0 oy
79 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (12,565 puan) tarafından

bölgesel incelme uygulamaları işe yarıyor mu? 

g5, heykeltraş vs? selülit sorunu aldı başını gidiyor. 

lazere gideceğim gitmişken bunları da yaptırayım diyorum :D

2 Cevaplar

0 oy
(705 puan) tarafından

Çevremde giden hiç birinde incelme olmadı :D

(12,565 puan) tarafından
ya zaten önceden de vardı, doğumdan sonra yemeyi de abartınca onlar da arttı. diyetle desteklesem olmaz mı acaba :D
(705 puan) tarafından
Para tuzağı gibi geliyor bana onlar. Özellikle amcamın kızı gitti, orada ölçtükleri zaman şu kadar cm gitti diyorlardı, seansları bitince kendi ölçtü hiç gitmemişti
(705 puan) tarafından
Diyet ve spor en etkili yöntem diye düşünüyorum:D
(12,565 puan) tarafından
diyeti yapacam kararlıyım, eşim de yapacak birbirimize destek oluruz ama bebeyle spor nasıl olacak bilmiyorum. pilatesi çok istiyorum, hamileyken yapıyordum ağrı falan bir şey kalmıyordu.
(705 puan) tarafından
15 dk yapsan bile kâfi aslında canım yaparsın sen inanıyorum ❤️
-Reklam-
0 oy
(849 puan) tarafından
Eski güzellik merkezi çalışanının itiraflarına denk gelmiştim. Popüler bir merkezde çalıştığını ve bilerek ilk ölçümleri fazla almalarını tembihleriklerini söylemişti. Sonradan aaa bak inceldin işte demek için :) asla inanmıyorum güvenmiyorum. Lazer evet ömürlük ve hayat konforunu artıran bişey ama cihazla incelmenin mümkün olduğunu düşünmüyorum 
(12,565 puan) tarafından
işte bu tarz açıklamalar kafa karıştırıcı... tek başına işe yarayacağını düşünmüyorum zaten ama diyetle falan en azından selüliti azalta ona bile razıyım. tabi işte gerçekten öyle bir alet var mı?
yeniyıl kampanyası diye güzel güzel kampanya yapmışlar, aklımı çeliyor ama uygun bile olsa paramı niye çöpe atayım
(849 puan) tarafından
Yani belki selülit görünümünü düzeltir ama bıraktığınız an geri gelecektir. Diyetle sporla zaten incelir göbek ve bacaklar :) işe yarasa yarasa 1-2 mm yarar. Ablama da dil döktüm bu yazdan beri işe yaramaz yaramaz diye. Gitti G5 e başladı güya işe yaradığını düşünüyor ama bence yaramadı :)
(849 puan) tarafından
Birde selülit biraz ırsi bişey. Tamamen geçirmek mümkün değil
(12,565 puan) tarafından
evet bizim aile hep basenden ve bacaktan kilo alır. zaten sıfıra indirmek imkansıza yakın bir şey. çağla şikelin selülit rutinini bir kere dinlemiştim, gına gelmişti ama o yapıyor. görseliyle para kazanıyor diye. ben gelemem o kadar ama biraz azalsa çok rahatlatır artık ağrı yapıyor lipödemi mi oldum diye düşünmeye başladım.
(849 puan) tarafından
Lipödem olduğunu düşünüyorsan bi uzmana görün bence. Ağrı da yapıyorsa olabilir. Ona özel egzersiz ve diyet programı verir. Ben  lisede 42 kiloydum anoreksik görünüyordum ama yinede popo ve basen vardı ve selülitlerim ordaydı :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 170 göst.
3 Mart 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 81 göst.
31 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 414 göst.
20 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Prenses__00 (630 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 240 göst.
26 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hiros4434 (484 puan) tarafından soruldu

408,306 soru

12,265,519 cevap

37,452 kullanıcı

Kategoriler

...