0 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından

3 gün oldu yeni doğum yaptım sezeryanla bebegim 37 haftalık doğdu ilk işitme testinden kaldı böyle olup sonradan düzelen var mı çok kötüyüm başına gelen varsa lütfen söylesin:(

18 Cevaplar

+1 oy
(4,296 puan) tarafından

Bir çok bebek ilkinden geçmiyor 2 cide sorun olmuyor 

(7 puan) tarafından
İnşallah teşekkür ederim yorum yaptığınız için
-Reklam-
+1 oy
(2,322 puan) tarafından
Evet yeğenim ilkinde kaldı hemşire kulağında pislik vardır ondan geçmemiştir dedi ikinci de çok şükür geçti kötü düşünmeyin sizinde geçer inşallah 
(7 puan) tarafından
Sağolun inşallah geçer bizede banyo yaptırdıktan 3 gün sonra tekrar yaptırın dediler
(2,322 puan) tarafından
Evet kulağında pislik ya da su olabilir gitsin diye diyorlar
+1 oy
(275 puan) tarafından
Kızım birinden geçip birinden kalmıştı 6 aylıkken gecti
+1 oy
(2,620 puan) tarafından
Böyle yeni anneler görünce çok üzülüyorum kendi doğum yaptığım zamanlarda aklima geliyor. Kızım sarılık oldu hastane yatıyor diye ne kadar üzülmüştüm. Sonra düşününce çok normal biseymis niye o kadar üzülmüşüm ağlamışım diyorum:) acemilik ve bişey olacak korkusu işte 
(1,747 puan) tarafından
O kadar haklısın ki bende yaşadım Rabbım yaşatmasın inşallah
0 oy
(717 puan) tarafından
Nasıl kaldı işitme testinden neye göre kaldı
(7 puan) tarafından
Cihaz bağladılar doğduktan bir gün sonra iki kulakta kaldı yazılı kağıt getirdiler verdiler şuan bişey diyemeyiz dediler
0 oy
(12,583 puan) tarafından
genelde su falan olduğundan geçemezler 1 hafta sonra faşan yapılır geçer
0 oy
(330 puan) tarafından
Benim bebegimde ilk testten kaldı 1 ay sonra tekrar yaptırdık geçti kulagında su veya pislik kalabilir o yüzden normal dediler sana bişi demediler mi canım
(7 puan) tarafından
Bişey dememişler sadece şuan bişey diyemeyiz demişler
(330 puan) tarafından
Merak etme canım ikincisinden geçer inşallah
0 oy
(516 puan) tarafından
Niye kötu oluyosun bende sezeryan 38 de yaptım ilk geçmedi randevu verdiler geçti alkıs yap bakalm hissedecek mi... 
(7 puan) tarafından
Yapıyorum ama galiba çok küçük çok fazla tepki vermiyor tabiki gelen Allah'tandır ama insanin elinde değil üzülmemek
(516 puan) tarafından
Hayır daha yeni bende üzüldüm başta ama çok pişman oldum bak gör sizde geçersiniz ablam doğum yaptı ilkte oda geçmedi zaten ilk hafta yapmalarını asırı saçma cogu iki hafta sonra falan geçiyor
0 oy
(278 puan) tarafından
Hiç takma kafana canım daha küçük bı on günlük olsun geçer çünkü daha 3 günlük vücuttaki pisliği duruyor 
(7 puan) tarafından
Allah razı olsun içimi ferahlatınız rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah
(278 puan) tarafından
Amin Canım Dediğim Gibi İçini Ferah Tut Genelde Hep Böyle oluyor 10 15 Gün Geçtiğinde Göbeği Düştükten Sonra Yıkarsın Kulak Cubuguyla Çok İleri Gitmeden Temizle Kulağının İkisini  İkinci Kontrolde ii Çıkacak Sonuç Gör Bak :)
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Kulaklar ıslak diye gecmiyo benimde öle oldu geçti sonra gitmeden 3 gün önce yıka 3 gün kala yikama
0 oy
(197 puan) tarafından
2 oglumda ilk testi geçemedi su vardır sezeryan oldugu için dedi ikincide geçti şuandada gayet iyi duyuyorlar
0 oy
(5,751 puan) tarafından
Bende 21 gün önce doğum yaptım ilk işitme testini geçmedi. Sonra gün verdiler gittik geçti merak etme geçer. İlk yaptıklarında oğlum uyanikti muhtemelen o yüzden geçemedi. İkinciye uyurken yaptılar iki dakika sürmedi geçti. Sıkıntı yapma geçer inşallah. Gerçi 4.5 yaşındaki kızımda ikinciye geçti bende sezeryanla doğum yaptım. Sağlıcakla büyüt yavrunu inşallah.
0 oy
(1,842 puan) tarafından
Benimki de kaldı canım 2. De geçti. Bebek kaç litre suyun içinden çıkıyor. Denize gittigimde benim kulağıma su kacti kaç hafta duymadım. İlk bebegimde ben de senin gibi panik oldum ama 1 aylıktı 2. Teste götürdük geçti. 2. Bebeğim de ilkinde tek kulaktan kaldı 2.de o da geçti 
0 oy
(856 puan) tarafından
 2 oğlumda ilk teste geçemedi sonrasında geçtiler çok şükür endişe etme çok normal
0 oy
(291 puan) tarafından
Odyologum elime gelen bebeklerin çoğu kalıyordu çünkü kulaklarda amniyon sıvısı oluyor merak etme bir şey olmaz inşallah bir daha tarama götürmeniz gerekecek sadece 
0 oy
(148 puan) tarafından
Biraz takip et canım evde sessiz bir ortamda aniden ses yap mesela uyanmasa bile bir tepki verecek mi uyurken 

Annelik böyle bir şey işte canım maalesef en ufak bir şey de insanın dünyası kararı veriyor
0 oy
(1,747 puan) tarafından
Benim kızım üç defa kaldı bizi büyük devlet hastanesine gönderdiler oranın cihazı daha iyi diye gittik 6 ay sonra sıra verdiler girdik geçti 4de bebek erken doğunca kulağında kir vs kalıyor yüksek ihtimalle senin bebiş de benimki gibi olmuş 36 haftada doğdu 
0 oy
(748 puan) tarafından
Benim oğlum 3 . De geçti korkma canım 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 124 göst.
+1 oy
15 cevap 211 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (5,961 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 53 göst.
1 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Realisthanim (2,544 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 83 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Oykununannesiiiiii (42 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,560 cevap

37,509 kullanıcı

Kategoriler

...