0 oy
81 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar kimyasal gebelik sonrası ne zaman Regl oldunuz gecikme yaşadınız mı korunmadik bu ay da gebelik istediğim için reglim normaline göre gecikti test yaptım çıkmadı deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Yanlış hatırlamıyorsam düşük kanaması bittikten bir ay sonra olmuştum regl canım, stres yapma akışına bırak 

tarafından
Bilmiyorum cnm ya kendimi çok sıkıyorum rahatlatmam lazim da bakalım Rabb'im büyüktür sağol canım
-Reklam-
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Değişiyor canım biraz akışına bırak normal adet gunen dönmüştü benimde biraz daha bekle çok gecikmen olursa tekrar test yaparsın 
tarafından
Öyle yaparım bakalım ne olacak geçen ay gibi sürekli uyku halim oluyor iştahım çok açık bakalım ne olcak inşallah bı mucize nasip efer rabbim
(3,603 puan) tarafından
Amin canım bende iki hafta önce kürtaj oldum kimyasaldan 5 ay sonra hamile kaldım bebeğimin kalbi durdu 3 aylıkken aldılar bizde istiyoruz ama nasip Allah Hayırlısını versin
tarafından
Geçmiş olsun canım bnde ilk gebeligim boş gebelik ve kürtajla sonlandı sonra doktorlar pko olduğunu söyledi 3 sene çocuğum olmadı sonra birgün Rabb'im in izniyle oğluma hamile kaldım oğlum şuan 6 yaşında kurban bayramından bu yana deniyoruz geçen ay dr klomen verdi hamile kalmıştım fakat kimyasal gebelik oldu şuan kimyasalın etkisi olabilir gecikmede ama inşallah sağlıklı bir gebelik olur
(3,603 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(5,169 puan) tarafından
Eylülde düşük yaptım Ekim'de adet oldum Kasım'da hamile olduğumu öğrendim 
tarafından
Maşallah rabbim bağışlasın canım inşallah benimde sağlıklı bir gebeliğim olur
(5,169 puan) tarafından
Amin inşallah benim bir düsuk oldu kan uyuşmazlığı yüzünden o yüzden ara vermedim sonra kızım oldu  çok şükür cnm
tarafından
Maşallah cnm benim bir boş gebelikten 3 sene sonra oğlum oldu şuan 6 yaşında ikincisini kurban bayramından bu yana deniyoruz geçen ay Dr klomen verdi hamile kalmıştım fakat kimyasal oldu inşallah şuan hamileyimdir rabbim yeniden nasip etsin inşallah
(5,169 puan) tarafından
Amin inşallah stres yapma cnm ben çok etmiştim  çok şükür bir evladın var artık ne zaman olduysa
tarafından
Hamdolsun rabbim evladima sağlık sihat versin sadece beklemek insanı yoruyor canım ya yoksa binlerce kez hamdolsun çok istiyorum yalan yok Allah en iyisini bilir yinede
(5,169 puan) tarafından
Olur cnm merak etme
0 oy
(582 puan) tarafından
Ben hiç regl olmadım hamile kaldım 
tarafından
Maşallah inşallah bnde hamileyimdir bakalım biraz daha beklicem sonuç ne olacak bakalım
(582 puan) tarafından
Kimyasal dan sonra gebe kalma ihtimali yüksek oluyormuş doktor istiyorsanız ara vermeyin demişti hemen olmuştu. Kızım şimdi 4 yaşına giricek nerdeyse çok şükür :) hayırlısı ile Allah sana da nasıl etsin inşallah
tarafından
Evet banada korunma dedi ama benim kilo problemimden dolayı geç hamile kalıyorum yada yumurtlama olmuyor tabi herşey Rabbimin elinde benim yüzümude yeniden güldürsün inşallah rabbim evlat bekleyen her kuluna nasıl etsib
0 oy
(239 puan) tarafından
Benim1 Haziran'da kimyasalım sonlanmıstı. 30 Haziran'da testim pozitif çıktı canım. Kaç gün geçti seninki? 
tarafından
Cnm normale göre 3 4 gün kanama bı hayli uzun sürmüştü dengesi bozulmuş olabilir düzelene kadar
0 oy
(1,222 puan) tarafından
Valla ben kimyasal gebelik yaşadım ertesi ay hamile kaldım hiç regli olmadan belli olmaz canım kan testi ver benim kanda da 39.5 çıkmıştı bhcg o yüzden bekle birkaç gün daha 
tarafından
Allah büyük elbette canım bklerim ama bakalım
0 oy
(17,743 puan) tarafından
Adetim 3 gün gecikmisti kan verdim 31 çıktı tamda o gün adet oldum canm ama normal adetimden 1 gün daha fazla sürdü. 
tarafından
Benim bı hayli uzadı lekelerle falan 15 gün kadar öyle geçti şimdi bir sonraki adet dönemindeyim oda gelmedi bakalım artik
0 oy
(4,246 puan) tarafından
10 gün gecikmeden sonra adet olmuştum
tarafından
Anladım cnm sağolasin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 155 göst.
0 oy
2 cevap 119 göst.
29 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kimenebenden (149 puan) tarafından soruldu
0 oy