0 oy
124 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5 puan) tarafından
Normalde  ayın 10.da 15 de oluyorum  sibelium  ilaç yedim o mu yaptı  bilmiyorum ama   ilaç da adet düzensizlik  yapıyor mus ben gebelik testi aldım bi çizgi çıktı kan testi.  Verdim 0.6 çıktı   inş yoktur cocuk istemiyorum çünkü daha çocuklarım küçük  ilişki derseniz içine bos**a falan olmadı 

4 Cevaplar

0 oy
(39 puan) tarafından
Hayir gebelik yok gebelik olması için 100 üstünde olması lazım 500 filan 
(342 puan) tarafından
Gebelik olması için 5 üstü olması lazım ben 84 ile gebe olduğunu öğrendim arkadaşım 18 ile öğrendi illa 100 olması gerekmiyor
(39 puan) tarafından
O 80 değil 800 dür onunki 0 çıkmış yani hamile değil
(342 puan) tarafından
84 canım benim int araştırabilirsin 5 üstü gebelik ihtimali var 25 üstü gebe sayılıyor onunki değil zaten 0. Çıkmış
(153 puan) tarafından
Canımlar arkadas kimyasal gebelik falan bunları düşünerek 500 filan demiştir çünkü ebeler de öyle söylüyo ya ❤️❤️
(342 puan) tarafından
Öyle olabilir bilemem ama şimdi 500 altı çıkan biri kendini gebe değil olarak görecek araştırıp bakmak lazım
(153 puan) tarafından
Doğru canım ama boşver bazen boşuna uğraşır insan doğruyu anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor gelebilir
Ne gerek var şimdi o öyle dicek sen öyle uzayıp gidicek bu iş
❤️❤️❤️❤️
(5 puan) tarafından
Çok  sagolun  canlar bi tik daha iyi geldi  mesajlariniz  bana peki adetim geçti kacgun sonra olmasam tehlikeli
(342 puan) tarafından
Aynen öyle yaa
(153 puan) tarafından
Canım açıkcasi çok bir bilgim yok ama duydugum ve yaşadığım kadarıyla bir hafta on gün önce veya sonra olmakta bir sakınca yok ama içinde bir şüphe varsa alır bir randevu gidersin
Altı üstü bir adet söktürücü verir Dr
Birçok kadının yaşadığı bir durum bu çünkü hiiic aklına takma çünkü stres adeti etkileyen en büyük faktör
(5 puan) tarafından
Anladım canım peki adet söktürücü  normal eczane verir mi recetesz
(153 puan) tarafından
Dr un muane edip vermesi en doğru olan şey canım önce rahimi ve yumurtalıkları bir kontrol eder daha sonra verir
-Reklam-
0 oy
(342 puan) tarafından
0.6 çıkmış gebe değilsin 5 üstü olması gerekiyor du
(5 puan) tarafından
Canım 5 ustu nasıl simdi benim dediğim 0.6 ya 5 üstü nasil oluyor bilmiyorum söyler misiniz
(342 puan) tarafından
Şimdi canım senin 0.6 çıkmış yani 0 demek gebe olman için 5 ve üstü olması lazımdı gebe değilsin istemiyor mussun zaten iyi olmuş galiba
(5 puan) tarafından
Aynen canım tamam çok teşekkür ederim
0 oy
(325 puan) tarafından
Yok canım benim
(5 puan) tarafından
Ay insllh canm
0 oy
(758 puan) tarafından
Ekran görüntüsü atabilir misin canım 
(5 puan) tarafından
Özelden atsam olurmu