0 oy
804 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

???????????

image

32 Cevaplar

0 oy
(73 puan) tarafından
Önce Allah'...

Sonra da 5 ablam var ama içlerinde bir tanesi diğerlerinden daha farklı.  Hemen arar konuşuruz. Yani hem güzel yol gösterir öğüt verir yeri geldi mi bir güzel kızar eder. Ama çok da güzel boşluklarımı doldurur. Üzüntümü giderir. 
tarafından
Çok şanslısın, Rabbim daha da iyi etsin sizi
(73 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun. Sizde ne derdiniz sıkıntınız varsa çok üzmeyin kendinizi. Allah var o yeter hepimize. Ben 7 yıl olacak evliyim evliliğimin başlarında bazı problemler yaşadım ama kimseye demedim içime attım söylediklerim de sadece onlara dedikodu malzemesi olarak kaldı döndüm yüzümü rabbim sana sığınıyorum dedim. Gerçekten samimiyetle söylüyorum, dünya telaşından kurtulduktan sonra su aktı yolunu buldu. Kafama bişey takmadım hep kendime bu da geçecek buda bitecek üzülmeye değmez doye motive ettim
(73 puan) tarafından
Ablamları özellikle bahsettiğim ablamı kendi derdimle üzmek istemedim. Bir gün konuştuk konu konuyu açtı içimi döktüm kızdı bana biz ne güne varız biz niye kardeşiz diye.
-Reklam-
0 oy
(676 puan) tarafından
Yengem var, bütün her şeyimi paylaştığım. Yenge diye hitap ediyorum ama öz ablam gibi. Allah herkesin karşısına öyle birini çıkarsın. 
tarafından
Amin, darısı başıma diyecem ama benim yengelerimin hepsi yılan :D
(676 puan) tarafından
Başka biri çıkar inşallah karşınıza.
tarafından
Amin diyelim
0 oy
(204 puan) tarafından
Eşime gidiyorum onla da tartışsam ancak o dinleyip yol gösteriyor annem asla derdimi anlamaz mesela birşey anlatsam o konu beni çok üzse eşime demek istemesem anneme anlatmak istesem kapat teyzem arıyor mert arıyor o arıyor bu arıyor daha çok canımı sıkar hep aynı şeyler hiç önemsemez onlarda napıyon diye ararlar sürekli annemi demez hiçbir zaman o benim kızım bi arkadaşı komşusu yok ben dinlim derdinin fikir verim ne zaman anlatmak istediysem daha çok üzdü 
tarafından
En azından eşin seni anlıyor, ben de kimse beni anlamıyor sanırım anneler hep aynı. Yapayalnız olmak çok garip oysaki anneler en iyi arkadaş değiller miydi? Benim değil çünkü asla sormaz anlatsam da anlamaz, tuhaf bazen...
(204 puan) tarafından
Umursamıyor onlarla konuşurken ben arasam hiç kapatmaz onları kendi bilir bende ona göre değer verir uzak dururum
tarafından
Annelerin geneli böyle sanırım, boşver sen seni anlayana anlat derdini. Mesela ben duvara anlatıyorum o bile anlamıyor
(204 puan) tarafından
Eşim anlar beni geresini boşverdim
tarafından
En güzeli
0 oy
(191 puan) tarafından
Bu sözü paylaşan bı arkadaşımız olmuştu .....
tarafından
Ben instagramdan buldum :D
0 oy
tarafından
Benim de yok bazen esim sadece 
tarafından
Benim o da yok
0 oy
(1,132 puan) tarafından
Valla artık hissizleştim. Bi 10 dakika ma.la bağlıyorum sonra geçiyor. Hiçbir şey olmamış gibi devam. 

Daha önce yürüyüş yapıp müzik dinlerdim,  yalnız kalırdım. 
tarafından
Ben de öyleyim artık...
(1,132 puan) tarafından
Böyle güzel ama insanın bir hayat gayesi de olmalı diyorum bazen. Üzülmeli,  kizmali , mutlu olmalı ki değerini anlasın yaşadığının. Mesela gülüyorum ama mutluluktan değil,  sadece dişlerim görünüyor gibi bir şey.
Cok şükür ailem , eşim çocuğum sağ salim yanımdalar ama beyin kaldırmıyor artık demek ki.
tarafından
Sen bensin, iyice kafayı yicem gibi duruyor hayırlısı artık
0 oy
(17,759 puan) tarafından
Namaz kılıp dua ederim gidecek yer yok canım hatta dertlesecek güvendiğim arkadaşım bile yok malesef
tarafından
Benimde yok canım, yalnızlık da bir yere kadar iyi aslında
0 oy
(13,585 puan) tarafından
Kendi içime dönüyorum ve "Allah'ım sen biliyorsun diyorum" tek gittiğim yer Rabbim
tarafından
Benimde öyle...
0 oy
(476 puan) tarafından
Sadece Allah ve bebeklerim
tarafından
Kesinlikle
0 oy
(416 puan) tarafından
Eşime çünki hep yanimda bazen tartisiriz ama ikimizde soluğu yine birbirimizde aliriz
tarafından
Ne güzel, çok şanslısın
(416 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(52 puan) tarafından
Allaha sığınıyorm 
tarafından
En güzeli o zaten
0 oy
(1,754 puan) tarafından

Burdan bacım mervenura gidiyorum yada o geliyor sabahlıyoruz kendimize geliyoruz <3 iyimde kötümde hep yanımda kurban olduğum bacım <3

tarafından
Kurban olduğum bacım nasılsın görünmüyorsun ☺❤ mervoşa da selam söyle bacım dün aklıma geldin dedim yazacam sonra unuttum
tarafından
Ne güzel
(1,754 puan) tarafından
Tşk ederim hülyoşum çok zor zamanlardan geçiyorum o yüzden girmiyorum hiç ❤

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 2,840 göst.
26 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde HilalRıdvan (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 395 göst.
0 oy
24 cevap 1,640 göst.
0 oy
5 cevap 84 göst.
28 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Citipiti (3,981 puan) tarafından soruldu

408,526 soru

12,275,251 cevap

37,723 kullanıcı

Kategoriler

...