+2 oy
375 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,296 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız bittimi işler icildimi kahveler neler yapıyorsunuz 

Bugün çok mutluyum 3 4 gündür eşimi düdüklü tencere için ikna etmeye çalışıyorum kesinlikle evde istemiyorum dedi bende kapattım konuyu bu sabah uyandik kapıdan yol ediyordum ara mağazayı aldıklarına eklesinler dedi ve çok mutlu oldum 

Az önce mağaza ile görüştüm bi kaç güne abi annesine gelecekmis benim ürünleride getirecek mis bana yetişmez büyük ihtimalle ama doğurup eve geldiğimde ürünlerim gelmiş olur 

Bugün hiç işim Yok yemeğim var Keyif günü bugün 

Bugün tak 38 haftalik olduk Son 2 gün kaldı Rabbimin izniyle inşallah ♥️ ☺️ 

image

image

10 Cevaplar

0 oy
(13,559 puan) tarafından

Maşallah canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. 

Bende işleri bitirdim. Esim uyudu biraz bende oturdum kızla oynuyorum :)

(4,296 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun cnm
-Reklam-
0 oy
(1,497 puan) tarafından
Aleyküm selam canım sağlıkla kulağına al evladını düdüklüden bende korkardım ama şimdi alıştım onsuz yapamıyorum bende bugün çocuklari tiyatroya götürcem dışarda yedircem o yüzden ne yemek ne iş yapmadım hiçbişey
(4,296 puan) tarafından
Bende hiç kullanmadım ama bakalım istiyorum
(13,559 puan) tarafından
Yeni nesil dudukluler eskisi gibi değil canım korkmayın içindeki hava tamamen bosalmadan kapağını açmıyor bile
(4,296 puan) tarafından
Korkunun ecele faydası yok inşallah kazasız kullanmayı öğrenirim
(1,497 puan) tarafından
Benimki karacanın düğmeli kapaklı olanı çok memnunum valla elim ayağım gibi oldu önceden çok korkardım şimdi korkmadan kullanıyorum
(4,296 puan) tarafından
Bak bende bunu aldım resim yukleyim markadan hiç anlamam kıza yazdım resim yolladı tamm dedim 2 tenceresi var kolay kolay patlmaz mis emniyeti mi ne varmış
(4,296 puan) tarafından
Resim ekledim
(13,559 puan) tarafından
Benimkide Karaca'nın. Karaca olması dışında memnunum  :)
Şimdikiler böyle canım içinde hava varsa açılmıyor kolay kolay
(4,296 puan) tarafından
Evet çalışan bayanda öyle dedi o kadar doğum yaptım o kadar ameliyat oldum hiç birinde önemsemedim ama bunda çok tırsıyorum bakıyorum işimi ne kolaylaştırır sa alıyorum eşim dalga geçiyor bi çocuk doguracan ocağıma incir ağacı diktin diye :)) şimdiye kadar hiç düdüklü niyetine girmemistim düşün ne kadar tırsıyorum
(13,559 puan) tarafından
Korkma canım allahin izniyle bisi olmaz benim düdüklü 6 senelik bak maşallahı var iç lastik bile eskimedi.  Sadece uzun ömürlü kullanmak için lastiğini makineye atma deforme olmasin
0 oy
(11,435 puan) tarafından

Daha yeni kahvaltı ediyorum başlamadım ki bitsin:D

(4,296 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm
0 oy
(2,168 puan) tarafından
Aleyküm selam canım dişim ağrıyor diş etim yanağım aşırı şişmiş durumda canımdan can kopuyor sanki ☹️ üstelik bugün doğum günüm hiç keyfim yok afiyet olsun canım sana ☹️
(4,296 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm
0 oy
(4,721 puan) tarafından

Aleyküm selam canım 

Hayırlı olsun şimdiden soğumadan bırsey kalmadı hadı bakalım hayırlısı ile haberlerini beklicez ☺
Benimde işlerım çoktan bitti eşimi bekliyorum kaynanamlara götürcek bizi bugün akşama kadar ordayız ☺
(4,296 puan) tarafından
İnşallah anlaşa biliyorsunuzdur yoksa akşama kadar gün zehir olur
(4,721 puan) tarafından
Yok canım anlaşıyoruz şükür oradayım şu an sağolsun bizim için bazlama yapmış ☺
(4,296 puan) tarafından
Maşallah bende gelimmi
(4,721 puan) tarafından
Gel canım gel☺
0 oy
(3,791 puan) tarafından

masaAllah yolun sonuna geldin demek <3 sen çok güçlü kadın ve çok güçlü bir annesin seni çok seviyorum ve örnek alıyorum hep kendime <3 hep böyle güçlü dimdik dur <3 bende eşim kahvaltı yaptı yattı gece gitcek halıları kaldırmadan süpürdüm kedi var malum 2 günde bir istiyor :D şimdi bir keyif kahvesi iccem sonra mercimek köftesi istedi kız öğlene onu koycam :D 

Akşam menüsü de 

Menemen 

Sarımsaklı yoğurtlu makarna 

Çok şükür bu günlerimize :)

(4,296 puan) tarafından
Çok şükür geldik canim

Çok teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️ sende seviliyorsun inan

Ellerine sağlık bol bereketli olsun inşallah
(3,791 puan) tarafından
İnanıyorum Canım beni burda samimi olarak sevenler var ♥️ konuşmanın sıcaklığından belli sende onlardan birisin ♥️
(4,296 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm ♥️♥️♥️♥️
0 oy
(1,729 puan) tarafından
Misafirlerim gelecek onları bekliyorum masaya ikramliklari hazirladim oturuyorum erken mi hazırladım acaba 
(4,296 puan) tarafından
Gelmiştirler inşallah
(1,729 puan) tarafından
Geldiler canım gittiler bile :)
0 oy
(7,431 puan) tarafından

image

afiyet olsun cnm 
(4,296 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun sanada afiyet olsun
0 oy
(77 puan) tarafından
Maşallah cnm güle güle kullan Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 
(4,296 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun
0 oy
(52 puan) tarafından
Güle güle kullan canm 
(4,296 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 478 göst.
30 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,296 puan) tarafından soruldu
+2 oy
19 cevap 502 göst.
19 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,296 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 555 göst.
10 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,296 puan) tarafından soruldu
+3 oy
25 cevap 536 göst.
2 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,296 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,607 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler

...