0 oy
59 göst.
Diğer kategorisinde (5,302 puan) tarafından
Kızlar ya bu normal mi bu kadar aglamak başıma agrilar giriyor artik en basiti bardagin yerini degistirdim diye agliyor surekli birseylere agliyor birde küsüyor sıyırmaya az kaldi ikizi ucuzu olanlar nasil idare ediyor hava serin diye parkada cikaramiyorum onuda anliyorum sıkılıyor siz neler yapiyorsunuz oyalamak icin 

3 Cevaplar

0 oy
(3,339 puan) tarafından

Al benden de okadar en son dün gece uyumak için uzandık o da benim yanımda sen uzunsun ben kısayım diye ağlamaya başladı bide artık aldanmıyor da ya minik ergen 

Bu sabah babaanneye gönderdim bende iş yapıcam ya bırakmıyor cocuk başıma ağrılar girdi 
(5,302 puan) tarafından
Insallah gecer bugunler sabirla bekliyorum valla
-Reklam-
0 oy
(625 puan) tarafından
Eğer ağladı diye bardağı yine aynı yere koyduysan ağlamaya devam edecektir ağlamasınımda normal olduğunu kabul etmen onada o rahatlığı vermen gerekir ağlayabilirsin istersen bana sarılıp ağla sarılmak istemezse yanlız kalmak mı istiyorsun peki gibi gibi zor biliyorum ama sakinliğini koruman lazım benim kızım 20 aylık olacak bizdede yere atıp ağlamalar vardı sakinligimi korudum bayağı bı düzelme var inanır mısın telefonu elinden alınca örneğin kendini yerlere atardı simdi bezini değiştirince kendi veriyor bana 
(5,302 puan) tarafından
Ben yüz vermiyorum cok ama devam ediyor evde nasil oyalasam bilemedim birde asiri bagimli bana kucagimda hala sarilmak istiyor kucagima oturmak istiyor ayrilmakda istemiyor benden
(625 puan) tarafından
Benim kızımda aynı canım aşırı bağlı çevremde kız çocukları babaci benim kızım bı tek böyle şikayetçi değilim ama hastayken falan çok zor oluyor
0 oy
(13,545 puan) tarafından
Kararlı olduğunu göstermezsen ağlamalar ve ağlayarak istediğini yaptırmalar devam edecek. Benim kızım da aynı ayda benle tekken daha sakin (arada tutuyor tabi) ama eşimi görünce o sakinlik komple gidiyor. Aman ağlamasın, aman bağırmasin. Bide suç bende oluyor ben korkutuyor oluyorum çocuğu 
(5,302 puan) tarafından
Benim esimde oyle aman aglamasin diye herseyi yapiyoruz aksamlari günduz o kadar degil ama gece uyumak bile istemiyor babasi uyanikken o uyumadan yatmiyor
(13,545 puan) tarafından
Zor gerçekten canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 110 göst.
0 oy
2 cevap 63 göst.
10 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Duru2121 (430 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 133 göst.
23 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ysmn18 (359 puan) tarafından soruldu
0 oy