0 oy
69 göst.
Diğer kategorisinde (1,717 puan) tarafından
Kizlar bilmem hatirlamisiniz ben yine basdan anlatayim. 2 yaş oğlumun sunnet derisinde  kenarda, uçda değil, beyaz irin gorunumlu bisey vardı. Doktora goturduk korkulacak bsiey yok hijyene onem verin ve papatya cayi verin demisti kotu bisey olursa ben sorumluyum. Çocugu incitmiyo bu arada.ama az önce ucu delinmis ve uffacik irin akmaya basliyor. Şuan uyuyor  doktoru aradık açmadı, instagramda bi sünnet doktoruna attım resmini, sunnet derisinde olanlar birikmis dedi  sıvazla çıksın sonra btikon dok dedi. Ne yapmalıyım. ? Etrafidmada kismenin basina gelmemis bi durum. 

2 Cevaplar

0 oy
(1,717 puan) tarafından
????????????????
-Reklam-
0 oy
(3,462 puan) tarafından
Sünnet oldu mu? Olmadıysa kireçleme diyorlar zeytinyağıyla açtırmak gerekiyormuş. Biz de bilememiştik hem öyle oldu hem de yapışma olmuştu maalesef. Bence doktora götürülmeli 
(1,717 puan) tarafından
Okmadı canım. Doktorlarda gerek yok sadece su ve sabunla yikayin gecer dedi. İnternetden buldum adını smegma'ymış. Ama ucu delinmis ve irin akmak istyordu,  doktor sıvazla ciksin dedi ama səvı irin değil baya katı bisey sıvazlaıdm gelmedi sadece ucu gozukdu biraz cikardım çok az . Kireç evet. Doktorlar sorumluluk benim kotu bisey olmaz diyor mprarma şişme yoksa
(3,462 puan) tarafından
Niye sünnet yaptırmıyorsun canım valla rahatlık oluyor ya böyle şeyler olmuyor çok şükür. Yaşı geçti mi artık ben tam bilmiyorum yaş işini

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 43 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Bidahanne (5,112 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 199 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hale01 (1,989 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 59 göst.
2 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Acemianne (206 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 100 göst.