0 oy
53 göst.
Diğer kategorisinde (519 puan) tarafından
Özelde meme ultrasyonu çektiren varmı. Fiyat aralığı nedir. Ya da en son kaça cektirdiniz .?

3 Cevaplar

0 oy
(1,802 puan) tarafından
700 tl kasım ayında çektirdim 
(519 puan) tarafından
Uygunmus. Kocaeli'nde cektiricem
-Reklam-
0 oy
(2,067 puan) tarafından
Neden çektiriyorsunuz? Ultrason ve memografi farklımi? Çünkü canan Karatay asla cektirmeyin kanser sebebi diyor 
(10,302 puan) tarafından
Ayyyy Allah' aşkına kimse keyfinden çektirmiyo hadi sabah uyandım bugün gidemde bir meme ultrasonu cektirem para beni gidikliyo demiyo kimse. Demekki bir rahatsızlıgi var bir derdi var ki çektiriyor. Meme ultrasonu mamografi çektirmeden de bir teşhis koyulmuyo maalesef.. o Karatay in ne dediği belli değil bir gün a dediğine bir gün b diyo
(519 puan) tarafından
Göğsümde büyüyen bişey var. İyi mi kotumu ona bakicamda.
(2,067 puan) tarafından
Anladım çok geçmiş olsun inşallah kötü birşey yoktur
(519 puan) tarafından
insaAllah
0 oy
(10,302 puan) tarafından
Canım ben de meme ultrasonu çektirdim özelde Perşembe günü çektirdim. 750 TL verdim. Baska bir hastane 1500 istedi başkası da 970 . Hastaneden hastaneye değişiyor ama genel cerrahi uzmanı beğenmedi raporu düzgün yazmamişlar dedi. Ocak ayında devlet hastanesinde cekilcem. Benim her iki göğüste de var kitle birindeki baya büyük ve ağrı yapıyor 1 lira büyüklüğünde dedi ultrason ile bakan doktor 
(519 puan) tarafından
Kocaeli'nde. İstanbul'da kadın cektiren buldum sonunda. Hafta içine randevu aldım. Umarım kötü bisey çıkmaz.
(10,302 puan) tarafından
İnşallah kötü korkulacak bişey çıkmaz
(519 puan) tarafından
Tam olarak nasıl bı işlem yapılacak. ?
(10,302 puan) tarafından
Ultrason cihazı ile koltuk altından başlayıp her iki göğüste görüntüleme yapilcak. Hani gebelikte bebeğe bakiliyo ya öyle düşün
(519 puan) tarafından
Üst kısım kıyafetler komple çıkarılacak mi ?

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 22 göst.
0 oy
1 cevap 53 göst.
0 oy
1 cevap 19 göst.
28 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ayferodemis (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 138 göst.

408,338 soru

12,267,638 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...