0 oy
782 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (633 puan) tarafından
Kizlar vücut çorapları çok mu uçuk sizce kocaya giyilebilir mi benim arkadaş kullaniyo çokta gyzeller diyo şöyle bı baktimds ucu bucağı yok yani çok uçuk lar ama bu aralar kocamla aram soğuk aslında öyle sıkıntımiz yok ama ikinci çocuktan sonra araya soğukluk girdi gibi hissettim sizce alsammi yoksa çok mu ileri bı tarz bilemedim yaa çok absürt dururmu bı anda böyle bisi giymem yoksa ilgi cekermi 

24 Cevaplar

+2 oy
önce (54 puan) tarafından
Olabilir canım ama çok düzgün bir fizik ister en ufak kusuru bile ortaya cikartiyo vücut çorapları 
önce (633 puan) tarafından
Yani evet haklısın çok iyi olmasada kaldiririm diye düşünüyorum ama işte çok uçuk lar ama bu yandan da belki eşimle aramdaki soğukluğa iyi gelir
-Reklam-
+2 oy
önce (4,194 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kocanı memnun etmek noktasında helal noktada yapabileceklerin neden uçuk olsun ki . Hoşuna gideceğini düşünüyorsan neden olmasın renk gelir gecenize:ermm::D bu arada dediğin şeyi hiç bilmiyorum genel yorum yaptım.

Teşekkür ederim canım haklısın sonuçta eşimiz dediğin gibi haram yok çok sukur
İşte ince çorap gibi bütün vücudu sariyo
+2 oy
önce (925 puan) tarafından
Valla kilolu değilsen al bence güzel olur
Al o zaman ben kiloluyum o yüzden hiç almam ama hep gözüm kalır :D
Yaa verirsin canım azim meselesi . Bende denicem ya yinede bilemedim alıp şansımı denicem vakalim
Şuam veremem hamilym 2. Çocuğa bakalım nasıl olacam:) al kız alandan neyin eksik boşver
Ayy Rabbim sağlıcakla kucagina almayı nasip etsin canım
He ya hiç sorma alicam dnemekten zarar çıkmaz en kotu bidaha almam
Kesinlikle canım ❤️
+2 oy
önce (1,759 puan) tarafından
Istersen kullanabilirsin cnm neden olmasin. Aran elbette duzelecektir. O zaman kullanirsin
Teşekkür ederim canım sağolasın alicam bakalim
+2 oy
önce (469 puan) tarafından
İlgi çeker bence. Hiç bu tarz giyemdiyseniz başta tuhaf karşılayabilir ama çabanız bile eşinizi mutlu eder. Normal zamanlarda da fantezi gecelik giyiyorsanız zaten hiç absürt durmaz. Denemekten zarar gelmez. 
Haklısın canım yok giyiyorum arada dediğin gibi bı alıp deniyim
+2 oy
önce (2,268 puan) tarafından
Açıkçası çorapla ilgili bı bilgim yok ama fantazi sanırım:) eşine giyiniyorsun sonuçta eğer böyle şeyleri seviyorsa neden olmasın yok böyle şeylere gerek yok diyenlerdense doğal takıl canım 
Böyle şeylere gerek yok diyenlerden ama giysemde hoşuna gittiğini anlıyorum ama alayım desem gerek yok der
O zaman deneyebilirsin
Teşekkür ederim denicem bakalım sağolasın canım yoeumun icin
Rica ederim ne demek canım
+2 oy
önce (3,034 puan) tarafından
Surekli giyeceksen dene ha yok tek seferse bosver böyle şeylerin sürekliliği çok önemli eşler için esinde senin için fedakarlık yapacaksa giy böyle şeyleri ha odun gibi biriyse cinselikte ne giyersen giy boş 
Odun gibi herşeyi benden bekliyo birazda o yüzden belki o ilişkide birazcık fedakarlık yapar diye düşündü m
önce (3,034 puan) tarafından
Peki gerçekten yapar mı fedakarlığı değer mi o.kiyafeti giymeye sonuçta senin eşin sen bileceksin canım mesela benim ilk ayrıldığım adam arasında 10 delik olan baksirla yatağa girerdi bende akla alınmayacak şeyler isterdi i.t
Çok sıkıntılı ymis seninki canım benim de öyle çok özen göstermez yani afedersin o iş hemen olsun ister bense biraz ilgi alaka isteyen biriyim dedim belki bu tarz da denesem kıyafet olarak daha ilgisini çeker diye düşündüm ama afedersin donu deliklide gelmez çok kötü bı durum insan biraz özen gösterir kendi için önce
+2 oy
önce (1,546 puan) tarafından
Bence alınabilir 
Evet bı alıp denicem bakalım
+2 oy
önce (4,857 puan) tarafından
Güzek bi fizipin varsa giy yoksa hıç deneme been dize kadar olan aldım az bı göbegım var aman tanrım dedm cıkardım hemen. Ama cok güzel bence  öyle çoraplı falan değik de benm aldgm güzeldi giymek nasıpmolmadı ama
Yaa bende göbek yokta baldır biraz fazla var yoksa başka yerimde fazlalık yok alıp denesemmi acaba kararsız kaldım
önce (4,857 puan) tarafından
Baldır iyidir ya ondan bişey olmaz :)
Fiziğin guzel olmasa da etkili oluyor inan bana tek noktaya bakmıyorlar biz fazla kompleks yapıyoruz kendine guven tekrar giy :D
Kız nesi iyi vala eritmeye çalışıyorum olmuyoda en sonunda saldim :D
Haklısın erkek milleti acgozluler :D
Giyip hemen çıkardım göbek vardı diyor ya onu diyorum gobegi görmüyorlar bile o an kıyafetten :D
+2 oy
önce (2,116 puan) tarafından

Daha bugün sipariş verdim desem :P 

Çok güzeller bence ben kullanıyorum vücuduna göre esnek zaten oluyor 

Canım özelden modelini atarmisin bana yada buraya linkini atsan
önce (951 puan) tarafından
Cnm link atarmisin merak ettim:)
Link nasıl atiliyo buraya kız yoruma atım direk
Bakın bakalım açılıyor mu kız :)
+2 oy
önce (1,057 puan) tarafından
O da olabilir kısa saten gecelikler de olabilir yani erkekler sonuçta ne giydiğimize değil ne mesaj verdiğimizde bakıyor 
Saten geceligim var hep o tarz giyiyodum değişiklik olsun bı hava gelsin eşimle aramıza diye düşündüm canım
önce (1,057 puan) tarafından
Anladım zaten düşündüğün şey de güzel olur biraz renk biraz şenlik katarsın aranızq
+2 oy
önce (16 puan) tarafından
Canım benim sonuçta kocan eşine istediğin gibi giyinebikirsin bence olur
Haklısın canım alicam
+2 oy
önce (1,997 puan) tarafından
Kocaya uçuk mu olur kız. Çırılçıplak olunca uçuk olmuyorda vucud çorabı mı uçuk olacak. Canın ne istiyorsa al giy.
Haklısın canım teşekkür ederimm
+2 oy
önce (551 puan) tarafından
Ay benim aklıma örümcek geliyo :)) iç giyimde çalıştım vücut çorabı çok masum kalır neler neler leblebi gibi satılıyordu kostümler şapkalar etekler hemşire kostümü filan aklına ne gelirse. 
Evet yaa ben yedi yıllık evliyim daha corapi yeni ogreniyorum :D arkadaşım da öyle her gün farklı bir kıyafet giyiyorum diyo dedim ben toplasan 10 kere ya giymisimdir ya giymemisimdir sasird
+1 oy
önce (81 puan) tarafından
Vucud çorabı dediğin jartermi
Karter değil canım ince çorap gibi vücudu sariyo
önce (2,985 puan) tarafından
Kartere koptum bi anda çocuk uyancaktı :)))))
Ayy Allah seni bende kahkahaa attım şuan yorumuma :D
önce (695 puan) tarafından
Jartiyer olmasın o :)
+1 oy
önce (3,935 puan) tarafından

Çamasir olayı kendini içinde iyi hissederek seni motive edecek şekilde seçilmeli yani seni yükseltmeli bu seni ve sana olan bakış açısını değiştirir ve ilişkinize renk gelir.

Eğer vucut çorabi giymek istiyorum diyorsan (bana cevap yazma kendine sor :) ) kesinlikle alıp giymelisin ve kendindeki enerji degisimini hissedeksin yaydigin enerjide degisecek (hatta once giyip kendine bakmalısın sonra eşinin yanına gidersin )

Yani bu olmasi gereken çamaşır  diye değil şekerparem neyin içinde kendi sadece bir kadın gibi hissediyor işte tercihler o yönde olmalı, 

önce (9,222 puan) tarafından
Senin yorumların beni kendine bir mıknatıs gibi çekiyor:)
önce (3,935 puan) tarafından
Teşekkür ederim Esma :) ❤️
+1 oy
önce (11,933 puan) tarafından
işe yarayacağını düşünüyorsan al. evlilikte cinsellik her şeydir. ha ben onları sevmiyorum, komik geliyor niyeyse ama güzel gecelikler çamaşır takımları var
0 oy
önce (19,591 puan) tarafından

Netten bakım nasıl bisimis:)

Giy ama kiz

0 oy
önce (126 puan) tarafından
Kocam beğeniyorsa öyle şeyleri elbette giy tak takıştır 
0 oy
önce (17,305 puan) tarafından
Kocaya giyilir mi kısmına biraz güldüm kocaya giyilmezse kime giyilecek ama benim tarzım asla değil 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 522 göst.
6 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cngls (899 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 554 göst.
0 oy
3 cevap 423 göst.
0 oy
11 cevap 173 göst.
22 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Asyaam1. (22 puan) tarafından soruldu

406,487 soru