+1 oy
211 göst.
Diğer kategorisinde (3,790 puan) tarafından

image

Selam kızlar benim gibi gönül dağı bağımlısı olan var mı :angel:

Kızın uyku saati yaklaşıyor günlük rutin olarak bir tabak meyve yiyoruz sonra kitap ve ninniyle uykuya geçiş çok şükür 1 haftadır odasında yatıyor ve uyku günlerini de erkene çektik <3 

masaAllah diyelim <3 

Azmedince oluyor :angel::D

Neyse siz neler yapıyorsunuz var mı gönül dağı izleyen <3

11 Cevaplar

+2 oy
(10,221 puan) tarafından
Tebrik ederim büşra bak sana dedim çocuklar sandığımızdan daha kolay adapte oluyorlar ☺️❤️ 

Afiyet şifa olsun, ben izlemem de bizim gelin izler hastası :D benim de oğlan dalamadı bi türlu çay demleyip masterchefi açmam lazım acil :D
(10,221 puan) tarafından
Evet canım :)
(1,276 puan) tarafından
Unutmamisim
(10,221 puan) tarafından
Konuşmuş muyduk daha once☺️
(3,790 puan) tarafından
Evet canım bazen 11 i buluyor ama zaten 10 buçuk 11 arası uyusun istiyordum öyle de oldu
(1,276 puan) tarafından
Evet 1 senden fazla oldu girmiyodum bu ara giriyorum
-Reklam-
+1 oy
(7,944 puan) tarafından

Bağlı olmayanlar gelmesin mi :D afiyet şifa olsun 

(3,790 puan) tarafından
Gelsin hülya ablam olur mu öyle şey :)
+1 oy
(20 puan) tarafından
Gonul dagi oyunculariyla tanismisligim var gitmisdim onlarin cekim yerlerine ama daha bir bolum bile izlemedim
(3,440 puan) tarafından
Nasıllar havalılar mı
(3,790 puan) tarafından
Ayy nasıllar
(20 puan) tarafından
Kocaman bj serit cekmislerdi o gunde düğün vardi bu isimlerini bilmiyorum kadin öldü hamileydi cocugu kaldi ya o kadinin düğünü vardı o zmanlar dizide ölü değildi ayrica polisler ve jandarmalar tarafindan korunuyorlar cekim bitince sanki onlari yicekmisiz gibi koşa koşa karavana gidiyorlardi
(3,790 puan) tarafından
Hadi ya dilek vardi o zamanlar mi
(3,440 puan) tarafından
Dilektir o asumanla ramazanın düğünüydü
+1 oy
(953 puan) tarafından
Bende bakıyorum annemgildeyim
(3,790 puan) tarafından
Çok duygusal ya
+1 oy
(3,440 puan) tarafından
Bennnn Mihriban gidiyor ya umarım meryem gelmez öyle söylenti var 
(3,790 puan) tarafından
Ayy inşaallah gıcık şey
+1 oy
(429 puan) tarafından
Evet bende izliyorum ayy Mihriban yikdi bizi yaa arkasında yetim bıraktı çocukları Allah kimseye göstermesin ,  ağlamaktan helak yaş geçiyor zaman geçiyor arkamızda yavrularımız var pskolojim bozuldu 
(1,181 puan) tarafından
Nasıl ağladım mihribanami üzüleyim yoksa kara günlü rifatamı çocuklar bi tarafta çok üzüldüm bi dileğin ölümü bide Mihriban bi insanın kaderi baştan gülecek derlerya rifatta öyle işte
(3,790 puan) tarafından
Sorma ya evladımı düşündüm göğsüm sıkıştı
(429 puan) tarafından
Ecrin-Busra, cnm zaten evlatlarımız için varız kendi çocuğumuz için korkarız
(429 puan) tarafından
Melek 0666, hepimizin gideceği yer orası ama evlatlarımız ailemiz var dileğin ölümüde kötüydü muaamer de vardı insan dışı olsa bile üzülüyor
+1 oy
(29,048 puan) tarafından

Ağlamamak için zor tuttuğum bir bölüm oldu

(3,790 puan) tarafından
Koyverdim gitti valla bacım çok duygusal bir bölümdü ya
+1 oy
(5,961 puan) tarafından
Hiç izlemedim guzelmi bı ara birinci izleyem dedi pek.analamadim.bisey kapatim hemen
(3,790 puan) tarafından
Valla her cumartesi standart eşimle beraber izleriz düzgün bir aile dizisi tavsiye ederim :)
+1 oy
(4,721 puan) tarafından
Ben ben bağımlısıyım fragmanı bekliyorum ağlamaktan gözlerim şişti yaa başıma agrı girdi
(3,790 puan) tarafından
Kız sorma ya mahvoldum :( hele o yavrular gerçek değil ama insan etkileniyor bide ağzından kan geldiği yerde bittim ağlamaktan:(
(4,721 puan) tarafından
Öyle bir dizi ki insanı kendine baglıyo başladıgından beri izlemediğim tek bölümü yok hep insan içinden birşeyler buluyor her hikâyede evet dizi ama gerçekdede maalesef çocuklar anasız kalıyo hele rıfatın öldüğünü anladığı halde hayallerden bahsetmesi bitirdi beni hâlâ daha başım zonkluyo.. Bi'de kesin varya mihriban gıcık meryemle konuştu çocuklarına analık etsin diye
(3,790 puan) tarafından
Evet o Meryem konusu benimde aklıma geldi . Dizi biliyoruz ama öyle sahneler var ki gerçek gibi . Ahh Mihriban denize kavuşup da gideydi
(4,721 puan) tarafından
Ayy gece rüyamda bile gördüm baya etkilenmişim
(3,790 puan) tarafından
Sen baya etkilenmişsin
(4,721 puan) tarafından
Etkilendim vala mıhrıbanın oğlu duydu ağladı ya kızım aklıma geldi doktor ameliyat dediğinde oda yanımızda ağlamıştı :(
(3,790 puan) tarafından
Bende 5 ay öncesine gittim. Kızım çok etkilendi ameliyat olduğumda 3 gece yattım hastanede bir ömür geldi bana
(4,721 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım sanada insan zaten hayattan olduğu için üzülüyor
(3,790 puan) tarafından
Sağol canım ♥️ bir ömür gibiydi yanıma geliyordu serumu dren torbasını görüyordu ağlıyordu getirmeseler anneme gitcem diye ağlıyor
(4,721 puan) tarafından
Oyy kıyamam çocuklar çok etkileniyor Rabb'im hiç bır çocuğu anasız babasız koymasın:((
(3,790 puan) tarafından
Amin inşallah
+1 oy
(3,244 puan) tarafından
İzliyorum ama biraz da gönülsüz İzliyorum şahsen 

Sete gittik bazıları çok soğuklar 

Havali havali geziyorlar 

Biz onlar için bekledik orda mesela yakın sıcak kanlı olanlar vardı resim cekindik konustuk 

Ama bazilarinin roluyle bile alakası yok

O yüzden bi soğukluk oldu icimde 

Yine de İzliyorum ama 
(4,721 puan) tarafından
Bız flmi zaten içindeki karakterlerin hikayeleri için izliyoruz yoksa gerçekten alakaları bile yok hele asuman zahıde çok farklılar zahıdeyı bahar rolünde görünce işte para için her role giriyorlar dedim her oyuncu böyle
(3,244 puan) tarafından
Tanerin babasi
Selami
Kiraz
Çocuk oyunculardan ali ve Veyselin oglu
Elif filan çok iyiler çok yakınlar

Diğerleri baya somurtgan ve soğuk duruyorlar

Dediğim gibi yine de iyi kötü izleniyor
(4,721 puan) tarafından
Doğrudur canım yakından hıc görmedim en azından şu anki dizilerden kat kat daha iyi çocuklarla ızlenılecek dizi aldatma namussuzluk yok en güzeli de bu
(3,244 puan) tarafından
Aynen öyle canim
(3,790 puan) tarafından
Evet canım düzgün aile dizisi
+1 oy
(73 puan) tarafından
Tek izlediğim dizi desem. Ben bir alde dizi sevmem. Televizyonu evde ses olsun diye açarım, ve sürekli çizgi film açıktır çocuklar da televizyon izlemez. Çocuklar uyuduğu saatte internete bağlar izlerim şuan 154 cü bölümdeyim yeni bölüme daha gelmedim. Ama bayılıyorum ya her sahnesi ayrı duygusal 
(3,790 puan) tarafından
Evet canım ya hele bu akşam bitirdiler resmen bizi ağlamaktan

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 435 göst.
6 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Fadim (1,015 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 300 göst.
17 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esra & (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 178 göst.
28 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde &Huzurum25& (4,721 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 103 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Cocukannesi (2,125 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,554 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler

...