0 oy
478 göst.
Diğer kategorisinde (228 puan) tarafından
Birden aklima bi dusunce girdi biz kimiz insan nedir niye oldukvs,artik bu beynimden cikmiyor atamiyorum 2 kucuk cocugum var onlar icin ayaktayim gülemiyorum enerjim hic yok etrafimda bikac kisi büyü veya nazar olabikir dedi bana dua edermisiniz atlatayim bu ruh halini ,hersey normalken biri sanki diyo biz kimiz niye bu dünya oldu olmasa ne olirdu  randevu aldim norolojiye beyinle alakali olabikir belki :(

8 Cevaplar

+3 oy
(4,720 puan) tarafından
Başın ağrımıyor ki yada beyninde Timor veya başka bir şey olsa biz kimiz diye sogulatmaz.

Pskiloğa gitmelisin idrak etmelisin artık şunu linç değil ama kaçıncı post artık git şu pskiloğa sende rahatla bizde 
(228 puan) tarafından
Basim agriyor canim gece hic durmadan arkasi agriyo
(4,720 puan) tarafından
Tamam düşüncelerdendir o stresten kaygıdan
(228 puan) tarafından
Ztn bu ara cok cok stres yaptim oda galiba beni cok etkiledi
-Reklam-
+2 oy
(17,743 puan) tarafından
Lohusayken bende böyle olmustum canm hayata adapte olamıyordum 1aya yakın sürmüştü sana iyi gelen şeyleri en iyi sen bilirsin onlari yap emin ol geçecektir. 
(228 puan) tarafından
Demekki herkesde olabilecek bişey bu canim ,sagol güzel dileklerin icin
(17,743 puan) tarafından
İbadet et canım ben öyle atlattım en çok da inşirah suresi oku
+2 oy
(717 puan) tarafından
Canım bu kaçıncı postun bunla ilgili bunun çözümü psikolojik muayne başka yolu yok
(228 puan) tarafından
Gidecegim canim
+2 oy
(4,181 puan) tarafından
Bu sorularda birsey yok felsefe denir buna biraz kitap okuyup internetten araştırma felsefi yayınlar vs Sorularına cevap bulabilirsin aynı buraya sorduğun gibi hiç olmadı chatgpt indir yapay zekadan faydalan sohbet bile edersin onunla...

Sorun söylemediğin  başka birsey mi acaba
(228 puan) tarafından
O dedigin ucretlimi canim ,benim dayilarim felsefeci zateb surekli konusuyoruz
(4,181 puan) tarafından
Ücretsiz gunluk limit dolunca saativar bekliyorsun tekrar ücretsiz devam ediyorsun.
(4,181 puan) tarafından
Bu arada surekli onlarla konuşuyorsan aklına durduk yere gelmiyor kafana takiliyor araştırmak yerine öyle duruyorsun
+2 oy
(1,077 puan) tarafından
Ben sana yazdım senin tek problemin demirinin düşük olması . Derdin ne psikolojik nede nörolojik. 
(228 puan) tarafından
İnsallah canim dedigin gibidir
+1 oy
(4,306 puan) tarafından

Psikiyatriye gidin nöroloji buna birşey yapmaz oda seni psikiyatri ye gönderir 

(228 puan) tarafından
Randevu bulabilsem gitcem cnm ama olmadsa ayni gun ozele geceyim
(12,616 puan) tarafından
bunu diyecektim bende. nöroloji bakmaz bunu psikiyatriye gitmen gerekir.
(4,306 puan) tarafından
Oda olabilir çok geçmiş olsun
+1 oy
(1,738 puan) tarafından
Bunun nöroloji ile.bir ilgiisi yok ki nöroloji düşüncelerine müdahale edemez bu psikolojik bir durum psikoloğa gitmelisin
(228 puan) tarafından
Dogrudur cnm
+1 oy
(13,568 puan) tarafından
Canim evde bol bol bakara suresi aç. Rukye dualar var amenarrasulu, ayet-el kursi falan bunları yüksek sesle evinde dinle hatta bildiğin süreleri de okuyup avucuna üfle ve yüzünden yetiştirdiğin tüm vücuduna sür avcunu.

Ben bu şekilde çok rahatlıyorum bazen bana da bi ağırlık çöküyor bunları yapınca hafifliyorum
(228 puan) tarafından
Aciyorum canim bol boll okuyorum insallah faydasini gorecegim

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,209 göst.
0 oy
10 cevap 420 göst.
8 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sifanurr (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,212 göst.
0 oy
1 cevap 125 göst.
27 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nisaenes2022 (97 puan) tarafından soruldu

408,449 soru

12,272,239 cevap

37,633 kullanıcı

Kategoriler

...