0 oy
597 göst.
Diğer kategorisinde (1,014 puan) tarafından

Kızlar sizce bu odada neyı degıstırsem evım klasık ama kalabalık geliyor gözüme odam sınırlı ve dar gıbı fonlar koyu gibi 

Temızlık yapacağım masayı kapı tarafına alıyorum ama berjerler fazlalık gıbı geliyor 

image

23 Cevaplar

+2 oy
(511 puan) tarafından
İki büyük koltuk karşılıklı olsa yani masa iki küçük berjer yerine koysan berjer leri de girişteki büyük koltuk yerine koysan daha düzenli durur gibi 
(1,014 puan) tarafından
Öyle denedım ama bor gelen olunca masa açılmıyor sıgılmıyor berberler kapı gırısınde emanet gibi durdu
(511 puan) tarafından
Mutfak masan yoksa mutfakta kullanılan masayı sandalyeyi ben öyle yaptım
(1,014 puan) tarafından
Var çiçeğim malesef
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Oda büyük bence şimdiki aklım olsa 2 koltuk diğerleri boş
(1,014 puan) tarafından
Bende şey düşündüm keşke ımı Berjer alacağıma bor konsol alsaydım en azından tabak koyardım
+1 oy
(748 puan) tarafından
Yeşil fon yerine daha açık tonlu fon kullan bence birde avizeyi değiştir bence böyle ortamı daha güzel aydınlatın bir avize tak 
(1,014 puan) tarafından
Avıze benmde aklımda ama model beceremem varsa bı lınk fon at bana sana zahmet
0 oy
tarafından

Bence tonlar fazla, yeşil fonları ve halıyı değiştirebilirsen daha iyi olabilir gibi. Yeşil fonlar bence gözü yoruyor, berjerler yeşil masa sandalyelerin de yeşil. Fazla olan yeşil rengi gibi canım 

(1,014 puan) tarafından
Öyle mı dersın fon hangi renk olmalı
tarafından
Koyu değil de açık tonlar da olabilir, mesela koltukların krem sanırım o renkte olabilir. Yeşil gibi tonlar fazlalık duruyor
(1,014 puan) tarafından
4 yıl önceki kafam oysa nasıl bunalıyorum
0 oy
(168 puan) tarafından
Berjerlerin yerine masa sığıyorsa oraya al masanın yerine büyük koltuğu koy karşılıklı dursunlar berjerleri de büyük koltuğun yerine koy fonlar boğucu oluyor sade tül daha şık hoş ferah oluyor eğer vazgecebiliyosan fonlardan kurtul berjer ve sandalyeler renkli zaten görsele göre böyle düşündüm ama bende sürekli koltukların eşyaların yerini değiştiririm sıkıldıkça değiştiririm 
(1,014 puan) tarafından
Masamı dedıgın sekılde koyunca oturmaya yer kalmıyor masa da açılmıyor ama fonları çıkarmak mantıklı yada bır arkadaşın dedıgı gıbı açık bır fon almak
0 oy
(5,401 puan) tarafından
Kesinlikle yemek masası fazlalık 
(1,014 puan) tarafından
Bende dıyorum berjer yerine konsol alsaydım
0 oy
(2,019 puan) tarafından
Bence en büyük sıkıntı eşya yeri düzensiz..

İki büyük koltuk karşılıklı olmalı.

Masayı diğer koltuğun yerine getirin..

İmkanınız varsa fon perde daha açık tercih edebilirsiniz 
(1,014 puan) tarafından
Bu dedıgın sekılde oda daha küçük duruyor fon ıcınde çıkarmayı düşünüyorum
(2,019 puan) tarafından
Bilemiyorum böyle daha küçük durmuş bence..
Öyle bir tık  küçük ise düzenli olması daha önemli bence
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Masa tarafındaki fonları çıkarsan nasil durur, denedin mi hiç? Eğer perdelerin kendinden desenli olsaydı fonları komple çıkarırdın çünkü çok etkiliyor oda daha büyümüş ve ferahlamis gibi oluyor. Halin düz deseniz olursa daha iyi olur. Masanın üstüne de beyaz bir örtü at. Beyaz renk odayı hem daha ferah hem de daha büyük gösteriyor. 
(1,014 puan) tarafından
Masayı beyaz bogmaz mı ahşap tonu ya fonları çıkarmak bence de mantıklı
0 oy
(1,769 puan) tarafından
Sandalyeler ve perdelerin ayni renk olmasi kotu olmus cnm. Onlari da sade tut bence guzel olur
(1,014 puan) tarafından
Fonları komple çıkarayım o vakitte
0 oy
(5,171 puan) tarafından
Fonları çıkar,kullanma, sade Beyaz tül kalsın daha ferah okur evin
(1,014 puan) tarafından
Aynı fıkırdeyım
0 oy
(77 puan) tarafından
Fonları çıkar aşırı derecede boğuk hava veriyor 
(1,014 puan) tarafından
Öyle yapacağım asko
0 oy
(883 puan) tarafından
Fonları değiştirip sandalye ve berjerlere kılıf takarsanız olur bence. Yeşil önünde yeşil kalabalik durmuş. Tablo da bana alakasız geldi. Bir de yemek masasıyla berjerlerin yerini değiştirseniz sığar mı? Üçe bölünmüş gibi oda. 
(1,014 puan) tarafından
Tablo değil o bebegım kuran yazıyor koyacak yer bulamadım zaten oraya astı esım  . Çok gelen giden olduğu ıcım yemek masam o köşe de açılmıyor ve normal şartlarda da sığınmıyor fonları da komple çıkartmak istiyorum
(883 puan) tarafından
Anlayamadım fotodan canım. O zaman fonları çıkarsan, sandalyeyle berjerlere kılıf taksan sadece renk değişikliği bile ferahlatacak inan. Bir de çiçek ekleyebilirsen güzel olur
0 oy
(1,288 puan) tarafından
masada kac kisi oturuyor barjerlerin oaraya masa 4 sandalye koy masaya yer acmak icin buyuk k9ltugu biraz kapiya dogru cek masanin yerinede buyuk koltugu koy karsililkli bakissinlar barjerleride ortadan yok et basks odaya at fon perdelerini kaldir güneslikle tül kalsa daha iyi olur bence
(1,014 puan) tarafından
Masa da 6 ıla 8 kışı olarak degısebılıyot sureklı kullanılan birsey fonları da cıkaracagım
0 oy
(13,568 puan) tarafından
Çok misafir geliyor mu yemek masasını çok açıyor musun berjerlerin olduğu yere masayı koy fon perdeleri de tamamen çıkar canım farklı punch kırlentlerle odanın havası tamamen değişir
(1,014 puan) tarafından
Geliyor maalesef cıcegım fonları cıkaracagım
0 oy
(1,102 puan) tarafından
Sol taraftaki 3lu koltuk ile masanın yerini değiştir perde önünde koltuk dursun en başta orada hata var masayı odanın en geniş yerine koymuşsun.birde fonlarin rengi koyu canım ya direk cikarabilirsin bence odada zaten renkli berjer ve sandalyeler var 
(1,014 puan) tarafından
Masayı sadece kapı yanıma alabılıyorum dıger türlü yöne dar oluyor
0 oy
(5,961 puan) tarafından
Çok değişik bir salon yapmışlar aslnda eşyalar in çok şik benimde byle berjer deki ara keşke düz olsaymi duvar ama buyik olanlar karşılıklı olsa olmazmi masa sığmıyormu o berjerlerin yerine bnimde buyik çekyat yeşil küçükleri bordo masamda kahve rengi fon perdelerimizse aynı:):) 
(1,014 puan) tarafından
Salon dedıgın gobı balkon gırısınde kolon olmasa dırek bolerım ama kolon var
(5,961 puan) tarafından
Hee orda balkonmu var bnmde balkon var ama byle ara degl pencere var iki tane tuz senin braz dar yapmislar bizdede çok kolon var valaha
(1,014 puan) tarafından
Ah Asko bu bılsen
0 oy
(795 puan) tarafından
Canım kanepeleri karşılıklı koy yani büyük kanepe min birini masa bin yerine koyacaksın karşılıklı olacak teklileride çevirdigin büyük kanepenin yerine koyacaksın masayı tekli koltukların ysdins koyacaksin fonları da çıkar tek tül kalsın mis gibi olur
0 oy
(909 puan) tarafından
Teklileri başka oda varsa koyabileceğiniz oraya koyun isterseniz benimde şimdiki evim küçük baktım odayı küçültüyorlar çocuk odasına koydum birini birini de cam balkona sığdırdım oda çok ferahlıyor 
0 oy
(13,559 puan) tarafından
O berjel sıkıntısı bende de var ya senin salon gene büyükmüş.

Sağdaki 3 lu kanepeye masanın yerini değiştirsen nasıl olur acaba 
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Bence gayet ferah hersey yerli yerinde duruyor.

Ha sen değişiklik olsun diyorsan o ayrı ama güzel duruyor ben begendim.Yesilden sıkıldıysan imkan varsa fonu krem yaparsın yoksa fonu çıkar illa ki birsey yapacağım diyorsan 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 161 göst.
0 oy
16 cevap 272 göst.
0 oy
5 cevap 154 göst.
9 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,516 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 139 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hemdemm (116 puan) tarafından soruldu

408,338 soru