0 oy
56 göst.
önce Diğer kategorisinde (10 puan) tarafından
Kızlar merhaba belki bana kizacaksnz sabırsız diyeceksiniz ama ben artık doğurmak istiyorum rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah isteyen herkese 37+4 haftalık hamileyim sancım var ama düzensiz kasılmalarım çok var bebek taş gibi oluyor sürekli tuvaletten deseniz çıkmıyorum zaten uyku diye bişey yok ve artık psikolojikmen çökmüşüm doğumu başlatmak için ne yapmam lazım lütfen denediğiniz ve olumlu gördüğünüz şeyleri bana söyleyin bende yapayım bu arada ikinci hamileliğim 

5 Cevaplar

0 oy
önce (90 puan) tarafından
Bebek gelmek istemedikçe hiçbir şey işe yaramıyor canım bende 38+5 bir hafta önce nişanım geldi dogum başlasın diye her yolu denedim bir haftadur yok gelesi yok demekki 
-Reklam-
0 oy
önce (1,234 puan) tarafından
Medine hurması ye . Yapaliyorsan ilişkiye gir eşinle. Merdiven in cik
0 oy
önce (24 puan) tarafından
İnternette okuduğum her şeyi yaptım 

Merdiven in çık, yürü, hurma ye, ananas ye, ilişki daha bir sürü şey 42de doğurdum 

Vaktinden önce gelmiyor bebekler az daha sabret 
0 oy
önce (3 puan) tarafından
Hurma çekirdeği yutmuştum akşamında doğum sancım basladı ebemi çağırdım sabah ta dogum gerçekleşti çok şükür
0 oy
önce (2,519 puan) tarafından
Canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin, doktorum ne kadar saglikla icerde kalsa o kadar iyi demişti. Kendi gününu seçiyor. Benimde ikincide semt koşullarından dolayı neredeyse her gün yokuş çıktım 3 kat merdiven ciktim bana misin demedi 39da doğum yaptım oda sezeryanla

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 57 göst.
0 oy
9 cevap 174 göst.
0 oy
9 cevap 208 göst.
30 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umutsuz_33 (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 96 göst.

406,594 soru

12,196,219 cevap

36,737 kullanıcı

...