0 oy
340 göst.
Diğer kategorisinde (330 puan) tarafından
Kizlar bı kurumda memurum doğum iznim bitmek üzere ama bebeğimin bana daha ihtiyacı var biri 2 aylık biride 20 aylık  işe baslayamam rapor almak istiyorum bildiğiniz hastane veya doktor var mı heyet raporu olması lazım özel devlet fark etmiyor 

8 Cevaplar

+2 oy
(2,258 puan) tarafından
Yani böyle bir yönlendirme yapmamız doğru olmayabilir. Heyet raporu öyle kolay verilen bir şey değil. Doktorlar da yanaşmaz. Burada birisi doktor önerir, başka birisi de gider o doktoru ihbar eder. Doktor da yanar siz de yanarsınız. Yersiz bir soru olmuş.
(2,258 puan) tarafından
Kuzum ben seni anladım, benim de annelikte en zorlandığım konu işe dönüştü. Bana senin gibi ücretsiz izin de vermediler prosedürü zor diye. Ama gerçekten geçerli bir gerekçen yoksa doktorlar girmez o işe. Psikiyatriye gidebilirsin mental zorluk çekiyorum diye, belki o verir. Allah tüm annelerin yardımcısı olsun.
(5,462 puan) tarafından
Psikyatri asla vermez canım. Onlar hemen anlar en zor rapor alınan yer psikyatri
(2,258 puan) tarafından
Fkolgun sen dersen doğrudur :) Ben hiç rapor almadım doğumdan sonra, bebem 4 aylıkken döndüm işe :( O yüzden bilemiyorum aklıma ilk psikiyatri geldi
(330 puan) tarafından
Amin canım amin Allah rahatlıkla yolu btirmeyi nasip etsin psikyatriyi denicem bı aklimda o zaten kadın doğum doktoruma söyledim oda 1 ay vreblirim dedi bakalım gerisini nasıl halledicem
(330 puan) tarafından
Ben bı arkadaşın tanıdığına psikyatri yazmış diye duydum bende
-Reklam-
0 oy
(12,615 puan) tarafından
devlet sana böyle bir rapor vermez. özelde de riskli, hee doktor vermez. ücretsiz izin al. 
(330 puan) tarafından
Ücretsize çıkamam şuan 4 aylık bı süreci doldurmam grekio tayin almak icin
(12,615 puan) tarafından
o zaman özelde tanıdık birini bulacaksın canım
(330 puan) tarafından
Bulduğum tanidiklar bizde yok öyle bişey diyo
(12,615 puan) tarafından
işte ortaya çıkarsa feci cezalar var, kolay kolay kimse vermiyor artık bu yüzden rapor
0 oy
(17,914 puan) tarafından
En temizi ücretsiz izin kullanmak keşke doğum izni ne iş yaptığı fark etmeden bütün kadınlar için daha uzun olsa ben altı aylık olana kadarki süreçte ücretsiz izin kullandım 
(330 puan) tarafından
İlk kzimda bende ücretsiz kullandım 1 sene ama şuan tayin almam grekiyor 4 aylık kotam var onu doldurmam grekio yoksa saniye dsünmeden ücretsize ayrilirum
(17,914 puan) tarafından
O kadar uzun süre rapor vereceklerini sanmıyorum maalesef
(330 puan) tarafından
Zaten bı doktor 1 defaya mahsus 45 gün vrebliyo daha fazla vremiyor diye bliyorum bende
(17,914 puan) tarafından
Benim kadın doğudaki doktorum istersen verebilirim demişti ne kadarlık süre için demişti inan hiç bilmiyorum ben gerek yok hocam ücretsiz izin alacağım demiştim yaza kadar izin kullandım okullar açıldığında başladım
(330 puan) tarafından
Benim ki de 1 ay daha vereblirim ancak dedi
0 oy
(5,462 puan) tarafından
Çok çok zor hatta imkansız artık heyet raporu. Devlet asla vermez özel de vermez. Çünkü heyet raporları araştırılıyor
(330 puan) tarafından
Hakkatten n3den bu kadar zor hale geldi bu rapor olayı anlamiyorum
(5,462 puan) tarafından
Çünkü insanlar rapor alıp evde oturuyor maaşını da alıyor oh mis, sence çalışan insanlara haksızlık değil mi?
Rapor veren klinikler vardı zamanında. 1 aylık heyet raporuna bugünün parası ile 50 bin tl istiyorlardı. Devlet bu nedenle işi sağlam tutuyor ve soruşturma açıyor.
(330 puan) tarafından
Ahhh maaş umrumda değil şuan için Hakk a gitmek zaten bu durum ama benim sebebim tayin işte
(13,050 puan) tarafından
Filiz kuşum özeller hala veriyor. Benim oğlum 6 aylık olacak inşallah tekrar başlarken. Heyet 1 tane alırım belki eylülde diye düşünüyorum kendi Dr um veririm dedi yani
(5,462 puan) tarafından
Canım Dr un seni tanıdığı için olabilir. Bizim hastane asla vermiyor. Bir hemşire arkadaş çok hasta gelmiş kadıncağız hoca rapor verecek bölümünü arattı ve öyle verdi. Ben hem çalışıp hem okudum Kıbrıs’ta. Sınav zamanı rapor bulamadım, yıllık izinler iptal pandemi dönemi. En son eşim buldu. Öyle sınava girdim :)
0 oy
(94 puan) tarafından
Doğum yaptıran doktorun verebilir heyet raporunu sor istersen.
(330 puan) tarafından
Ekstra 1 ay vreblirim dedi harici veremezmis
(94 puan) tarafından
Biraz ısrar et olmadı canm.
(13,050 puan) tarafından
Canım 4 ayı asla komple raporla kapatamazsın 2 heyet alırsın üst üste en çok o da zorlaman lazım. Süt iznin olacak aileden biri varsa idare etse 2 ay kurtarırsın
(330 puan) tarafından
Aileden kimse yok malesef eşim ücr3tsize çıktı ben hamileyken çalıştım o baktı kızıma ama bu defa öyle bı şansımız yok tayin hakkımı kaybedeblirim
(330 puan) tarafından
Ki zaten 2 kere 45 günlük rapor yazılsa gerisine yıllık izni ekleyip halledeblirim
0 oy
(52 puan) tarafından
Ücretsiz izne çıkabilirsin canım
0 oy
(13,050 puan) tarafından
Nerde yaşadığın önemli ben kendi hastanemden bir adet alacağım kısmetse. Çevredeki özelleri Tek tek gez arama ile söylemezler. Devlet zaten vermez 
(330 puan) tarafından
Küçük bı il 2 tane özel var ikisinin sahibide aynı kişi özelin brini aradım bana bizim verdigimiz devlette geçerli değil dedi bakanlıkta geçerli diyo bakalım ne olacak
(13,050 puan) tarafından
Nasıl geçerli değil sgk anlaşması mı yok ki acaba? Başka yakın şehirlere bak canım para ile veriyo zaten özeller
(330 puan) tarafından
Var ama neden böyle dedi bilmem ilk dogumumu yapan doktorum oraya geçti onunla gidip konuscam olmazsa kzimin tedavisine gttigimiz doktorla konuscam durum bildirir bı rapor yazması da tayin hakkını öne alabliyomus zorlayabildgim kadar zorlayacam bakalim
0 oy
(1,549 puan) tarafından
Heyet almak zor ama.dayi varsa kolay alanlar.oluyor.ama.be alamaistim 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 114 göst.
0 oy
4 cevap 71 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Musmutlu (434 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 73 göst.
0 oy