0 oy
527 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,107 puan) tarafından

Merhabalar hanımlar bugün 12+4 oldum kontrolüm vardı ikili test yapıldı ultrasonda bakarken doktor yanındaki arkadaşına kavis var dedi burnunda bahsediyor heralde birde en mi dedi nt mi. Dedi anlamadım 1 dedi muhtemelen ense kalınlığı fikrim yok ama bana öyle geldi ekstra birşey demedi cinsiyet tahmini yapar belki dedim o da yok:D çok önemli değil tabiki ama 1 oğlum var rabbim nasip ederse birde kızım olsun istiyorum :) bebekten her bahsederken kızım diyorum istemsizce belkide içime doğuyor :) maksat sohbet olsun sizde tahmin edebilir misniz? :) 

imageha inatçı birde kendileri doktor zorla dönderdi:D

11 Cevaplar

+2 oy
(2,283 puan) tarafından
Maşallah Allah tamamını erdirsin kız vallaha benimde içimden kız geçti sanki kafası çok tatlı ya öyle bir yakalamışki fotoyu kafasında saç varda küçük bebeklerde bağlarlar ya lastik tokayla öyle olmuş ❤
(2,283 puan) tarafından
Pozisyon uygunsa doktorda inatçı değil cihazda kaliteli yse söyler bence ben 12 ye girerken öğrenmiştim hayırlısı olsun canım
(1,107 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım aminn bende ilk hamileliğimde 12. Haftada öğrendim ama devlette kaliteli cihaz bulmak zor
(1,107 puan) tarafından
Kontrolümü yaptırdım canım ikili test sonucunu şehir hastanesinden alabilirsin dedi orda yaptırmıştım ama doktoru çok sevdim bebeğe baktı aynı özel hastane gibi ekranı bana çevirdi anlattı ense kalınlığı 1 sıkıntı yok gibi duruyor dedi cinsiyet tahmini yaptı :) kıza benziyor ama net değil dedi 1 oğlum var bakalım rabbim sağlıklı nasip etsin inşallah
(2,283 puan) tarafından
Allah ım gönlünden geçeni nasip etsin canım bence sıkıntı felan yoktur ense kalınlığı o bu detaylıda netleşiypr daha çok bende kız diye tahmin etmiştim bakalım doğrumu bildim
(1,107 puan) tarafından
Bende ekrandan gördüm bacak arası açıktı bayağı ve oğlumda 12.haftada herşeyi netti ultrasondan anlamayan bile anlardı:) bunda da baktım hiç bir çıktı dahi yoktu tabiki sağlıklı olsun önemli olan o bence doğru tahmin :)
-Reklam-
+1 oy
(5,751 puan) tarafından
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Hayırlı sağlıklı evlat olsun.
(1,107 puan) tarafından
Kesinlikle en önemlisi hayırlı sağlıklı olması teşekkür ederim canım ❤️
+1 oy
(7,431 puan) tarafından

Yok tahmin edemem:)

(1,107 puan) tarafından
Ahahah hadi bakalım yazarım inşallah belli olunca banada kız gibi geliyor ama arada diyorum yok ya erkektir diye tam bir muamma :D
(7,431 puan) tarafından
Hayırlısı olsun her zman ;))))
(1,107 puan) tarafından
Kesinlikle canım asla takıntım yok öyle tatlı bir oğlum varki teyzesi gören kız versiyonunu çok merak ediyor sarışın mavi gözlü tombiş :)) babasıyla bende ha kız ha erkek bize zaten bütün duyguları yaşattı cinsiyeti önemli değil diyoruz :))
(7,431 puan) tarafından
Maşallah;)))) aynen cinsiyeti önemli değil
(1,107 puan) tarafından
Teşekkür ederiz ❤️
+1 oy
(1,948 puan) tarafından
İnşallah kızın olur canım. Tabi ilk önce sağlıklı evlat olsun. 

☺️Desene inatçı olcak kendisi. 
(1,107 puan) tarafından
Allah razı olsun canım :) abiside çok inatçı ne yapacağım ben:)
(1,948 puan) tarafından
☺️☺️☺️duzelirler annesi büyüdükçe
(1,107 puan) tarafından
İnşallah canım ❤️ bende öyle umuyorum
+1 oy
(2,322 puan) tarafından

Dikkatimi çekti Bilkent şehir hastanesi mi :)

(1,107 puan) tarafından
Memnunmuydun sezaryen olacağım ben. Aslında büyük hastane ama asistan bakıyor bakmasınada karşı değilim  1 doktor olsa yanlarında hiç fena olmaz cihazı bile kullanamıyorlar o sinir bozuyor
(2,322 puan) tarafından
aynen hep asistandi bir kere tek doktor geldi o da çok sancim oluyor dedim çağırdılar doktoru hiç ultrason görüntüsü verilmedi fotoğraf çek diyorlardi bir kere tek bir doktora resmen yalvardım da o verdi doğumda beni tek bir odaya aldılar tertemizdi orda suni sancı aldım bekledim doğum yapacağım an protein kaçağın var denilip riskli gebelik bölümüne gönderdiler oradaki doktorda bu hastanın biseyi yok ne diye gönderdiler dedi suni sancı verildi öylece yatağa bağlı kaldım kalkmama izin vermediler yemek deseniz oda deseniz çok kötüydü kaç kere çıktım odayı temizleyin diye riskli gebelik böyleydi ama arkadaşım normal tarafta doğum yaptı çok iyiydi diyordu
(1,107 puan) tarafından
Anladım canım bede resmi rica ettim kırmadı sağolsun sma korktum isterken çünkü hiç göstermiyorlar insan merak ediyorum. Yenimahallede görümcemin arkadaşı doğum yapmış o da çok memnun kalmış sezaryen olmuştu oda o yüzden gideyim dedim yani deneyeceğim bakalım hakkımızda hayırlısı olsum valla ilk çocuğum özeldi öyle rahat gittiki herşey şimdi hem çok pahalı hemde o zaman çalışıyordum herşeyi kendi işime göre ve eşime göre ayarlıyordum artık evdeyim gerek yok o parayı vereceğime çocuklara oda yaparım dedim :D
(2,322 puan) tarafından
Hastane doktor birazda şans işi ya o an iyi doktorlar denk geliyor iyi diyorsun bazen o yüzden bişey diyemiyorum bide ben burayı bilmediğim için yorum yapamıyorum madem o hastane diyorsunuz o zaman orayı da deneyin bi görüşün hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın
(1,107 puan) tarafından
Aynen canım ikili test sonucunu direk oraya götüreceğim detaylı ultrason randevusu al dedikleri için onuda aldım burdan daha da gelemeyebilirim:))
+1 oy
(672 puan) tarafından
Kız bebek bence biraz nazlı oluyor onlar 
(1,107 puan) tarafından
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah bende öyle hissediyorum ama bilemiyorum :)
(672 puan) tarafından
Bende kız hissediyorum kendimde inslalah olur çok istiyorum bi tane  oğlum var bı tanede kızım olsun çok isterim  :))
(1,107 puan) tarafından
Benimde 1 oğlum tabiki gönül olmayanımdan da ister ama oğlum olursada üzülmem evlat neticede :)
(672 puan) tarafından
Kesinlikle
+1 oy
(2,019 puan) tarafından

Nedense bende kız hissettim.

Hiç anlamam sadece his
(1,107 puan) tarafından
Bende hiç anlamıyorum :D banada kız gibi geliyor bakalım ikili test sonucu için gideceğim belki o zamana söyler:)
+1 oy
(5,777 puan) tarafından
Ben hiç yazıyıyi okumadan erkek dedim niye bilmiyorum hayırlısı olsun sağlıkla 
(1,107 puan) tarafından
Allah razı olsun canım ❤️ rabbim ne verirse hayırlısı sağlıklısını versin biz her türlü seveceğiz zaten
+1 oy
(7,944 puan) tarafından
İnatçı ise kesin kızdır ☺ sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah canim 
(1,107 puan) tarafından
Hadi inşallah :D oğlumda çok inatçı ellerinde kalacağım desene :) Allah razı olsun canım inşallah ❤️
+1 oy
(4,091 puan) tarafından
İki oğlum var ufak olan 21. Haftaya kadar sırtını döndü hep :D herkes kız kız diye tutturdu detaylıda pipiyi kaldırdı havaya al sana kız dedi bana :D
(1,107 puan) tarafından
Ahaha tabiki olabilir her ikisinede varım sağlıklı hayırlı olsunlar yeter :))) ❤️
0 oy
(29,048 puan) tarafından

Banada erkek gibi geldi hakkında hayırlısı olsun 

(1,107 puan) tarafından
Aminn inşallah canım ❤️ teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 162 göst.
+1 oy
19 cevap 383 göst.
12 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy