0 oy
274 göst.
Diğer kategorisinde (49 puan) tarafından

Dün o kdar kötü bir gündü ki böbreklerinde şişliği anlamak için bir film çekildk film öncesi mesanesine sonda takılıp sondadan ilaç verildi ama o kdar zor geçti ki takması yapması eşim girdi ben kapıda oğlumun çığkıklarını ağlamalarını duyup elimden hiçbirşey gelmemesi çok zor du okdr ağladm ki gebeyim diye girmedm de böbrekleri sıkıntılı baya skntılı sebebini arıyolar ama yavrum bugunde acıyo diye çiş yapmıyo yavruma dua edermsnz cok üzüluyorum kalıcı bir sağlığı olsun çok dardaym:(

18 Cevaplar

+1 oy
(19,483 puan) tarafından
Allah'ım sifalar versin yavrucuga tez zamanda 
(49 puan) tarafından
Amin inşAllah
-Reklam-
0 oy
(1,308 puan) tarafından

Allahtan şifa diliyorum kuzucuğa, geçsin gitsin inşallah.Anneyiz tökezlesekte,ayağa kalkmalıyız.Biliyorum sizde çok güçlüsünüz,neler geçmediki öyle düşünün buda geçecektir.

0 oy
(320 puan) tarafından
Rabbım şifa versin dermansız dert vermesin tez zamanda sağlığına kavuşsun İnşallah
0 oy
(278 puan) tarafından
İlk başta nasıl anladın ki canım böbreklerine sıkıntı olduğunu ve şu an kaç aylık
0 oy
(5,751 puan) tarafından
Rabb'im şafi ismi hürmetine şifa nasip etsin inşallah.
0 oy
(639 puan) tarafından
Rabbim şifalar versin canım 
0 oy
(469 puan) tarafından
Allah'ım acil şifalar versin inşallah çok geçmiş olsun 
0 oy
(779 puan) tarafından
Rabb'im yavruna şifa versin inşallah 
0 oy
(236 puan) tarafından
Yüce Mevlam Şafi ismiyle şifa versin Hem ona hem de Şifa bekleyen tüm hastalara Rabbim sana bağışlasın kimseyi anasından anasını da evladından ayırmasın
0 oy
(748 puan) tarafından
Rabbim acil şifalar versin inşallah 
0 oy
(3,329 puan) tarafından
Rabbim şifa versin canım inşallah:(
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah 
0 oy
(556 puan) tarafından
Seni cok iyi anlıyorum bizde az dolaşmadık nefroloji koridorlarında Rabbim yavruna şifa versin canım 
0 oy
(3,119 puan) tarafından
Rabbim şifalar versin benim kızımda aynı sorunlar vardı böbrek reflüsü olduğu ortaya çıktı iki tane ufak çaplı ameliyat oldu 9 sene önce sağlığına kavuştu üzülme derdi veren Rabbim dermânı da verir
0 oy
(94 puan) tarafından
Allahım tez zamanda şifa versin acılarını dindirsin dilerim Rabbim hiç bir çocuğa hastalık vermesin :(
0 oy
(14,613 puan) tarafından
Rabbim Şafii ismi ile acil şifalar versin 
0 oy
(2,322 puan) tarafından
Rabbim şifa versin canım hepsi geçecek inşallah 
0 oy
(1,729 puan) tarafından
Allah'ım tez zamanda şifa versin oğlunuza. Çok üzüldüm kıyamam geçecek bugünler inşaallah 

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 140 göst.
0 oy
8 cevap 118 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraay (691 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 239 göst.

408,338 soru

12,267,563 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler