+1 oy
61 göst.
Diğer kategorisinde (40 puan) tarafından
Merhaba kızlar ben 79la hamile kaldiğimi öğrendim ve şu an 81im biliyorumki fazla kiloyla hamile kaldım malesef ama oldum olası hep böyle 70 küsür kilodaym bklm kaç kiloyla bebegimi kucağıma alcam sizler kaç kilosunuz

14+5

7 Cevaplar

+1 oy
(2,258 puan) tarafından

54'le hamile kalmıştım. 26. haftaya kadar da hiç kilo almadan devam ettim. 26'dan sorna hızla kilo almaya başladım çünkü yaz gelmişti akşamları durmadan meyve yiyordum :) Doktor kızdı, bebek de şişmandı, meyveyi gündüz yemelisin dedi, ondan sonra kilo alım hızım düştü ama oğlum hep devam etti kilo almaya. Demem o ki kilo alımın hızlı evet, ama beslenme düzenine de dikkat et derim. Belki sen de akşamları azaltırsan dengelersin. 

(40 puan) tarafından
Ben normalde de çok çabuk acıkabilen bir insanım canm heleki hamile kalınca daha çok acıkmaya  başladm o yüzden nasıl durdurcam boğazımı bilmiyorum
(2,258 puan) tarafından
Protein ve vitamin ağırlıklı beslen, şeker veya hamur işi değil de. Et ye, salata ye. Bakliyat ye. Abur cubur çok canın çekerse de gündüz ye bunları. Ben neredeyse ot salata yedim hep gebelikte. Abur cubur yemedim. Çok aram yok zaten. Yazın falan akşam yemeğim soğanlı, domatesli semizotu salatası olurdu, yanına da ayran. Bebeğim 4200 doğdu şeker ve hamur yemememe rağmen.
-Reklam-
+1 oy
(17,743 puan) tarafından
33 hafta olucaz 85 kg olmusum canım bende 67 kiloyla hamile kaldım ama ilk hamileligimde de son aylarda çok kilo aldım bunda da öyle 
(40 puan) tarafından
Sağlik olsun canm elbet vercezdir doğumdan sonra yeterki sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalm bebişleri   bnde ilk doğumumu 73le başlayıp 97yle sonlanmşti ama vücudumda çok fazla ödem vardı doğumdan sonra 9 kilo ödem gitti direk kızımda 4 kilo doğmuştu baya hızlı vermiştim
0 oy
(5,748 puan) tarafından
89 ile hamile kaldım 85 ile doğuma girdim 79 kiloyum 20 gün oldu doğum yaptım. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
0 oy
(3,981 puan) tarafından

İlk gebelikte o haftada en az bi 5 kilo vardı, ikinci gebelikte 15.haftaya kadar almadım. İştahsızlık bulantı vs olduğunda alınmıyor bence. Yiyebilen dayanamayıp yiyen alır:D Ben ondan almıştım bence ilkinde:))

0 oy
(1,111 puan) tarafından
Ben ilk çocuğumu 63le hamile kalıp 80le doğurdum şimdi ikinciye hamileyim 71le başladım 12+4 oldum 71 72 gidip geliyorum bende korkuyorum kaç kilo alacağım diye
0 oy
(1,346 puan) tarafından
68le hamile kaldim gebelik şekerim çıkınca diyete başladım 80le dogum yaptım. Gebelik şekerimi 26. Haftada öğrendim o haftaya kadar yanılmıyorsam 8 kilo almıştım zaten doğumdan sonra da diyete devam ettim bebegim bugün tam 6 aylık oldu ben de az önce tartildim 60 kiloyum 
0 oy
(134 puan) tarafından
Cnm 79 ile hamile kaldım duan 20.5 günlük hamileyim çok sükür 73 kiloyum. Benim ikinci hamileligim ogluma 73 ile hamile kaldım doguma 58 kilo ile girdim. Çoksükür. Her bünye değişik.  Bakalım bunda kaç kilo ile foruma gireceğim. Ben ne bulursam oglumdaa bu oglumdada yedim. Diyet filanda yapmadım. Ama kilo veriyorum . Ebe cok güzel dedi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 33 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (275 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 61 göst.
0 oy
11 cevap 178 göst.
5 Aralık 2021 Diğer kategorisinde VB. (456 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 31 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Serap37 (0 puan) tarafından soruldu