorunluluk dilerim rabbimdem sıkıntınız tez zamanda geçer yerine mutluluk huzur doldurur 
(1,330 puan) tarafından
O yüzden zaten hemen ikinci çocuğu istiyor tam ona mecbur olim de onu bırakmim
(29 puan) tarafından
2 çocuğu zamana bırak derim herşey düzene girince  ve sende ondan emin olunca öyle yap
+1 oy
(1,178 puan) tarafından
Bir tarafın Altan alması lazım işte hamileyken ayrı bir psikoloji olur kadının da hassaslık bebek olunca aslında erkeğin olması gerekiyor mesela ben uykusuzm yorgunum psikolojik pert çocuklardan eşim farkında bazen sinirleniyorum altdan alıyor o sinirleniyor bazende nadir de olsa ben alıyorum hamileymssn Zaten canım güzel düşün sakin kalmaya çalış.belki ilgi bekliyor eşin gebelik olunca evlilik çok değişiyor heleki evliliğin ilk zamanlar i çocuk olursa film arası reklam gbı sen sabırlı ol uyar eşini de
(1,330 puan) tarafından
İlgi istiyo zaten bnle ilgilen diyo ama zateb hep dip dibeyiz.O sürekli bi temas olsun aşk yaşıyalım istiyo bnse uyumak yada kafa dinlemek zateb iğreniyorum işte tutup tutup patlıyor
(1,178 puan) tarafından
Zıt karaktertler demekkı eşin gibiyim bende mesela eşim de tam tersi ama orta yolu bulamayınca Bebek olsa daha çok mesafe olur bir birey daha olacak o daha çok ilgi istiyor
+1 oy
(278 puan) tarafından
Yorumları Yazdıklarını Okudum Ama Eşin Bence Değişmez Yani Senin Bu Donemlerin Hassas Mide Bulantısı Sinir Kırgınlıkların Herşeyden Bıkmalar Hassas Olman gibi Gibi Şeylerin Çok Olacak Eşin Bunları Anlamıyorsa Aklına Dank Etmiyorsa Senin Hamilelik Hormanlarindaki Hallerini Sonradan Da Çocuk Olduktan Sonrada Çekilmez Halleri Olacak 
(278 puan) tarafından
We Merak Ettim 1 Yıl İçinde Hep mi kawga ettiniz Hep Böyle Mi Geçti
(278 puan) tarafından
Bide Kaç Aylık Hamilesin
(1,330 puan) tarafından
20+3 günlük hamileyim ve evet bu iyi günlerimiz gebelikten önce daha kötüydü

İlgili sorular

+1 oy
27 cevap 785 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Miniktirtil (1,729 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 202 göst.
0 oy
32 cevap 648 göst.
13 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 346 göst.
30 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Azra ebecik (313 puan) tarafından soruldu

408,355 soru

12,268,299 cevap

37,528 kullanıcı

Kategoriler

...