0 oy
273 göst.
Diğer kategorisinde (666 puan) tarafından

İki çocuğum var. Her sabah ikisi de burnu tıkalı uyanıyor. Hele küçük olan bayağı tıkanıyor. Gün içinde öyle bir şey yok. Peteğin içine su koyuyoruz ama ne fayda. Başka ne yapıcam aklıma bir şey de gelmiyor. Bunu gördüm şimdi bundan memnjn olan var mı? Veya başka çözümü olan? 

image

8 Cevaplar

+1 oy
(4,173 puan) tarafından
Evin nem oranı mi düşük kontrol ettiniz mi belki nem idealdir evde basit nem ölçerli bir termometre kullanmanız iyi olur.

Çocuklar alerjik bünyeli olabilir.Ev tozu akar gibi.Mesela yun yorgan battaniye döşek  yada pamuk yorgan yastık vs sadece bunlar bile yapıyor olabilir çünkü gece demişsiniz.Ev aynı ev havalandırma ksimi zaten yapıyorsunuzdur ve ısıtma deseniz çocuklu ev genelde standart ısıda tutulmaya çalışıyor 
-Reklam-
0 oy
(630 puan) tarafından
Uyudukları odada çamaşır asabilirsiniz. Tabi bütün ıslak çamaşırlar değil, bir kaç tane. 
(630 puan) tarafından
Ben petek üstüne atıyorum.
(286 puan) tarafından
Deterjan kokusu çok zararlı ama ben havlu ıslatıp koyuyorum
(630 puan) tarafından
Benim kullandığım deterjan renksiz, koruyucu madde yok ve kokusuz.
(348 puan) tarafından
İsmi ne cnm
(630 puan) tarafından
Benimki yurtdışı markası, Türkiye de yok. Ama antialerjik olan deterjanlar da var Tr de bakmak lazım.
0 oy
(1,729 puan) tarafından
Petek üstüne ıslak havlu koyabilirsin ama buhar makinesi alman daha iyi etki eder
0 oy
(725 puan) tarafından
Canım eğer mikrop varsa yani hastalarsa daha çok hastalık yayılır nemde hastalık dönemleri kullanma. Onun harici bende a 101 den almistim markası kiwiydi ama galiba. Kızım düşürdü kırıldı dışındaki attık ama tıkalı burunlar için sabah iyi oluyor ağızları da kuru kalkıyorlar çünkü. Bende hep ağzımdan nefes alırım odada geceleri kısa süre çalıştırıp öyle yatıyodum 
0 oy
(132 puan) tarafından

image

evimde kiwi ve bu buhar makinesi var vazgeçemiyorum. Ama iltihaplı romatizma oldum. Fazla nemden. Benim burnumda konka oluştu fazla koku kullanmaktan nane ve lavanta yagı orman yağmuru kokusu kullanıyorum 3 aydırda burnumda cıkan konkalarla ugrasıyorum. Hamileyim beni koku pert etti cnm aynı zamanda eczaneden alıyorum yagları o halde bana ters etki etti. 
(4,173 puan) tarafından
Streimar Alerji stop diye bir ürün var sana onu tavsiye ederim bir bak istersen deniz suyu hyaluron içerikli hamile v3 3 yaş üstü kullanılıyor.Kizimda kullanmaya başladım alerjik rinittem burun konkalari sisiyor
(4,173 puan) tarafından
Dogum sonrasına kbb git yakıyorlar yıllarca rahat ediyorsun.esim ve bende vardı biz yaptırdık agrisi acisi yok yarım saatte çıkıp evine geliyorsun sprey kullanıyorsun.
(132 puan) tarafından
Gittim cnm kulak burun boğaz korzitonlu burun spreyi yazdı mejburarlerset yazdı elimden gelfince kullanmıyorum.  Ama nefeste alamıyorum şişiyor  yakacak dr insallahsizde durum be suan gectimi tam
(132 puan) tarafından
Cnm o  sprey den var cok tuzlu kusuyorum kullanınca
(4,173 puan) tarafından
Bende ve esimdw hiç burun tıkanıklığı olmuyor artık bizde ise yaradı risonelden kurtulduk
0 oy
(1,497 puan) tarafından
Ben başka bir markada nemlendirici cihaz kullanıyorum oğlum astım olduğu için doğalgaz açıkken iyi oluyor boğaz ve burun kuruluğu olmuyor fiyatı iyiymiş biz geçen sene farklı bir markayı 900 tlye almıştık aromatik yağlar kullanamıyoruz astım olduğu için nane yağı falan kullanabilirsin bunda
0 oy
(2,451 puan) tarafından
Tuz lambası işe yaramaz mi ? Bizim de burun tıkanıklığı sorunumuz var
(666 puan) tarafından
O nasıl oluyor bilmiyorum ki ya
(2,451 puan) tarafından
Chrome a tuz lamba yazın çıkar
0 oy
(1,037 puan) tarafından

Knka bu farklı mı bilmiyorum ama biz bundan almıştık iliki şekilde birini salona koyuyoruz birini yatak odasına baya faydasını görüyoruz özellikle kışın sürekli açık bizde internetten herhangi bi yerden buldum bunu 

image

İlgili bir soru bulunamadı

408,339 soru

12,267,608 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...