0 oy
317 göst.
önce Diğer kategorisinde (811 puan) tarafından
Allah dua eden herkesten razı olsun Çok şükür yüzüğümu buldum. Bir arkadaş yazmıştı bileklik kaydeden arkadaşın sayfasında dualar var diye oraya girdim okudum gerçekten tüm kalbimle 3 kere üst üste okudum ya Rabb'im nolur çıksın dedim inanamazsınız 100 kere baktığım yerde çıktı helal mal geri dönüyormuş İnşallah o bilekliğini kaybeden arkadaşımda bir an önce bulur . Gerçekten duaların gücünü bir kez daha gördüm 

4 Cevaplar

+2 oy
önce (20,414 puan) tarafından
Ohh iyiki bak demişim canım şükür ♥️
önce (811 puan) tarafından
Evet sendin değil mi canım Çok teşekkür ederim, çok şükür ❤️
önce (20,414 puan) tarafından
Ever cnm bendim
Çok sevindim bulmana
-Reklam-
0 oy
önce (4,494 puan) tarafından
Hangi duayı okudun canım ? gözün aydın olsun canım 
Çok teşekkür ederim canım ekran görüntüsü almıştım dur yazayım,
"Allâhümme rabbe'd-dâlleti ve hâdiye'd-dâlleti, rudde aleyye dâlletî bi kudretike ve sultânike. Fe in-nehâ min fadlike ve atâike."
Aaa dün benim yazdığım dua bu o bileklik postuna yazmıştım demek ki inanarak okuyunca tesir ediyormuş bak
Aa evet doğru canım sen yazmışsın, evet vallahi çok şükür buldum bir de inanır mısın 100 kere baktım makyaj çantası belki 100 kere açıp baktım yoktu içinde bu sefer öyle içten okudum ki dedim yarabbim bulmamı nasip eyle İnşallah açtım baktım içinde gözlerime inanamadım.
Çok sevindim canım gözün aydın.peygamber efendimiz bir baktığınız yere bin defa bakın buyurmuştur zaten ❤️
Çok teşekkür ederim canım evet çok şükür elhamdülillah Her daim umudu yitirmemek lazım hep dua ettim ya Rabb'im tek umudum sensin diye bana nasibimi geri ver diye o duayi tekrar tekrar okudum.
0 oy
önce (1,250 puan) tarafından
ss alip buraya atsaydin keske nasil bulcam simdi

tam ismi ne
Hemen yazıp gönderiyorum canım,
"Allâhümme rabbe'd-dâlleti ve hâdiye'd-dâlleti, rudde aleyye dâlletî bi kudretike ve sultânike. Fe in-nehâ min fadlike ve atâike."
önce (1,250 puan) tarafından
saol canm
0 oy
önce (3,056 puan) tarafından
Geçen sene kızımın olunda 2li burmasi vardı kardesimin kocası motorla kızımı gezmeye götürdü geri geldiklerinde kolunda yoktu ne yaptık ne ettik yok meğer adam çalmış ciğerime çöktü be ******** dedik nerden anladınız derseniz adam kumara dadanmis ve kardeşimin çok altini kayboldu evden anneminde altınları kayboluyordu bu adam eve girdikçe en sonunda kardeşim boşandı çok pişti huyu ben ne dualar ettim ama çalındığı için bulamadık ve kizim o belizigi her kaybettiginde buluyorduk helal parayla alınmıştı 
İşte bu kötüymüş ne yazık ki kumar bataklığına giren bir insan çalabilir de çok kötü bir şey.
önce (574 puan) tarafından
Çocukların koluna bilezik takmayı ben sakıncalı buluyorum. Bilezikten de geçtim. Bileziği çalmak için kızınıza da zarar verebilirlerdi. Belki daha kötü bir olaydan korudu bu olay sizi

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 706 göst.
10 Haziran 2024 Aile kategorisinde Bahar_6565 (151 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 303 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 396 göst.
2 Ekim 2021 Aile kategorisinde Manas (1,045 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,887 göst.