+2 oy
75 göst.
önce Diğer kategorisinde (9,217 puan) tarafından

Kız kardeşimin doğum günü 20 yaşına giricek 

Tatbakta çalışıyor ve malum çalışıyor 

Çok fazla ucmamak kaydıyla birsey göndermek stiyorum aslında çiçekleri seviyor daha doğrusu çiçek vs gönderilmesini seviyor havayı yani:D

Ama bende çiçeğe boş para vermek istemiyorum hem iş yerine gönderip hemde işine yarayacak ne olabilir kizlarrrrr

Tavsiyeler 

8 Cevaplar

+2 oy
önce (4,230 puan) tarafından
Çiçek seviyorsa çiçek gönder sonuçta onun mutlu olması önemli 
önce (9,217 puan) tarafından
Seviyor valla ne yalan soyliyem :)
önce (4,230 puan) tarafından
O zaman al gitsin güzel bir buket mutlu olsun ☺️
-Reklam-
+2 oy
önce (1,234 puan) tarafından
Çiçek seviyorsa canlı çiçek gönder. Orkide olur mesela 
+1 oy
önce (922 puan) tarafından
Çiçek sepetinde kendi resmi ile böyle ışıklı falan şeyler var ben arkadaşıma yaptırmıştım aile fotosunu çok güzel olmuştu öyle birşey tercih edebilirsiniz
önce (2,984 puan) tarafından
Nasıl birşey ben de merak ettim tam anlamadım. Atma imkanın varsa atarmısın
İnan çok oldu yaptıralı bulmam imkansız resimli ışıklı çerçeve yazın ona benzer şeyler çikar diye düşünüyorum
Teşekkür çerçeveydi yani resimlik gibi
Evet ama düz çerçeve değil şekilli renkli ışıklar olup kumanda ile rengini değiştirebiliyosun
+1 oy
Kupa, fincan vs tarzı da olabilir çiçk sepeti gibi sitelerde çok çıkıyor öyle şeyler bir göz gezdir
Aslında çiçek artı yanına ekliyebilirim
+1 oy
önce (1,515 puan) tarafından
Sana ne lazım diye sorsan söylemez mi ben bazen öyle yaparım işine yarayacak bişey olsun diye ya da anneme sorarım nesi eksik diye 
Birsey lazım değil daha ergenusss hava yapsın yeter iş yerine gidicek ya birde sjjs
+1 oy
önce (9,604 puan) tarafından
Kız çiçek alma gormedun o günkü postu hahaaaa:)) çiçek için ailesini arayıp birdaha bana birşey yapmayın diyeni ne çabuk unuttun:)
Neyi giii ne kaçırdım
Kız kacirmadin yorumda yapmıştın sanki hani ablalarina kızlık soyadı ile doğum gününe çiçek almiskardi eşi kizmis oda kız kardeşlerinu arayıp demiş bir daha böyle kızlık soyadimla hediye gondereceksinuz göndermeyin demişti ya:))
Askim ben dun ne yediğimi hatırlamıyorum ki:)))
Qman bu bekar ve tam bir ergenus lafın gelişi desem boşa para vermiyim sen gönder ben seni ay başı görürüm det:D
Gönder sevinir insan gururlanir keşke biri banada yollasa mutlu olurum:))
+1 oy
önce (104 puan) tarafından

Çiçek desenli çikolata yolla yenilebilir para kuruyup gitmesin :D

Kız tatbakta çalışıyor tatliciya tatlimi gonderim
0 oy
önce (3,929 puan) tarafından
Tarzı nasıl neler ile ilgilenir sever.

Mesela taki kullanır mı (zarif  günlük kullanıma uygun bir kolye ,bileklik yada çiçek parasına bir set yine iş yerine gönderirsin)

Kozmetik sevdiği kullandığı yada almak istediği herhangibir ürün (saç bakım kremi nemlendiririci ruj far paleti firca seti vs ))

Teknoloji ile arası iyiyse Bluetooth bir kulaklık belkide power bank uzun çalışma saatlerinde kullanırken keyif alacağı şeyler belki makul fiyatlı bir akıllı saat )

Ne bilim spor yapan biriyse bir spor çanta, Yada zevkine göre begenebilecegi gunluk kullanımlı bir çanta yada ayakkabı kıyafet

Valla bak benim bir kuzenim var (annesi 8 yaşındayken vefat etti bizde benimle büyüdü ,bende kardeş vs yok onu bilirim ) işe girdi bu yaz , ilk maaşı ile bana elektronik dis fircasi almış hemde begendim bir model ,aman Allahim ne mutlu oldum ben dişlerimle ilgilenirim çünkü) Bak sende düşünebilirsin eğer böyle bir eğilimi varsa mesela.

Bunların hepsini iş yerine gönderebilirsin.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 78 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,410 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.
1 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Aysemm (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 130 göst.
12 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Yawhehw (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 133 göst.