+1 oy
197 göst.
Aile kategorisinde (183 puan) tarafından
Ablası güvenilir verir ama bugün aradı yemek yiyorduk bende şimdi dedim ablana borcmu verdin dedim benim niye haberim yok dedim 20k verdim diyor 

7 Cevaplar

0 oy
(935 puan) tarafından
Belki ablası mahçup olmamak için kimse bilmesin demiştir 
(183 puan) tarafından
Yeni araba almışlar bi sıkıntı mı olmuş ne
(935 puan) tarafından
Yani bence art niyet yok belki ablası söyleme kimseye dedi oda söylemek istemedi olabilir bende ablama maddi değil manevi konuda konuşurum birine birşey söylersen seninle asla konuşmam diye de tehdit ederim olabilir öyle bir şey takılma üzülme
(183 puan) tarafından
Üzülecek birsey yok eşim gizlemez benden
(935 puan) tarafından
O zaman sorun yok
-Reklam-
0 oy
(1,551 puan) tarafından
Ablası yakın oldugu icin eşime sormam dogru olmaz diyip gurur meselesi yapıp söylemiyorlar, oysa biz versek neden sormadın diye laf derler 
(183 puan) tarafından
Hiç sorma ablası verir ama bilemedim
(1,551 puan) tarafından
Gururdan başka bsey degil uzatma bu sefer ablam o benim diye sana cepe alır laf der
0 oy
(8,626 puan) tarafından
Haber vermesi lazım ama ben kardeşim benden istese zaten eşim bana sormadan verir cünkü zor zamanında bize çok destek cıkıyo kardeşim
0 oy
(4,552 puan) tarafından
Sana da haber etse iyi olurdu ama boş verdiği kişi sonuçta kardeşim çok da uzatma mevzuyu. Ablası da ihtiyacı olmazsa darda olmasa istemezdi borç sonuçta 
(183 puan) tarafından
Yani ili defa istedi belki ihtiyacı vardir
(4,552 puan) tarafından
İhtiyacı vardır canım senin kardeşin de senden borç istese sen de elinde olsa vermez misin kardeş sonuçta
0 oy
(173 puan) tarafından
Benim eşim kardeşine abisine alıp veriyor ben sonradan öğreniyorum ama kardesler sonuçta birşey demiyorum bende ablam kız kardeşimle alıp veririz 
0 oy
(4,988 puan) tarafından
Ben de ablama kardeşime verdiğimin aldığımı eşime söylemiyorum yani gerek duymuyorum. Bunu eşimi onemsemedigimden değil de ne bilim gerek duymuyorum işte. Lafı açılırsa söylüyorum belki eşin de öyledir. Lafı açılınca söylerim demiştir.
0 oy
(2,795 puan) tarafından
Kardeşler me gunler icin var zor zamanlarında birbirine destek çıkmayacaksa ?

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 354 göst.
8 Ocak 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,925 göst.
24 Mayıs 2020 Aile kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 122 göst.
11 Ekim 2024 Aile kategorisinde Burdanbiri12 (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 377 göst.