0 oy
406 göst.
Diğer kategorisinde (605 puan) tarafından
Sabah dışarda işimiz vardı. Parktan geçerken köpek sürüsü vardı 10 a yakın. Eşim dedi bunlar sakin durmuyolar çocuğu sırtına aldı. Köpeklere doğru koşup havlama sesi yaptı köpeklerde kaçtı.ama hala gülüyorum köpeklerin kaçmasına.iyi ki tek gitmemişim yoksa ben kaçardım. 

9 Cevaplar

+2 oy
(2,257 puan) tarafından

Hahaha hiç güleceğim yoktu :woot:

(605 puan) tarafından
Bende güldüm ama tek olsam ağlardım:))bide hava sisli ortalık görünmüyo
-Reklam-
+2 oy
(11,818 puan) tarafından
Baskın basanindir :D kız benim de başıma geldi seneler önce.kizim ufak ozaman anneme gitmiştim.kardesim de kızımı aldı bakkala gitti.bende arkalarından bakıyorum kapıdan.donerken iki tane köpek kovalamaya başladı bunları.kizimi kardeşim kucağına aldı koşuyor.analik işte.kollarimi açıp bağırarak koşmaya başladım köpeklerin üstüne.hayvanlar şok geçirdi nasıl kacacaklarini bilemediler :D amann bu manyak demişlerdir benden icin
(11,818 puan) tarafından
Tabi ki komik :D o an çok korkmuştum ama sonra günlerce güldük :D kardeşim diyor ki babam ve oğlum gibi olduk keşke seni yıkıp gecseydim :D
(605 puan) tarafından
Bende öyle o an kalbim sıkışıyo sonra kendime gülüyorum geçen bi tane kadına rica ettim beraber yürüyelim diye köpekleri görünce belkide kadın bana gülmüştür:))
(11,818 puan) tarafından
Yok be bacım ben tek olunca asla korkmuyorum köpekten.korkmam çünkü .ama yanımda çocuk olunca elim ayağım dolasiyor
(605 puan) tarafından
Bende çocuk olunca daha korkuyorum kaçamayız diye. Tek olunca bi yere kaçarım en azından
(5,038 puan) tarafından
Ay. Cok güldüm valla hahahah allah da senı güldürsün :D 'D  kardeşının dedıgıne ayrı gğldğm ahahahha
+1 oy
(13,559 puan) tarafından

Evet köpekler üstüne gidenden korkarlar.

Bu gün annemlere gittik mahallede köpeğin biri yolun ortasına koca kemik getirmiş arabayı da çıkarmamız gerek. Esim kemigi kenara ayağıyla almak istedi köpek nasıl geliyor. Esim o an reflekse geri çekildi ama sonra elini kaldırarak höt zot yaptı öyle olunca köpek geri çekildi:)

Ama annemlere her gelişinde eşime bi hirliyordu  :D

(605 puan) tarafından
Kemiği alacak diye hırlıyo bizimde vardı öyle bi tane önüne yemek koyuyoduk dökülmesin diye kabını düzeltirken hırlıyordu
(13,559 puan) tarafından
Rahmetli kaynanami kendi köpeği ısırdı öyle canım eline dikis atılmıştı yemek yerken bosanmis takayım demiş kaynanam kopek de yemeği sakincam diye tutmuş ısırmış
(605 puan) tarafından
İşte h******alışkın bile olsa bazı şeyleri yanlış algılıyo.
+1 oy
(3,927 puan) tarafından
Yaniniza köpek maması alsanız bir köşeye dökseniz hiç size zararları olmaz canım korkuyorsan eğer uzaktan dök onlar gelip yer sende rahatça geçersin. Aç olduklari için hırçın olabilirler 
(605 puan) tarafından
Olabilir tek gittiğim zaman öyle yapcam ben aşırı korkuyorum daha önce kovaladıkları için
(3,927 puan) tarafından
Bende korkarım köpek sonuçta ne yapacağı belli olmaz o yüzden anliyorum seni canim, bimlerde satılıyor küçük paket yanında bulunsun. Biz oğlumla kedileri besliyoruz mama döküşümü görsen güllersin :)) korkuyorum kedi bir an mama için bana saldıracak sanıyorum öyle hareketler yapıyor ki :))
+1 oy
(1,210 puan) tarafından
İşe yarayacaksa bizde havlıyalım
(10,221 puan) tarafından
HAhahah kız Allah seni :D
(605 puan) tarafından
Korkuyorsan havla vala kaçtılar dene bi:)))
(241 puan) tarafından
Hahaha:)))
(1,210 puan) tarafından
Fjdidjcjj
0 oy
(684 puan) tarafından
Doğru savunma canım biz bunun seminerdeyken olan hikayesini dinledik hayvanlara kendi sesleriyle savunma yapabiliyorsun 
(605 puan) tarafından
Deneyip gördük vala gerçekmiş:))
0 oy
(577 puan) tarafından
Dediğim gibi kendinden güçlü gördüğü sürüye bulaşmazlar  :))
(605 puan) tarafından
Öyle oldu gerçekten hepsi sağa sola kaçıştı:))
0 oy
(1,342 puan) tarafından
Ayh hiç güleceğim yoktu kendi esimi hayal ettim bi an hayatta yapamaz korkar hatta köpekten:D ama çok mantıklı bir iş yapmış bütün savunma durumlarında büyük görünüp değişik sesler çıkartmak vardır. Hatta doğaya bakarsanız hayvanlar kendini savunurken tüylerini karartır 
(605 puan) tarafından
Eşim korkmaz ama bu sürü sakin değildi o bile tırstı ilk başta
0 oy
(10,221 puan) tarafından

Hahahah yaa ne güldumm :D hep onlar mı havlayıp saldıracak biraz da biz yapalım :woot:

(605 puan) tarafından
Nasıl kaçıştılar görsen o hırçın sürü dağıldı bi anda:))
(10,221 puan) tarafından
Çivi çiviyi söker hesabı olmuş sizin ki :D

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 300 göst.
24 Haziran 2023 Diğer kategorisinde EcrnEslm (192 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 317 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 359 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 5818 (9 puan) tarafından soruldu