+1 oy
696 göst.
önce Diğer kategorisinde (166 puan) tarafından
Ya yemin ederim basım çatladi ağrıdan bir nohutlu bilekliğim vardı kaynanamın düğün hediyesi bugün farkettim yok bileğimde sabahtan beri evi arıyorum yok yok delircem zaten hepi topu bu kaldı hem değerli hem pahalı elimden çıkardığım da aklıma gelmiyor düşmüş mü bilmiyorum gerçekten çıldırdıcam Allah rızası için dua edin bulayım şunu  

20 Cevaplar

0 oy
önce (166 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kızlar size altınım kayıp demiştim çok şükür bulundu.

Daha doğrusu bundan 10 gün kadar önce eşim mutfakta bulmuş kaldırmış ben evde yoktum ben gelince verecekmiş ama sonra günler geçmiş o da unutmuş

Bende daha iki gün önce olmadığını farkettim kendisine de dün haber ettim o işyerindeydi, ben söyleyince animsamis ama bana ders olsun diye söylememiş sonra eve geldi baktı ben çok kötüyüm ondan sonra dedi böyle böyle ben çoktan buldum bekledim sen ne zaman farkedip soracaksın diye sonra da unuttum dedi 

Bende malum B12 eksikliği tavan baya geç farkettim:) her neyse o kadar hafifledim ki anlatamam çok şükür burdan bana dua eden yardımcı olan herkesten Allah razı olsun ❤️
-Reklam-
+3 oy
önce (1,549 puan) tarafından

İnşallah düşmemiştir, zikir çekerek ara bulursun Allah'ın izniyle ben bi kaç kere denedim buldum eşyalarımı, "Subhanallahi ve Bihamdihi Subhanallahil Azim" diyerek ara canım

Saol canım inşallah bulurum
+1 oy
önce (1,775 puan) tarafından
Dışarı çıktın mı ya inşallah evde kaybettin sakin ol öyle ara bu panikle bulamazsın hadi inşallah bulunur ya 
Ay lütfen lütfen çocuğu okula götürdüm ama kaç gündür yok onu bile bilmiyorum
+1 oy
önce (348 puan) tarafından
Evdeyse çıkar illaki.
Inşallah inşallah
0 oy
önce (116 puan) tarafından
Bence cikartmissindir hatirlamiyosundur canım 

İnsanlar genelde uyumadan önce çıkartırlar akşam yani o yüzden yatak odasına bak bence yoğunlukla 

Ya da banyoya falan girdiysen o zaman çıkartmış olabilirsin 
Ya hamur yoğurdum kaç gün önce o zaman illa çıkarıyorum ama şu balik hafızamla bile bellidir koyduğum yerler inan her yere baktım yok yok
Canım Emin ol hiç ummadığın yere koymuşsundur.
Benim içimden bulacaksın diye geçiyor
Ay inşallah canım inşallah
0 oy
önce (2,577 puan) tarafından
Altın kaybedince insan üzülüyor ya inşallah bulursun 
Inşallah canım birde cidden şu zamanda bizim için pahalı bişey ayrıca hatıra sonuçta
0 oy
önce (727 puan) tarafından
Ben evliliğimin ikinci haftası tuğralı kolyemi farketmeden süpürgeye çektirmişim sonrasında boşalttım attım ağır olduğu için tozun altında kaldı görmedim düğünüm için istediğim tek şeydi heves etmiştim yeni gelin kolyesi diye hala içim acır aklıma geldikçe inşaallah bulursun canım 
Inşallah canım
önce (2,033 puan) tarafından
Ay beşi biyerde tugrami öyle tuğra desenini?
önce (727 puan) tarafından
Damla şeklinde ortasında tam altın vardı zinciride baya kalındı bi onu istedim diye eşim baya iyi bişey almıştı ama takmak nasip olmadı bi nişanımda bi düğünümde taktım
önce (2,033 puan) tarafından
Ayy zinciridemi gitti...çok geçmiş olsun
önce (3,030 puan) tarafından
Nasıl süpürgeymiş maşallah. Bence sende süpürdükçe bak makinayla çeker farketmeden çöpe gitmesin bilekliğin
0 oy
önce (4,429 puan) tarafından

"Allâhümme rabbe'd-dâlleti ve hâdiye'd-dâlleti, rudde aleyye dâlletî bi kudretike ve sultânike. Fe in-nehâ min fadlike ve atâike."

Anlamı:Ey kaybolanlara yolunu gösteren Allah'ım. Bana doğru bir kılavuz göster. Kudretin ile bana kaybettiğim şeyi geri ver. Çünkü bu senin fazlındır.

Kayıp duası canım.Oku inşallah bulursun 
Çok sağol canım kaydettim sabah okurum şimdi gözüm bile gormuyor artık baş ağrısından
önce (4,429 puan) tarafından
inşaAllah bulursun canım.İnanarak oku bu duayı inşallah bulacaksın
Inşallah canım inşallah
0 oy
önce (1,307 puan) tarafından
Beni yanlış anlamazsan bi kocakarı yöntemi önereceğim.Sana ait herhangi bir bez olur tülbent olur.Onu tam ortadan bağla sonra şeytanı bağladım de , aramaya başla.Bulursan eğer o düğümü çöz.
önce (3,030 puan) tarafından
Aa sen diyince aklıma geldi eskiden Tülü bağlarlardı öyle :))))
Onu da yaparım herşeyi yaparım yeter ki çıksın
0 oy
önce (9,662 puan) tarafından
Bende annemin ben evlenirken bana aldığı küpeyi kaybettim. Maddi değerinden çok manevî değeri beni kahretti dedim artık bitti bulmam imkansız meğerse uyurken yatağıma düşmüş sonra buldum belkj uyurken seninde elinden çıkmıştır 
Yani öyle kolay kolay çıkan bişey değil yıllardır elimde ben birde çok hızlı hareket ederim takılırım filan bugüne kadar çıktığı olmadı ben çıkardım desem ezberledigim yerlere koyarım hava aydınlansın komple evi taricam inşallah çıkar bakalım
Bende hem hediye hatıra diye hemde yalan yok pahalı bişey diye üzülüyorum
önce (9,662 puan) tarafından
İnşaAllah bulursun cnm
0 oy
önce (1,234 puan) tarafından
En son ne zaman taktığını hatrliyor musun.Ordan yürü bence
Sürekli elimde olan bişey aslında en son hamur yoğurdum o sıralarda normalde hep çıkarırım ama.bildigim yerlere koyarım E oralarda da yok başka nereye koyacam bilemedim baktım ettim yok
0 oy
önce (169 puan) tarafından

Valla kuzu int de kısa bir dua vardım Allahümme diye başlıyordu. Subhaneke gibi kisa bir dua idi. Onu bul oku 3 defa. Abdestli olman önemli değil. Benimde yüzüğüm kaybolmuştu buldum 3 gün içinde. Ablam bilekligini kaybetmişti buldu 

Inşallah bulurum canım kaydettim sabah gözüyle arıcam daha hava karanlık
0 oy
önce (29 puan) tarafından
Bende altın yüzüklerimi kaybetim her yere bakmıştım yoktu çok üzüldüm sonra tesadüfen yatak basligimin arkasinda gördüm hem zikir çektim hemde helal malsa gelir bana dedim geldi 
Inşallah canım
0 oy
önce (2,663 puan) tarafından
Naptın buldunmu
Yok valla hâlâ karanlık hava açılsın komple evi arıcam inşallah bulurum inşallah
0 oy
önce (3,586 puan) tarafından
İnşaAllah bulursun canım ben genellikle bir şeyim kaybolduğunda nas süresini okuya okuya ararım bulurum bıde bunu dene 
TM canım
0 oy
Her yere baktım kızlar attığınız duaları ede ede aradım ama yok yok sıkıntıdan mideme kramplar girdi çok üzgünüm :(
0 oy
önce (809 puan) tarafından
Ya canım kıyamam benim de sadece bir tane 5 boncuklu altın yüzüğüm vardı Ben de sabahtandır arıyorum bulamıyorum en son dün akşam değil bir akşam öncesi parmağımdaydı ondan sonrası hiç hatırlamıyorum ben de evi talan ettim çıldıracağım nedir bu altın kaybolması acaba.
Ya sana da geçmiş olsun yeminle unutkanlık kadar berbat bişey yok ben en son ne zaman bileğimdeydi onu bile bilmiyorum ki
Inşallah buluruz inşallah
Çok sağ ol canım İnşallah buluruz Ben hatırlıyorum da genelde bıraktığım yerlere bakıyorum yok dediğin gibi unutkanlık çok berbat bir şey Bir de 3 tane çocuk artık insanda kafa mı kalıyor
Canım Çok şükür ben buldum senin sayfandaki dualardan okudum inşallah sen de bir an önce bulursun Çok dua edeceğim senin için
Ay sevindim senin adına inşallah bende bulurum
İnşallah canım, teşekkür ederim
0 oy
önce (864 puan) tarafından
Biliyorum ne istersek isteyelim allahımdan istemek ama ben attıgım şeyi okuyarak buldum kaybettiklerimi onuda bu sayfada ögrendim 

İbrahim Ethem kürkünü Dikem kaybolan ...... bulursam 3 kulhü bir elham okuyacağım diye arayınca buldum
Bunu da denerim canım saol zaten Rabbimden istiyoruz bunlar vesile olsun
0 oy
önce (1,580 puan) tarafından
Benim alyans ucdu giddi yenisini alicak esim napalim olmayınca olmuyor bende çok üzüldüm 
Ya elbette sağlık olsun da inan değerli birşey en az şu an 20 binden aşağı değildir bunu da Allah korusun bir hastane bir önemli işimiz olur diye bozmuyoduk insanın başına herşey geliyor böyle birden kaybolunca çok kötü oldum vallahi
Yuzugumunayni desenini sorduk 16 bin geçen yildaresat kupelerimi kaybettim napalim yani küpeleri aldık da yüzüğü yeni kaybettim  kendimizi kaybetmiyelim yeterli:D
Ben bu akılla kendimi de kaybederim:)
Bırak onuda kaybetmeyelim;D adam zarar zarar adlı şiirini okur simdi
0 oy
önce (6,940 puan) tarafından

Bende kaybettim 2 kere .

Gece yatarken bazanin arkasına düşmüştü bir keresinde . Arabada düşmüştü bide . Bulunca sattım kurtuldum

Umarım bende bulurum ya
önce (6,940 puan) tarafından
Evde düştüyse bulunur üzülme

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 423 göst.
23 Haziran 2023 Diğer kategorisinde yenibiben00 (189 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 192 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,852 puan) tarafından soruldu
0 oy