0 oy
44 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (908 puan) tarafından
Merhaba kızlar, oğlum 4 yaşında ondan önce 2 tane düşüğum ve bı kimyasal gebeligim oldu, kan sulandirici iğne hap kullaniyorum 8 haftalik hamileyim. Kalp atışlarını tam duyamasamda Dr gösterdi inip kaltiginin kalbini, küçük olduğu için duyulmuyor şuanda dedi, kendi Dr gidemedim daha kalp atışlarını duymak için .

Ama ben sürekli kötü rüyalar görüyorum hastane de olduğumu yada bebegimin sağlığının kötü olmasıyla ilgili, bunun anlamı ne acaba kızlar benim içimi ferahlatirmisiniz 

2 Cevaplar

0 oy
(1,396 puan) tarafından
Çok normal bir durum annesiniz endiselisiniz durumun bilinçaltıniza bu şekilde yansıması normal bir şeye yormayın. Saglikliymis bebeğiniz dua edin ayetel kursi okuyup karniniza sürün elinizi. Benzer donemler ben de yaşadım böyle yaptığımda psikolojimi çok rahatlatirdi
(908 puan) tarafından
Sağolun Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(339 puan) tarafından
Daha önceden yaşadığın düşükler sebebi.ne kadar atlatmış gibi düşünsende beyin unutmuyor.bana da oluyordu hep düşük yaptığımı görüyordum.ne zamanki stresten uzaklaştım rüyalarda durdu.inşallah sende rahatlarsın.Rabbim sağ salim doğurmayı nasip etsin inşallah 
(908 puan) tarafından
Stresten nasıl uzaklaşcam bilmiyorum, amin inşallah Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 18 göst.
+1 oy
15 cevap 222 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (3,375 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Zeyneparslan (944 puan) tarafından soruldu

409,027 soru