+1 oy
38 göst.
Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından
Kızlar oğlum 2 buçuk yaşında sanırım hasta olacak burnu tıkalı gibi gece boyu hiç uyumadı saat 5 gibi ayağım da sallarken uyudu benimde boğazım ağrıyor ama sorum şu bebeğim uyuyunca bile yani şu 2 saatte uyuyamıyorum içim hep huzursuz korku dolu hemen gündüz olsun diye bekliyorum bu korkunun sebebine gelince bebeğim doğduktan sonra 12 gün boyunca küvez de kaldı çıktıktan 8 aylık olana kadar solunumu durdu ara ara hep tüm götürdüğüm doktorlarda tahlilleri temiz çıktı şimdi iyi çok şükür ama ben altından kalkamıyorum hep yanımda birileri olsun istiyorum o yüzden en küçük gripte bile kafayı yiyecek gibi oluyorum nasıl bu duygularla baş edebilirim çocuğuma yalnız daha iyi bakım verebilirim

1 cevap

+1 oy
(1,660 puan) tarafından
Öyle düşünme kendini çok yıpratırsın Rabbimin koruyamadıgını bizmi koruyacagız canım korkma artık bebek değil büyümüş hepsi geride kalmış şuan benim bebegimde 9 aylık bir kaç gündür burnu akıyor genzi tıkalı ve bende gribim boğazlarım ağrıyor sanırım salgın varmış herkes aynı durumda sürekli serum suyu sıkıp aspiratörle temizliyorum birde oda nemlendirici açık oluyor hep
(26 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevabın için canım haklısın ama işte oda nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz
(1,660 puan) tarafından
Medisana diye bir marka trendyolda var
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 472 göst.
19 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 154 göst.
+5 oy
53 cevap 963 göst.
0 oy