0 oy
348 göst.
Aile kategorisinde (1 puan) tarafından
Merhaba hanımlar nişanlıyım aile evinde yaşıyorum hala maalesef. Çocukluğumda babamla iyiydik sonra ben büyüdükçe annem gibi susmadıkça beni sevmedi benden nefret ediyor. Bugün yeni aldığım gözlüğümün vidası düştü(kendisi emekli tüm gün evde yatıyor) O düşünce bende babama iki dakika beni çarşıya götürür müsün arabadan inmene bile gerek yok hemen vidayı sıktırıp geri eve dönücez dedim. Ve bana Sktr git otobüse bin kendin yaptır dedi. Bana bunu diyince bende delirdim o altındaki arabanın da seninde allah belanı versin dedim çıktım gittim. Eve geldim eve geldiğimi anlamamış benim hakkımda konuşuyordu annemle. Savunma bana şunu pislik ağızlı diyip duruyordu. Daha önce ettiğimiz kavgada bana Orsp demesine rağmen soğuk yapmayıp onunla konuşmuş olmama rağmen. Ben dayanamıyorum bu adamla aynı evde yaşamaya ben mi haklıyım o mu özet geçtim bide bu özet hali kafayı yicem nolur yardım edin

5 Cevaplar

+3 oy
(958 puan) tarafından
Troll troll..
(4,942 puan) tarafından
Ayyyyneeeeeeen
(1 puan) tarafından
bu ne demek şimdi
-Reklam-
+1 oy
(1,848 puan) tarafından
Sakin ol şuan öfkeyle konuşuyorsun öyle dediği için yanlsi ama sende demesyedin keşke 
0 oy
(70 puan) tarafından
Böyle babalari duydukça babama şükrediyorum allah razı olsun babamdan . 

Gercekten hiç normal değil babanın konuşmaları 
(1 puan) tarafından
Daha once neler çektim bi allah bi ben biliyorum kucukken beni yurda vermekle tehdit ederdi buyudum bana orspsun sen dedi toplan çık git evden dedi annem sakinleştirdi hepsinde annem olmasa beni coktan kapının önüne koyar sırf annem gibi herşeye susan sessiz biri değilim diye
(70 puan) tarafından
Babam bana or.sb dese bidaha yüzüne bakmam galiba
(1 puan) tarafından
Bakmıyordum aynı evde yaşıyoruz diye annem yalvardı bende yine iyi yaklaştım ama sonuç yine bu
0 oy
(123 puan) tarafından
Banada zamanında o tarz imalarda bulundu 4 ay yüzüme bakmadığı oldu guvensizlik başkalarıyla kıyaslama baskı ... Bende evlendim çok şükür iki çocuk iyi bı eş. Allah hakedene hakkını veriyo . Ve şuan babam gayet iyi bana karşı. Merak etme senin bı orsplugun yoksa dedikleri gibi değilsen hakkını alırsın er geç. Bende ilaç kullanmaya kadar gitmiştim. Neyseki geçiyo. Ama sırf kaçmak için önüne gelene de gitme. Güven önce. Araştır ailesini. Zaten Nisan olmuş . Allah hayırlı evlilik nasip etsin hiç takmaya değmez. 
(1 puan) tarafından
Ben 1 sene ilaç kullandım. Kilo aldırınca bıraktım. Şuanki nişanlımka çok kavga ediyoruz ama kendime kaçış yolu gibi görüyorum napıcam bilemiyorum
(1,554 puan) tarafından
Sakın bunu yapma anlaşamadigin şimdiden belliyse bir daha düşün illa başka yol vardır
(4,327 puan) tarafından
Kendi iliski dinamigini kendin bilirsin tabi de burda o kadar es postlari varki. Okuyorsan dikkate al bence. Balık baştan kokar veya persembenin gelisi carsambadan bellidir diye ata sozlerimiz var bizim. Nisanlin ailenle sorunlarini da biliyodur illaki ilerde ayni evin icinde tartistiginizda ailenin arkanda olmadigini da bilecek ona gore daha da rahat ve hircin davranabilir . Hadi git dese sen ne dusuneceksin baba evi zindandi bari bu zindanda durayim mi? Bosandin döndün diyelim bosanmis kadin olmak da zor o baba müsveddesi sana o zaman hepten hayati zehir edecek. Sen ayrılsam gidecek yerim yok diye kendini yersin bu sefer. Hele bi de çocuk olursa ona hepten yazik. Nisanliyken dugun zamani vs illaki tartismalar oluyo ama belli seviye ve saygi ceecevesinde olur hersey. Bu seviye ve saygiyi bi kez kaybederseniz bi ömrü bir yuvayi paylasmaniz zor olur. İyi düşün evliligi kacis gorme. He goreceksen de en azindan seni gerçekten seven sayan biriyle bi yuva kur.
(27 puan) tarafından
Ayy senin yerinde olsam girer bir isre çalışırdım tek yaşardım kimsenin ağız kokusunu çekmeye değmez hayat anlasmadigun adamla evlensen çocuk olsa bu kez o çocuklara yazık sana yazık kendine gel ve kendi ayaklarının uzerinde dur
(123 puan) tarafından
Ah evet yorumlara katılıyorum. Kaçış için sakın düşünme o yolu. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak denir buna. Gir bı işe duruma göre kiraya da çık. Zaten baban git diyomus bu şekilde git sende. Karşına seni anlayan seven biri illa cikicaktir. Zaten gördüğünde anliyosun ben bu adamdan kurtulamam. benim tek gidicegim yer onun yanı. Diye düşünürsen doğru yerdesindir. Birde güven. En onemlisi o bence. Sana kiyabilen birini hayatına alma.
0 oy
(274 puan) tarafından
Bunu sana yapan öz Baban mi
(1 puan) tarafından
Evet maalesef öz babam oluyor kendisi

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 816 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 750 göst.
27 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde alya58 (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 79 göst.
0 oy
13 cevap 570 göst.
3 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

407,756 soru

12,240,550 cevap

37,009 kullanıcı

...