0 oy
114 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (143 puan) tarafından
Kizlar gebelik belirtileriniz ne zaman başladı ve nelerdi

9 Cevaplar

0 oy
(20 puan) tarafından
İlk vocugumda 2 ayi bitmişdi üçüncü ayında hic bir belirti yokken hic olmayan salatalik kokusunu aldığım icin supheyle yapmisdim 30 binlerde beta cikmisdi 

Oglumda da kasik ağrım vardi baktim 2500 de cikdi 

Simdi bi tane daha geliyor onuda hissettim var oldugunu belirti olarak uyku ve tansiyon düşmesi vardı ayakta kalınca 155 cikdi beta
(143 puan) tarafından
Allah bağışlasın hayırlı evlatlar olsunlar
-Reklam-
0 oy
(672 puan) tarafından
Valla  ilk hamileliğim bende gaz ile başladı  şimdiki ise göğüs ağrısı ile başladı 
(143 puan) tarafından
Benimde göğüs ağrısı var hafif ama ara sıra
(672 puan) tarafından
Benimki çok siddetliydi
(143 puan) tarafından
İnşallah bende gebeyimdir burda yazarım
0 oy
(34 puan) tarafından
Yumurtlama döneminden 2 hafta sonra akıntılarım da artış oldu , reglime 1 hafta kala kasık ağrılarım başladı, reglim 1 hafta geçilince doktora gittim 1 aylık hamileydim bende genel olarak kasık ağrısı, akıntıda artış oldu 5-6 haftalarda çok hafif mide bulantıları başladı 
(143 puan) tarafından
Kasik ağrınız nasıldı akıntı idrar yapmış gibi sıvımiydi
(34 puan) tarafından
Regl sancısı kadar kuvvetli değildi ama çok hafif sanki adet olacakmışsın gibi ufak ufak oluyordu, akıntım da normalde şeffaftı ama o zamanlar biraz daha böyle süt kıvamındaydı hafif beyazımsı, eklemeyi unutmuşum benim çok fazla yorgunluğum uyku halim vardı . Eşim işe giderken her sabah uğurlardım ama o zamanlar hiç haberim bile olmuyordu gittiğinden hem çok uyku halim vardı gemde ağırlaşmıştı normalde tık oldu mu kalkarım çocuk hazırlanıp gidiyor benim ruhum duymuyordu
(143 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(175 puan) tarafından
Hiçbir belirtim yoktu hatta âdet bekliyordum ha bugün ha yarın derken çünkü 1 sene denedik olmadı daha da olmaz diyordum 4 günüm geçmişti eltim her gün arıyordu test yap kesin var diye çünkü günüm hiç sasmazdi onunla aynı gün olurduk onunki bitti benimki gelmedi ovulasyon testi vardı evde onunla denedim anında çift çizgiyi gördüm akşamına da eşim test getirdi anında çift çizgiyi gördüm ertesi gün doktora gittim kanda 4838 çıktı 
(672 puan) tarafından
Ovulasyon testi ile hamilelik belli oluyormu ki
(143 puan) tarafından
Hayırlı olsun darısı bana
(175 puan) tarafından
Evet canım normal de ovulasyon için almıştım 2 ay denedim tutmadı aman kafayı bozma para da verme artık bunlara dedim bıraktım son 1 tanesini saklanmıştım 4 gün geçince eltimin ısrarıyla denedim anında çift çizgi çıktı normalde tereddüt ettim çıkmaz diye ama yumurtalama günlerimi artık tahmin ediyordum bir gebenin günlüğü var Instagram sayfasında ondan alıyordum yazdım kadına olabilir birde gebelik testi yap demişti
(672 puan) tarafından
Yani ovulasyon testinden hamile olduğunu anladım
(175 puan) tarafından
Evet canım oradan İlk anladım
0 oy
(865 puan) tarafından
Oğlumda annem saçımı boyamıştı ve saç derimi aşırı yakmıştı boya. Aslında öyle bişey hiç olmamıştı. O zaman şüphelendim. Adetime yakındım ondandır diye düşünmüştüm. Kızımda da normalde soda içince midem rahatlar ama bu sefer içtikçe daha rahatsız hissettim ve o an şüphelendim. Şimdi 3. Ye hamileyim. Adet belirtilerimi 1 hafta önceden farkederdim normalde çünkü pms döneminde baya sıkıntı çekmeye başlamıştım ama bunda hiç öyle adet olacakmışım gibi bişey yoktu. Şüphelendim tabi 1 gün kala test yaptım şak diye çıktı
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Bnm ilk belirtim elime kolonya dökmüştüm sonra bi sigara yaktım öyle bi iğrelti geldi ki otobanda sağa çekip kusmuştum.Bide ateşim vardı halsizdim kasığım ağrıyordu hasta gibiydim eşim demişti sende bi tuhaflık var bnce hamilesin diye öyleymiş gerçekten bide anlık çok kötü bi baş dönmem olmuştu 
(143 puan) tarafından
Benimde iki gündür baş ağrım uyku kasik ağrısı ara ara göğüs ağrısı hafif
(1,330 puan) tarafından
Göğüslerim çok çok sonradan ağrımaya başladı bnm ama belimin de ağrıdığını hatırlıyorum uyku hissi de çok vardı
(143 puan) tarafından
Hayırlısı inşallah
0 oy
(2,322 puan) tarafından
Çok yorgun halsiz hissediyordum başım ağrıyordu adetime birgün kalmıştı ben anlamadım ilk çocuğum yengem şüphelendi adet olacağım gün test alıp yaptık çıktı 
(143 puan) tarafından
Hayırlı olsun benim adetime var daha 12 gün oldu yumurtlama günüm geçeli 2 gündür cok yorgun halsiz baş ağrısı çekiyorum inşallah bende gebeyimdir
(2,322 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı inşallah:)
0 oy
(4 puan) tarafından
Benim tup bebekle oldu daha once piskolojikmen cok belirti yasamistim disim agrisa gebelik diyordum tup bebekle hamile oldugumu ogrendim 8. Haftaya kadar hicbise yoktu 8. Haftada asiri mide bulantisi yasadim simdi oda kalmadi sukur rahatim 
(143 puan) tarafından
Rabbim sana bağışlasın
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Gecikmem olmadan önce omuzlarım sırtım çok kötü ağrıyordu.  Sonra adet günüm geldi ağrı geçti hatta randevu almıştım ağrı geçince gitmedim. Sonra adet gecikmesi yaşadım o sırada çok kötü mide bulantısı, ağızda tatsızlık vardı. Şimdi 6+3 günlük gebeyim . Halende midem ağrıyor,bulaniyor nezaman geçer bilmiyorum ama beni çok kötü ediyor 
(143 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bildiğim kadarıyla 4 aya kadar geçiyor
(1,024 puan) tarafından
Amin saqolasin. Çokk fazla ya.. doktorun verdiği hap bile etki etmiyor
(143 puan) tarafından
Maalesef boğazı tahriş olanı bile gördüm

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 131 göst.
0 oy
3 cevap 111 göst.
31 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 29 göst.
0 oy
11 cevap 193 göst.
13 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asmnnn (121 puan) tarafından soruldu

408,400 soru

12,269,867 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...