0 oy
377 göst.
Diğer kategorisinde (2,486 puan) tarafından
Dün gece saat 1 gibi uyuduk tabi ben horul horul uyuduğum için uykusuzluktan eşimin yanımdan kalktığını duymamışım saat 5 gibi çocuğu emzirmek için uyandım baktım eşim yanımda yok içeride TV izliyordu gittim ne oldu felan dedim gece bir anda içim daraldı evde zor nefes aldım herşey den korktum dışarı çıktım dolaştım geldim dedi ben şaşırdım tabi sonra gel yatalım dedim yok dedi kafamı dağıtmaya çalışıyorum dedi neyse ben gittim yattım bende rüyam da üç harfli gördümm odamın kapısının kıyısından bana bakıyordu yaşlı teyzeyi ağzı felan kapalıydı bir sürü dualar okuyordum gidiyordu okumayı bırakınca geri geliyordu bende eşimi uyandırmaya çalışıyorum kalk Muhammet kalk diyorum cimcikliyorum kalkmıyordu sonra bunlar iki kişi oldular ikisi de üzerimize geliyordu bir daha kalk dedim eşime oda kalktı ama gözünü açmadı üzerime kusmaya çalıştı kusamado geri yattı hala üzerimize geliyorlardı sonra bir anda irkildim uyandım.... Kızlar bu neden yaşanmış olabilir ya asla okumadan yatmam ben 

13 Cevaplar

0 oy
(2,486 puan) tarafından

En İyi Cevap
Bu durumları anlayan varsa ve yorumlarsa çok sevinirim 
(879 puan) tarafından
Canım 1.si kötü rüya anlatılmaz .
2.ise yorum yapmayayım ama evinin eşiklerini sirke ile sil bakara , inşirah surelerini aç sesli bir şekilde dinle evinde
-Reklam-
+1 oy
(18,047 puan) tarafından
Bazen okununca bile oluyor canım düşünme hiç unut gitsin aklına bile getirme 
(2,486 puan) tarafından
Ama neden oluyor canım
+1 oy
(2,253 puan) tarafından
Bu konuda bakaranın evde okunması daha koruyucu  oluyor. Okunmasa bile evin içersinde dinlenmeli. Büyü olabilirmi diye düşünüyorum çünkü anladıgım kadarı ile gece sabaha karşı eşinde rahatsız edilmiş.
(2,253 puan) tarafından
Bundan önceki evimde bende bir rüya görmüştüm ama rüya okadar gerçekçiki rüya gördüğüm evde kalkıp gece gece dolaba bir tabak yerleştiriyordum ama ev karanlık ne alaka ise arkamda birşey hareket etti uzun ince kağıt yada naylon gibi birşey tabi ama ben varlık görmedim. Rüyanın atfosferinden anlarım çoğunlukla nasıl bir rüya olduğunu kötü enerjiyi rüya olsa bile hissederim. Evimi terket diye bağırdım. Sonra çok ciddiyim bana değişik bir erkek sesiyle afedersin sktr dedi. Korkarsan çok görürsün ama böyle gerçekci rüya olduğunun bilincinde olduğun rüyalarda çünkü duâ okumayı akıl edebiliyorsun oyüzden diyorum diklenmezsen üzerlerine yürümezsen duâ etmezsen daha çok görürsün. Bir kerede lohusayken kızıma saldırdılar rüyamda birini elime alıp parcaladım resmen. Korkarsan daha çok korkutuyorlar.
(2,486 puan) tarafından
Ayyyyy nasıl bişey bu ya evde tekim bir de çocuklar var sadece hala korkuyorum
(2,253 puan) tarafından
Korkma canım dediklerimi yap birde bu son olsun konusu geçtiği yerde kapat hatırlatacak şeylerden uzak dur. Çok korkuyorsanda ışıkları kapatma.
(2,486 puan) tarafından
Tamam canım Allah razı olsun
(2,253 puan) tarafından
İnşAllah, Allah sendende rağzı olsun.
0 oy
(8,370 puan) tarafından
En son kısımdamı rüyadan ibaret
(2,486 puan) tarafından
Dediğinizi anlamadım
(8,370 puan) tarafından
Eşimi kaldırmaya calıstım  gözünü acamadı üstüme kusmaya calıstı  demişsin yaa onu diyorum bide ilk defa mı böyle bir rüya gördün
(2,486 puan) tarafından
Lphuse iken de görmüştüm 2 aylık olacağız yakında
0 oy
(59 puan) tarafından
Rabbim hayra çevirsin. Bence bilinç altınd yatağın için rüyana gelmiş olabilir. Eşinin durumu sende etki etmiş bazen biz farketmeden bilinç altımiza yerleşiyor. Bu rüyalar kan dolaşımınin yavaşladığı zamanlardada görülüyor. Yinede bol bol dua okuyun evinizi sirkeli suyla silin rabbimin izniyle bisey yok. 
(2,486 puan) tarafından
Ayy inşallah öyledir canım çok korkunçtu
0 oy
tarafından
Hayırlara vesile olsun inşallah cnm
(2,486 puan) tarafından
İnşallah canım benim
0 oy
(106 puan) tarafından
Canım korkma kara basan ola bilir mi
(106 puan) tarafından
Üç harflide sen bi hata yapmadan kendini sana göstermez
(2,486 puan) tarafından
Sağol canım benim gördüğüm kara basan Dı ozaman rüyamda eşimi okadar cimcikledşmmm okadar bağırdım duymadı sesimi dıyuramadım. Ama karabasan neden gelir kş
(106 puan) tarafından
Bezen gelir cnm inşallah bişey olamaz duva et
(106 puan) tarafından
Sıkıntı yapma geçti artık gülüm
(2,486 puan) tarafından
Sağol Allah razı olsun canım
0 oy
(4,261 puan) tarafından
Allah hayırlara çıkarsın 
(2,486 puan) tarafından
Amin canım benim
0 oy
(4,485 puan) tarafından
Bebeğim ufakken yaşadım canım bende onu ev değiştirene kadar da devam etti kabuslarım. Tabi benim yaşadıklarım ve gördüğüm yazdıklarından kat ve kat korkunçtu. Ev sizin mi bilmiyorum ama ben senin rüyana benzer bi rüya görğdkten sonra ev değiştirene kadar rüyalarım devam etti.
(2,486 puan) tarafından
Ev bizim canım bu ev sabahtan akşama kadar namazlara kuranlara tadilat oldu bilmiyorum vallahi kafam karıştı
(4,485 puan) tarafından
Yastığının altına bıçak gibi bir şey koy :) eskiler öyle derdi belki işe yarar.
(2,486 puan) tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
(3,167 puan) tarafından
Sık sık bu şekil gerçekçi 3 harfli rüyalar görüyorum. Aklına getirme dua etsende sure okusunda geçmiyor hemen o an biliyorum biraz ürkütücü fakat aklına getirme bunu unutmaya çalış. Hep aklında kaldıkça bilinç altına yerleşir ve devamlı aynı kötü rüyaları görürsün 
(2,486 puan) tarafından
Görmemizin sebebi nedir bende bunu merak ediyorum ne yapmış olabiliriz ki
(3,167 puan) tarafından
Ben çocukluktan beri görüyorum.  Hatta uyumadığım zamanlarda bazı sorunlar yaşadım.  Annemin dayısı hoca bilmiyorum bana bakmıştı birşey yok sadece etkilenmişsin birşeyden travma vs olabilir demişti. Bilmiyorum ama Rabb'im korusun bizleri
(2,486 puan) tarafından
Sen bence başka bir hocalara da git canım Allah korusun yani
(3,167 puan) tarafından
Gittim canım birşey yok dedi hepsi sadece annem e muska yapılmış önceden o muska az sana tesir etmiş dualar ile birşey olmaz dendi rüyalar kaza belalar o yüzden dendi
(2,486 puan) tarafından
Acaba benim evde de olabilir mi muska
0 oy
(5,414 puan) tarafından
Yatagini kontrol et carsafinı degistir bazen fark etmeden uzerimizde kırıntı olabiliyor bazen de asiri stresten goruyoruz bu tarz ruyalar bir ara o kadar cok goruyordum ki ben birde ruyamdan uyanamiyordum bir turlu ruya icinde ruya goruyordum yani o kadar alismistim ki uyaninca tekrar uyuyordum dusunmemeye calisiyordum ruyami 
(2,486 puan) tarafından
Düşünmemekde elde değil
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Pek önemsemiyorum böyle şeyleri. Kabus diyip geçiyorum. Üzerinde durmadığım için bir daha ne böyle rüyalar görüyorum ne de psikolojik olarak etkiliyorum kendimi. Tavsiye ederim. 
(2,486 puan) tarafından
Düşünmemek de elde olmuyor ki
0 oy
(152 puan) tarafından

image

cnm mesaj attım buda dualar oradan atamıyorum. Bu duayı herkez ekran görüntüsü alıp okusun. Sabah akşam. Nazar ayrtleri
(2,486 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim

İlgili bir soru bulunamadı

409,795 soru

12,320,048 cevap

38,935 kullanıcı

Kategoriler

...