0 oy
39 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (117 puan) tarafından
Kızlar Perşembe gününden beri bir kırgınlık vardı dünden beri de öksürükten gozunu açamıyor oğlum geceleri asla uyuyamiyor sürekli ağlıyor oksurdukce daha cok ağlıyor acile götürdük bugün üst solunum yolu enfeksiyonu dendi antibiyotik verildi emmesi hic olmazsa mutlaka gelin sıvı takviyesi yapalım denildi ama oğlum 2 gündür cok cok az emiyor bi göğsümu bosaltamiyor bile göğüslerim sertlesti artık emmediginden az az emiyor bi anda ağlamaya başlıyor bi daha da memeyi almıyor emzikle sakinlesiyor hasta olduğu icin mi emmek istemiyor komple emmeyi bırakabilir mi hastalıktan dolayı cok üzülüyorum böyle oldukca

2 Cevaplar

0 oy
(182 puan) tarafından
Bebekler grip olduklarında bu şekilde yapabilirler canım çok normal 

Burnu tıkalıysa açmaya çalış çünkü demek ki onu rahatsız eden en büyük şey kuvvet ve ihtimal burnunun tıkalı oluşturur canım 

Okuduğum bir yazıda bebeklerin 1 yaşından itibaren ağızlarından nefes aldığı yazıyordu Bu yüzden burnun açık olması önem taşıyomuş

Onun dışında göğsünde zorlanıyorsa eğer sağıp biberonla besleyebilirsin bir süre 

Antibiyotikler genellikle 3 gün sonra etki etmeye başlıyor 

Benimki de şu anda antibiyotik ve yanında 3 tane daha ilaç kullanıyor burnu tıkalı 15 gündür falan idrarda enfeksiyon çıktı büyük ihtimalle kanda da vardır benimki de 7 aylık çok geçmiş olsun canım ❤️
(117 puan) tarafından
Sürekli açmaya çalışıyorum canım ama hemen geri tıkanıyor muhtemelen. Biberon var ama ona alışıp komple bırakırsa diye de korkuyorum ondan veremiyorum. Çok teşekkür ederim canım size de çok geçmiş olsun
(182 puan) tarafından
Sorma canım ya gerçekten o burun bir türlü açılmıyor ne yaparsam yapayım artık almadığımız marka burun damlası kalmadı desem inanır mısın

Korkma biberonla hiçbir şey olmaz karnını doyur azıcık da göğsünü verirsin maksat unutmasın yani
-Reklam-
0 oy
(1,627 puan) tarafından
Canım aynı şeyi yaşadım bende sıksık burnunu aç sürekli meme teklif et ilaçlarını düzenli ver 3 4 güne kendine gelmeye başlar burnunu sürekli ama sürekli kontrol et aç çünkü burnu tıkalı olan bebek ememez burnu açık emerken birden ağlayıp uzaklaşıyorsa mutlaka burnu dolmuştur temizleyip tekrar memeyi teklif et 
(117 puan) tarafından
Peki canım çok teşekkürler cevap icin
(1,627 puan) tarafından
Rica ederim umarım bir an önce iyileşir yavrucak

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 175 göst.
0 oy
1 cevap 66 göst.
6 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tinkirbelll (1,120 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 50 göst.
0 oy
3 cevap 90 göst.
6 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,006 soru

12,327,378 cevap

39,131 kullanıcı

Kategoriler

...